Sumanta doodgestoken door getrouwde man van wie zij tweede keer zwanger was

45
Telegraaf publiceert foto van aangehouden verdachten in zaak Sumanta
De foto die in november 2020 door De Telegraaf online en in de krant werd geplaatst. Dwarka B en Manodj B. (l).

De in 2018 vermiste Surinaamse studente Sumanta Bansi is door de getrouwde man van wie zij de tweede keer zwanger was, doodgestoken. Dat is maandag gebleken tijdens een pro forma zitting in Alkmaar. Het gaat om de verdachte Manodj B., op de foto samen met zijn vader Dwarka B. die ook verdacht is.

In afgeluisterde gesprekken bekende Manodj B. tegenover zijn broer, Sumanta te hebben doodgestoken. Hij zou gezegd hebben: “Ik heb haar gewoon vermoord, ik ben met dat ding dwars door het hart gegaan, dood, klaar.” Er is geen bewijs dat vader Dwarka B. medepleger is, maar hij zou hebben geweten van de moord.

De uit Suriname afkomstige studente Sumanta was zwanger van Manodj met wie ze een geheime relatie had. In 2017 was ze ook al zwanger geraakt van de man. Toen liet ze onder druk abortus plegen, waar ze volgens het Openbaar Ministerie veel verdriet van had. 

Waar het lichaam van Sumanta is, blijft onduidelijk. Manodj zou het lichaam met chemicaliën hebben kwijtgemaakt, zo blijkt uit de afgeluisterde gesprekken.

Vader Dwarka B. is inmiddels vrijgelaten maar blijft verdachte. In mei gaat de zaak verder. 


45 REACTIES

 1. Hoe harteloos en wreed kunnen sommige aardse gasten zijn. Een jonge student misbruiken en vermoorden. Het zijn dubbele moorden. Ook je eigen ongeboren kind. Wreed wreed wreed. Onmenselijk. Hij mag nooit meer vrij komen.
  gemodereerd

 2. Deze Manodj is the devil himself.
  Deze moordenaar mag mooi meer vrij komen.
  Geen enkel empathie voor moeder en kind.
  En zijn vader is net zo schuldig.
  gemodereerd

 3. Moord mag hem aangereken worden maar het feit dat er geen lyk terecht is mag hem zwaar aangerekend worden(levenlang)
  gemodereerd

 4. Gewoon dood martelen hij heeft immers een dubbele moord gepleegd, aangezien zij zwanger van deze rothond was !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. En de broer is ook schuldig
  Straffen
  60 jaar voor de moordenaar
  50 jaar voor zijn broer
  Vader 40 jaar
  Vrouw 40 jaar
  Vader EN vrouw waren heus wel op de hoogte
  Een zwarte last je stikken met je kind
  Een chinees neemt gewoon nog een vrouw erbij
  Een ko elie vermoord je
  gemodereerd

 6. Wat is er hier gaande geweest?
  Dat meisje gebrainwashed, dat ze mevrouw des huizes zou worden ws.
  En wat heeft ze gekregen? Een mes door het hart.
  Te erg voor woorden.
  Zo een intelligent meisje. 1x zwanger, oke kan gebeuren. Maar een 2e keer, in het huis van de vreemdganger, met zijn vrouw en kind.

  Niet te filmen.

  De waterkant trollen houden wijselijk hun mond.
  Stelletjes hypocrieten.


  Maak melding

 7. Typisch; sexen in het huis van je moeder met een minderjarige, terwijl je bent getrouwd, pfffff. Te gierig om een setje condooms te kopen.
  Moeder heeft na afloop overheerlijke doksa klaargemaakt of misschien Javaanse bamie.

  Ik hoop dat ze je gauw vinden Samanta.


  Maak melding

 8. Glenn,

  Ik geef je honderd procent gelijk. Nu wordt er opeens weggekeken, maar zodra een “kroeskop” in de fout gaat en het komt op WKN…Boi!

  Hypocriet noem ik dat! En inderdaad de normaal reagerende, verstandige Hindoestanen niet meegerekend. Maar die lijken hier wel in de minderheid?

  En deze beesten moeten maar ver weg worden gestopt. Een zwangere vrouw vermoorden omdat je je (te) kleine tollie niet in bedwang kan houden?!

