vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNeef slaat tand nicht kapot na ruzie

Neef slaat tand nicht kapot na ruzie

-

Does Travel - naar Suriname

Een neef heeft de tand van zijn nicht na een ruzie kapotgeslagen aan de Schimmelpennickstraat. De politie heeft hem vrijdag aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

De neef werd boos toen de nicht zijn zoontje had geslagen. De nicht gaf een tikje aan het jongetje en haar vijfjarige dochter toen zij hen in een slaapkamer zag met gezakte broek.

Toen de verdachte te weten kwam over de handeling van de nicht naar zijn zoontje, informeerde hij niet wat zich precies had afgespeeld, maar begon haar vuistslagen toe te brengen. Een van haar tanden ging toen kapot.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. kinderen spelen doktertje en mama/tante njang tifi.
  A no alla sma mag njang grati fisi nosso agoe bika ei faja deng broedoe.
  Het bestaat niet dat dit de eerste keer was.


  Maak melding
 2. wat een rotzooi , vele mensen hebben een kort lontje na 10 jaar bouta , , we hopen dat de nieuwe regering dit probleem kan oplossen , het zal dan ook wel eventjes duren want deze regering moet ook eerst de puinhoop van die klote ndp regering opruimen , en dat kost geld en veel tijd.
  bedankt schijtluis bouta.


  gemodereerd
 3. En gaat zn zoon mee naar de gevangenis??? Wie gaat op hem letten?? Ik zou zn zoon nooit meer aankijken al doet hij iets gevaarlijks.


  gemodereerd
 4. WAT, hoe denk je dat een regering kan voorkomen dat sommige mensen/idioten in de samenleving een kort lontje hebben? Onze regering kan ook niet voorkomen dat sommige mensen hier op Waterkant de meest onzinnige meningen openbaren.


  Maak melding
 5. WAT@@ WAT is er met jou aan de hand? Ben je verliefd op Bouta? Bij alle onderwerpen je met de naam Bouta.. .Aiii Boii. Ze liegen echt niet door te zeggen dat er meer gekken buiten lopen dan binnen in de inrichtingen.


  Maak melding
 6. Ik vraag me af hoe oud deze rotjong is, en hoe komt hij op het idee. Misschien ziet hij thuis, wat er in de slaapkamer van zijn ( ouders )gebeurt ! Als een goede vader zou ik mijn zoon aanspreken en vragen wat er gaande is, en daarna stappen ondernemen. Nu ziet deze jonge wat zijn vader deed, dus hij weet dat hij wordt beschermt, (Goed of fout ) en dat is niet goed.

  sari tori

  Jacko

  Jacko


  gemodereerd
 7. Jong geleerd is oud gedaan. Ja je moet toch weten waarom je een uitsteeksel hebt en waar je het allemaal in kan stoppen? En dan uitproberen hoe dat voelt. Gelukkig voor hem heeft hij het niet in de stopcontact uitgeprobeerd, hahaha. Kinderen worden snel ‘volwassen’ door de smartphone.
  De vader is wel erg bezitterig. Zoveel kalverliefde is niet gezond.


  Maak melding
 8. Sorry mensen ik begrijp jullie reactie niet over die kinderen 5 jaar
  Ga even na wat weet jij toen je 5 was .
  Het probleem denk ik zit bij de familie ze hebben losse handen.
  Waarom zal je een kind van 5 slaan.
  Ze denken dat met slaan je alles kan oplossen.
  Mensen slaan is geweld plegen het is een agressieve daad.

  Sari tori tog jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES