Politieman raakte vermoedelijk verblind door groot licht tegenligger

10
Automobilist bekneld na zware aanrijding tussen dienstvoertuig en personenauto

De Musso pick-up die zaterdagavond betrokken was bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg, is een dienstvoertuig van het Ministerie van Justitie en Politie. De dienstwagen werd bestuurd door een politieman.

Volgens het onderzoek zou de politieman vermoedelijk verblind zijn geraakt door het groot licht van een ander voertuig. Hij reed over de Indira Gandhiweg toen hij het groot licht van de tegenligger opmerkte. Hij raakte verblind en verliet zijn rijhelft. De wetsdienaar kwam op de rijhelft van de tegenligger waarbij er een botsing ontstond.

De politieman kwam met de dienstwagen in de goot terecht. De tegenligger was bekneld en moest door manschappen van het Korps Brandweer Suriname bevrijd worden.

Beide bestuurders zijn met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het dienstwapen van de wetsdienaar is gevonden. 


10 REACTIES

 1. Nu heeft een wets dienaar zelf ervaren hoe gevaarlijk het is om met Groot licht aan te rijden vrijwel 90 % van de bevolking met een auto doen dat in Suriname er wordt niet opgetreden tegen deze bestuurders vooral op plekken waar er nauwelijks verlichting is en smalle weggetjes komt dit contenu voor vaak moet je op de rem trappen om de tegenstander te laten passeren en zelfs de Pro wagens rijden met groot licht aan dat is 1 van de redenen dat vrijwel iedereen het ook doet een ander probleem is dat waar een Zebrapad is aangelegd de bestuurder behoort te stoppen om de voetganger te laten oversteken overal in de wereld wordt dat regel nageleefd behalve in Suriname wat voor nut heeft het dan om een zebrapad aan te leggen zelfs Oom agent wacht totdat er geen auto’s komen eer over te steken wanneer komen er veranderingen om mede weggebruikers te beschermen tegen zulke gevaarlijke situaties


  Maak melding

 2. Een alledaags gebruik het verkeer in Su Heleboel rijden met groot licht jou tegemoet of achter je Al sein je kan het vergeten Stoppen voor zebrapaden nooit van gehoord Onnodig toeteren Keiharde muziek laat savonds Donkere ruiten enz Is de minister van verkeer soms blind


  Maak melding

 3. Een advies aan iedereen die deelnamen in het verkeer, xenon verlichting is gevaarlijk, je wordt letterlijk verblind, een 3D bril bied uitkomst, probeer het, die heb ik ook in mijn auto, 3d bril waarmee je televisie kijk, simpel en effectief,


  Maak melding

 4. Maripo Ko , goed advies , maar jij weet toch ook dat vele weggebruikers hier in Suriname het woord xenon en 3d bril nog nooit van gehoord hebben , dus ze staren altijd blind.


  Maak melding

 5. Bright licht, dient alleen gebruikt te worden bij heel slecht zicht op de weg, en …….niemand moet er hinder van hebben! Maar sommige lullen weten dat niet, of ze lappen dat gewoon aan hun laarzen.

  sari tori

  Jacko.
  gemodereerd

 6. De ene ziet een grote schaduw, de ander ziet groot licht. Straks zien andere ufo’s, bruine beren enz enz. Ik zou ook iets verzinnen om er onder uit te komen. Valt te proberen.


  Maak melding

 7. @ Mix Chick

  Je kan ook zeggen dat je de schim van DDB, Boefdraad, R. Meriba, En Dino Sauris met zijn 4,een heb gezien in het donker.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Er moet hard opgetreden worden tegen automobilisten die met scherplichten rijden. Je wordt verblind. Zij moeten zware boetes krijgen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.