  En die gast heeft haar TWEE KEER bezwangerd. Na de eerste keer zou ik al met de schrik zijn vrijgekomen, omdat Bansi abortus pleegde.

  Feitelijk zijn er drie personen vermoord in deze casus!

  Sad!


  Maak melding

 9. Het enige wat ‘witte’ glenn (heeft hij zelf geschreven) hier doet is op de voet volgen wie wat zegt. Voor de rest inhoudelijk zero,zero, 0,0 waarde.
  “Je weet niet wie ik ben, ik ben heel erg licht van kleur”. glenn
  Gruwelijk en afschuwelijk.


  Maak melding

 10. Deze strontzak moeten ze 2 maal levenslang geven of als de doodstraf er zou zijn, de doodstraf. Het leven van een arm meisje beroven. Goed dat het door een nijvere misdaadjournalist opgepakt is, anders zou het in de doofpot verdwijnen. Deze moord/verdwijning had geen prioriteit omdat ze een donker meisje is en nog een arm meisje met geen familie hier achter zich. Blij dat een blanke misdaadjournalist dat heeft opgepakt. Blijkt dat op deze aarde arme mensen geen recht van leven hebben. Zo’n strontzak die alles had en tot deze wrede en gecalculeerde moord overging. En iedereen die direct of indirect met deze moord te maken heeft moet via het strafrecht vervolgd worden.
  gemodereerd

 11. Esmerald@@ Het interesseert mij niet van jij van vindt. Jij bent nu inhoudelijk bezig wil je zeggen??? De politiek waartaal van jullie ben ik niet zo geïnteresseerd, omdat alles wat jullie zeggen lijkt een bandrecorder die ik telkens moet herhalen en beluisteren . Bouta dit… Chan dat ..Zodra jullie over andere rassen gaan beginnen om die omlaag te halen, ga ik reageren, want geen mens voor beter dan een andere. Ik doe niet mee aan die flauwekul.

  Of jullie het leuk vinden of niet zal mij een dikke vinger wezen.
  gemodereerd

 12. Beste Angela is dat de zelfde Antilliaanse buurvrouw van je .
  Waar je het steeds over heb.
  Zo te horen geniet ze wel van haar leven.

  Leef en laat leven.


  Maak melding

 13. Ik hoop voor de moeder van Sumanta dat haar dochter wordt gevonden, zodat ze een waardige begraafplaats mag krijgen. Geen mens verdient het om als oud vuil ergens gedumpt te worden.

  Zo weinig reacties??
  De mensen die altijd tekeer gaan op waterkant en altijd de racekaart trekken, waar zijn ze nu?
  Omdat het om iemand gaat die op jullie lijkt, zwijgen jullie!
  Dat is zo laf. Crime is crime!
  Nu kijken jullie weg.
  Morgen zijn er 50 reacties onder een artikel, als het niet om soort genoten gaat. Zielig zijn jullie.


  Maak melding

 14. Jammer dat waterkant zo bang is en mijn reacties verwijderd. Ik weet wat ik schrijf en draag ook de consequenties voor wat ik schrijf. Als er gewraakte uitspraken moeten komen omdat slappe rechters de waarheid niet boven tafel kunnen halen dan slaan we deze daders hun bek kapot om alles uit te braken.

  Dus zet mijn postings a.u.b. terug.

  NO FREDE.


  Maak melding

 15. HET IS GOED OM EEN KEER TE KIJKEN NAAR CRIME PATROL VAN INDIA.

  DIT ZELFDE GEBEURT ELKE KEER.

  MET PRATEN KOMT DE WAARHEID BIJ DEZE HINDOESTANEN NIET BOVEN WATER.

  ZE WORDEN GESCHOPT EN GETRAPT DOOR DE POLITIE IN INDIA EN ALLES KOMT ER VANZELF UIT.

  DAT HEBBEN OPA BANSI DE PEDOFIEL EN ZIJN ZOON DE VERKRACHTER OOK NODIG. SCHOPPEN EN TRAPPEN DAT ZE NIET MEER KUNNEN ADEMEN. DAN ZEGGEN ZE GELIJK ALLES.


