Politie zoekt benadeelden gestolen muziek spullen

4
Politie zoekt benadeelden gestolen muziek spullen
Foto: Korps Politie Suriname

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten die belast zijn met een politioneel onderzoek, troffen onlangs goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn in een woning aan. Het gaat hierbij om twee muziekboxen en twee gitaren (foto), meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De Surinaamse politie heeft nog niet achterhaald aan wie deze muziekinstrumenten toebehoren. Benadeelden worden hierbij opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit kan telefonisch via het nummer 403645 of de website van het Korps Politie Suriname.


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.