301 lockdown overtreders in afgelopen longweekend overgebracht

6
lockdown-overtreders-avondklok-suriname
Archieffoto lockdown-overtreders Suriname

301 lockdown overtreders, waaronder 45 vrouwen zijn in het longweekend van donderdagavond 11 februari tot in de vroege ochtend van maandag 15 februari door de politie, bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL), overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie.

7 lockdown overtreders, van wie 3 vrouwen gingen vreselijk tekeer tegen de politie, omdat zij het niet eens waren dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt.

De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden en anderen die langs de weg alcohol nuttigden meldt de Surinaamse politie.

Verder zijn er in totaal 38 voertuigen weggesleept door de politie. Dit vanwege het feit dat autobestuurders hun rijbewijzen op dat moment niet konden tonen en sommige chauffeurs aangaven niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.


6 REACTIES

 1. Oppakken registreren een behoorlijk boete laten betalen, kan je het niet voldoen dan maar
  lekker onder toezicht, het binnenstad van Su schoonmaken. Bij herhaling wederom hetzelfde
  laten onder gaan, maar wel bij besmetting geen medische zorg verlenen. Laten ze maar de pijp uit gaan, ongeacht geslacht en etnische achtergrond.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. in nederland is de lockdown tussen 21.00 uur en 05.00 uur bij een gerechtelijke uitspraak terug gedraaid. een overheid kan niet zomaar alles sluiten.

  tjee


  Maak melding

 3. ey lesley??
  coroni?? no habi corona.
  so… coronie is het enige slimme district
  dus niet vergelijken met al die andere japjapie districten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.