  Maak melding

 16. Vreselijk deze beesten; wat denken deze mannen wel dat ze vrouwen als een dier of stuk vuil kunnen behandelen.. levenslang moet hij krijgen…onmenselijk…
  gemodereerd

 17. Deze stront hond moeten ze levenslang opsluiten. Bewust, planmatig, gecalculeerd het leven van een arm mens ontnemen/beroven. Het is mooi dat een blanke misdaadjournalist deze zaak op zich nam om het uit te diepen en uit te zoeken, anders was dit in een doofpot of deze moord een stille dood gestorven. Iedereen strafrechtelijk vervolgen die direct of indirect met deze moord te maken heeft. Het schijnt dat als je arm bent, donker, vrouw bent je geen recht heeft in deze wereld om te bestaan. Hoop dat door deze ontknoping en dat de daders vervolgd worden, dat haar ziel rust krijgt.


  Maak melding

 18. Sukru sani@ Makkelijk praten en schrijven maar als je zelf in zo’ n situatie zou zitten zou je anders piepen dit is niet het enige wat ik heb meegemaakt de diversiteit in nederland staat onder zware discussie ik heb pakisttaanse hollanders buren maar ook zo asociaal zijn dol op klagen en zeuren en jij met je leven en laten leven en ik mag op mijn tenen lopen in mijn huis kom op ik betaal huur niet jij of hun rioolratten allemaal. Groettjes Sukru Sani.


  Maak melding

 19. Sukru sani@ Makkelijk praten en schrijven maar als je zelf in zo’ n situatie zou zitten zou je anders piepen dit is niet het enige wat ik heb meegemaakt de diversiteit in nederland staat onder zware discussie ik heb pakisttaanse hollanders buren maar ook zo asociaal zijn dol op klagen en zeuren en jij met je leven en laten leven en ik mag op mijn tenen lopen in mijn huis kom op ik betaal huur niet jij of hun rioolratten allemaal.Sukru Sani genieten is wat anders dan je laten fucken om mij arme buurvrouw te pesten zulke gasten parasieten kunnen de pot op van mij part. Groetjes Sukru Sani.


  Maak melding

 20. Koos waar ben jij ,Shing , waar zijn jullie nu ,waar zijn meningen gebleven meestal is het jij bent een paarse rat enz nu hoor ik niemand die meestal massaal gewend hun mening geven nu zijn ze Muis stil .
  gemodereerd

 21. Jk @ wat een idiote opmerking jullie blijven maar door zeuren niets te doen he mafkezen. Ga iets nuttigs doen of anders hulp zoeken, dan steeds op mij reacties reageren en zeuren idioten bij elkaar zijn jullie.


  Maak melding

 22. Hahaha. Wat een reacties. Volop generaliseren. M.a.w. Alle Hindoestanen zijn te vergelijken met die smeerlap Manodj. Dit is de reden dat Suriname vandaag een straatarm land is gebleven. Die koelies, die djoekas, die negers. Dezelfde reacties krijg je van de rechtse blanken als een kleurling een blanke vermoord. Dan zijn alle Surinamers, Antillianen etc moordenaars. De Indiase contractanten zijn met een Koelie-tractaat binnengehaald in Suriname. De negerslaven als Slaven. De blanken gebruiken dat woord koelie of slaaf of djoeka niet meer. Maar vaak zijn de negers die dat woord koelie blijven gebruiken. Terwijl de Hindoestanen dat woord pijnlijk vinden gezien het tijdperk waarin dat gebruikt werd door de kolonialist. De contractanten zijn ook mishandeld door de kolonialisten. Lees het verhaal van de heldin Tetri. Maar de neger wilt niet meer creool genoemd worden maar afro-surinamer of afro-amerikaan. Klinkt milder dan neger/slaaf/djoeka. Jóngoe. Lieb mie yéré. Advies aan de creolen die generaliseren. Ken de geschiedenis van Suriname van alle bevolkingsgroepen. Als je tenminste Nederlands kan lezen. Ik als Hindoestaan kan zo vertellen waar vandaan en hoe de negerslaven naar het westen werden verscheept. Hoe erbarmelijk dat ging. Heel pijnlijk. Ook hoe de Indiase contractanten over werden gebracht naar het westen. De kolonialisten wilden niet toegeven dat de Hindoestanen contractarbeiders waren. Dus gingen ze door met de vernederingen en mishandelingen bij de Hindoestanen zoals ze dat deden bij de negerslaven. En laten we alsjeblieft ophouden met generaliseren. Daardoor zijn 6 miljoen joden vermoord. Indianen zijn haast uitgeroeid in de VS. Aboriginals zijn verdreven naar het binnenland in Australië. Ja ik ben vóórstander om die hele kliek van die hufter Manodj levenslang achter slot en grendel te zetten. Ik ga niet meer reageren op jullie reactie.
  gemodereerd

