Agent die aanrijding veroorzaakte aangehouden; heeft geen rijbewijs

21
Agent die aanrijding veroorzaakte aangehouden; heeft geen rijbewijs
De auto raakte zwaar beschadigd.

De politieman die zaterdagavond 6 februari betrokken was bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg, is aangehouden. De agent is niet in het bezit van een rijbewijs en vandaag in verzekering gesteld door de afdeling Onderzoek Politionele Zaken (OPZ).

De agent die werkzaam is bij het ministerie van Justitie en Politie in Suriname, verklaarde direct na de aanrijding aan omstanders die hem uit zijn voertuig haalde dat hij in slaap zou zijn gevallen. Later legde hij een verklaring bij de Surinaamse politie af, waarin hij aangaf dat hij verblind werd door een tegenligger.

De man reed die bewuste avond over de Indira Gandhiweg toen hij op de rijhelft van de tegenligger terecht kwam en er een zware botsing ontstond. De politieman kwam met de dienstwagen in de goot terecht.

De tegenligger raakte bekneld en moest door manschappen van het Korps Brandweer Suriname bevrijd worden. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Bekijk ook:

21 REACTIES

 1. Wwwaaatttttt een Politieagent die geen rijbewijs heeft en ook nog in een dienstauto reed.het moet echt niet gekker worden.
  Ik wacht op een reactie van Belfort.
  Hij had toch geen probleem met de probleem rekruten .

  God waakt over ons.


  Maak melding

 2. Hoe is het mogelijk dat een politieagent zonder rijbewijs een dienstwagen bestuurde? Het pleit niet voor de professionaliteit van de Surinaamse politie dat zijn superieuren en collegas niet wisten dat hij geen rijbewijs heeft, waardoor hij doodleuk kon beschikken over een dienstwagen.


  Maak melding

 3. Die skowtoes van nu zijn echt hotter nieuws dan vroeger. Ik ken eigenlijk alleen laftories van vroeger. bv een agent die zn eigen vader verbaliseerde maar nu worden ze of bezopen opgepakt of ze stelen auto’s van de baas terwijl ze misschien nog geen fietscertificaat hebben of zelf criminele activiteiten uithalen.


  Maak melding

 4. WAT verwacht men anders in een land waar de bevolking voor een MASSAMOORDENAAR/DRUGSDEALER/BANKROVER kiest als PRESIDENT / VICE PRESIDENT : Dát kan allemaal in een BANANEREPUBLIEK …


  Maak melding

 5. Ik begrijp het niet een politie agent zonder rijbewijs. Als je in Nederland bij de politie wilt werken , dien je reeds in het bezit te zijn van een rijbewijs BE. Amoksi, kom op zeg, begin jij maar een verandering in te brengen, want dit is ONKAN.


  Maak melding

 6. Er zullen best nog wel meer agenten zijn die geen rijbewijs hebben , en nooit is er na gevraagd of laat U rijbewijs zien , ja bij de opleidingen van politieagenten gaat het al mis , DNA lid Belfort van de ABOB moet het eens uitleggen hoe dit mogelijk is dat er agenten zijn zonder rijbewijs.
  Gisteren vertelde minister Amoksi dat alle politie voertuigen allrisk zijn verzekerd , ze moeten alle kosten bij die agent leggen en opstaande voet ontslaan , zonder loon , en de bak in met deze nepagent.


  Maak melding

 7. A Djoeka prakseer te abing kang par a boto ini a busie sondroe vaarbewijs ,dang I kang rij a wagie ooktoe sondroe rijbewijs ;we ma dies na fotto oen de a nai busie!!!.De ontwikkeling komt beetje bij beetje opgang nu dragen ze driedelig in plaats van die pangie.


  Maak melding

 8. Laffoe E Chirmi@@ Sommige Djoeka’s hebben meer poen en diploma’s dan jij. Stomme idioot zonder hersencellen.

  Een politieman zonder rijbewijs is nieuw voor mij. Tja …


  Maak melding

 9. Hw komt hij aan een dienat auto zonder rijbewijs zowieso. Meerdere is verantwoordelijk voor het geven van de auto
  gemodereerd

 10. In Su is alles mogelijk als je maar, € en$ kan neer tellen !!! Als je in Nl bij de kit wil werken als kit wordt je gescreend, des ondanks glippen er toch klootzakken erin !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. In nederland hebben mensen rijbewijs maar zitten toch thuis op hun luie kont en veroorzaken ook veel ongeluk. Politie in suriname geen rijbewijs toch bij de politie tja geen uitkering in suriname. In staan mensen met rijbewijs niet te springen.om bij de poiltie te gaan. Het is niet eens glad in suriname.


  Maak melding

 12. Hallo Angela, ben je er weer met je Nederlands. Mensen in Ned hebben een rijbewijs, maar zitten thuis op hun luie kont en veroorzaken ook veel ongeluk schrijf je. Thuis zitten en ongeluk veroorzaken! Hoge school! Waarschijnlijk heb je mijn advies opgevolgd en binnen een week je diploma Nederlands behaald op de universiteit.

  De politieman zou in slaap gevallen zijn achter het stuur. Rijbewijs of geen rijbewijs.
  Deze man had als ambtenaar de afgelopen dagen hard gewerkt en dan kan zoiets gebeuren. Hij moet loonsverhoging krijgen.


  Maak melding

 13. @ Angela

  Voordat je wilt reageren moet je de fles laten staan, want ik kan het niet volgen wat je allemaal neerzet. Is het soms, modern Nederlands of zo ?????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.