 23. die gozer moet gewoon gecastreerd worden.

  maar dit verhaal kent wel 2 kanten
  2x zwanger van een getrouwde man? geen opvoeding gehad dat dat gewoon erg dom is?
  wat doe je met een getrouwde man?


  Maak melding

 24. Agela is net zo fake als rbrown of olga of olivia of pony of lucien soms lucien ka. dezelaatste maakt het helamaal bont, door dezelfde tekst te gebruiken onder twee namen. hij denkt waterkant plaatst eht niet dan maar een andere naam, maar dan word het ineens welgeplaatst en staat hij voorlul
  zo zijn er nog meer van deze zwakzinnigen
  ze gebruiken steeds een andre nikname en geven zichzelf een compliment. ahaha
  met zoveel veren in hun kont zal het lastig zitten zijn.
  chan heeft dat ook zodra naaipal hem weer heeft beloont


  Maak melding

 25. Waarom zou een man die getrouwd is zijn zwangere vriendin
  willen vermoorden als (vreemdgaan) niet vreemd is.
  gemodereerd

 26. Omdat jullie als idioten gedragen daarom gebeuren zulke dingen jullie zijn zieke duivels kunnen alleen maar uitschelden niemand is zo ziek om jullie echte naam te geven want jullie zijn zieke rioolratten. Zulke mensen als jullie zijn doot en rot. Alles willen weten bastaarden niets nutten. Lekker voor jullie.
  gemodereerd

 27. Wim@Deze tekst heb ik voor de Wim geschreven deze vette klootzak allemaal rotzooi op te schrijven goed nickname gebruiken niet nikname idioot schrijven kan je ook al niet. Lekker voor je vette kankerlul niemand gaat jullie zijn of haar echte naam geven idioot. Jullie zijn zwaar gestoord parasieten en kontlikkers van sankhtogi en andere nep idioten. Tegen jullie durft niemand klootzakken vuile afhankelijke strontvreters. Ik kom voor al de dames op. Ik ben niet bang voor rioolratten als jullie.
  gemodereerd

 28. Inbraak/diefstal kun je aan de “negroïde type”, overlaten. Vrouwen mishandeling-suïcide alcohol misbruik “ Daroe”, tja aan welke bevolkingsgroep zullen we de laatsten overlaten. Wie o wie!!!!????


  Maak melding

 29. Dat deze 2 zakken wasser nog rond lopen op deze aardbol, begrijpt J.Zwartmans niet. Achteraf gezien toch wel. ”Dat meisje nu( wijlen) is geen familie van J. Zwartmans daarom”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 30. @ sranangmang
  Dat proberen we jullie ook duidelijk te maken.
  Generaliseren!
  Er zijn genoeg Surinamers van Afrikaanse afkomst, die hard werken, die gestudeerd hebben enz enz.
  Maar iedereen wordt met de grond gelijk gemaakt als sommigen niet willen deugen.

  Ik hoop dat we in het vervolg rekening met elkaar houden Sranan mangs.


  Maak melding

 31. Wat een smeerlappen, die hele kliek. Ik ben hindoestaan, maar dit gebeurd vaak in die kringen. Want de eer van de familie, daar gaat het om. Ondertussen pleeg je een moord.
  Ik was uitgehuwelijkt aan zogenaamd een geweldige vrome hindoestaan. Als meisje heb je geen moer te vertellen, je vader beslist. Eenmaal getrouwd kwam ik erachter wat een vrome hindoestaan het was. Vrat varkensvlees, Daroe, vrouwen. Ze kwamen gewoon op visite alsof het heel gewoon was. De ware aard kwam naar boven. Hij was rijk, dus vrouwen zat, zelfs prat lobie werd in je tuin gestrooid. Nou die lobie van mij was al gauw over. Was gevaarlijk voor mij, want eentje ging heel ver om hem te krijgen, of hij nou getrouwd was of niet. Ik heb mijn leven lief en door de steun van mijn broers en zussen in nederland, gevlucht naar Nederland. De zak kwam hier om mij terug te halen, maar ik was spoorloos en hij dreigde mij af te schieten als hij me tegenkwam. Ik had hem in beledigd door weg te gaan. Dus al die jaren ben ik niet meer teruggekeerd naar swietie sranang. Ondertussen was die enge vrouw in verwachting geraakt en na een poosje ook weer weg bij hem met 2 kinderen. God heeft mij gespaard, door alle zenuwen ben ik gelukkig nooit in verwachting geraakt. Dat was mijn geluk. Ja want na 9 maanden moet je kind baren. No mij niet gezien. Ik heb heel weinig contacten in de hindoestaanse gemeenschap, want je weet nooit wanneer iemand iets verteld. Ondertussen ben ik erachter gekomen, dat die klojo dood is. Dus als corona het toelaat kan ik eindelijk na 44 jaar naar SU. Wat zal dat een feest zijn. Heel erg wat er met dit meisje is gebeurd, haar moeder zal niet te troosten zijn.


  Maak melding

 32. Delano 16 februari 2021 At 12:15

  …………………………

  Een chinees neemt gewoon nog een vrouw erbij
  Een ko elie vermoord je

  LESLEY 16 februari 2021 At 12:52

  ONZE EIGEN SURINAMERS VAN SURINAMERSE AFKOMST VEELAL HINDOESTANEN DOEN DEZE WALGELIJKE DINGEN. EN ZE HEBBEN ER 0 SPIJT VAN. DAT VIND IK ZO ERG.

  ============================

  Dit is ook racistisch hoor, Delano en Lesley.
  Ook al doet de ander dat, jij hoeft dat niet te doen. Zijn jullie zo zwak, dang?


  Maak melding

 33. @ Kat wat een mooie eerlijke oprechte verhaal geen nonsense zoals ik al een hele tijd lees. Knap dat je hebt opgeschreven ik heb ook hindoestaanse broers en zussen nou ik werd ook bijna uitgehuwelijkt etc ik weet het. Mensen begrijpen het niet en maken ons voor alles uit ook veel mannen willen stoer zijn. Ik heb ook hierdoor moeilijk haat nijd en jaloezi ik weet het heel veel emotie. Mooi geschreven.


  Maak melding

 34. Angela je schijf ergens in een van je vele reacties.
  “Ik kom op voor alle vrouwen “
  Ik vraag me af of die echt waar is .
  Kom je ook op voor je Antilliaanse buurvrouw en ook je Pakistaanse buurvrouw.
  En de rest van je buurvrouwen.

  Waarheid duurt het langst.


  Maak melding

 35. Manojawam, Maaruta tulya wegam…..(ode aan Hanumaan Swaami)

  Deze Manodj was niet bepaald Manojawam (hij die zijn begeertes onder controle heeft).
  Het zijn vaak de zuipende Hindoes die allerlei onzin uithalen. Ze geven geen ene moer om een prachtige levensfilosofie als die van het Hindoeïsme.
  Ik begrijp ook niet waarom vrouwen die hun eigen keuze maken trouwen of relaties aangaan met zuipende mannen. Misschien omdat ze ook zelf zuipen….
  Uit twee zuiperds wordt een verslaafde geboren….


  Maak melding

 36. Moderator, doet u dan helemaal niets aan het walgelijke gedrag van angela.
  wat deze jongen schrijft is schandalig. U schrijft dat u er naar zal kijken maar volgens mij doet u hier niets mee. u vernietigt uw eigen site


  Maak melding

 37. Een jonge studente vermoord en het enige waar jullie hiermee bezig zijn is kijken en zeiken over welk ras het gaat bah bah
  Geen enkel empathie voor de vrouw en nabestaanden!
  Vreselijk de rassenhaat in Suriname, hopelijk moorden jullie elkaar niet uit of is dat de volgende stap!!
  Colorisme en rassenhaat is het kwaad bij jullie in een land waar het zo multicultureel is😢😢😢
  Shame 🤬
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.