zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchietpartij in woning te Kwatta om gestolen cocaïne

Schietpartij in woning te Kwatta om gestolen cocaïne

-

Does Travel - naar Suriname

Twee gewapende mannen hebben vanmiddag schoten gelost in een woning aan de Patnaweg. Op dat moment bevond zich een man in het huis, maar hij raakte niet gewond.

Het slachtoffer was thuis toen twee mannen in zijn pand kwamen. De mannen waren gewapend met een vuistvuurwapen en stenen. Een van hen schoot in de richting van het slachtoffer maar hij raakte niet gewond.

Het slachtoffer zou een drugsgebruiker zijn. Vermoedelijk had hij zaterdagavond cocaïne van een ander weggenomen. Dat zou waarschijnlijk de aanleiding van de schietpartij kunnen zijn. 

De politie in Suriname kreeg de melding van het voorval en ging ter plaats voor onderzoek. De zonen van Hermandad zijn nog bezig met het onderzoek om na te gaan wat zich precies heeft afgespeeld op de locatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. O. Ach een kruimeldief die een beetje cocaïne heeft gestolen voor eigen gebruik. Was effe bang dat de grote jongens weer aan het stoeien waren. Het rippen van cocaïne. Resultaat opgehaald worden door quasi agenten gestoken in het tenue van de arrestatie team. Twee vaten met inhoud drijvend in de Suriname rivier. Niks meer gehoord van deze misdaad. Lijkt me wel dat bepaalde type misdaden bewust worden dood gezwegen in onze transparante Suriname. Dacht dat we met Chan een periode van transparantie zouden meemaken. Zal weer dezelfde shit zijn. Bepaalde misdaden worden doodgezwegen (het welbekende dode muur) en bepaalde misdragingen/het oproepen tot openbare geweld en tot een coup wordt met het mantel der liefde effe uit de openbaarheid weggemoffeld.
  Maar een kleine druggebruiker die voor zijn dagelijkse shot het paradijs van Bouterse wil binnen stappen zien we effe breed uitgemeten in de media. Aanval op zijn woning met een vuistvuurwapen en stenen. Het lijkt of Suriname weer in de stenen tijdperk is teruggeworpen. Ik dacht dat het een tandje minder was. Teruggeworpen worden in de Middeleeuwen, en denkend dat we in het paradijs van Bouterse wonen die hij en zijn NDP shit voor ons heeft geschapen.


  Maak melding
 2. Patna weg voor weg naar zee, kwatta km 8/2
  Verderfspul, opmerkelijke is ndp ooit coup heeft gepleegd vanaf toen is bouta gaan handelen, in vervoer van drugs naar Europa, vanaf toen is Suriname bergafwaarts gegaan, ndp is een vloek voor Suriname duidelijk


  Maak melding
 3. Maripa ko@@ Misschien is Bouterse een product van de rijstboeren in de jaren 70 die meester waren in het transporten tot dat Hollanders het doorhadden. Ze zoeken nu ook een rijstboer uit Saramaca die 16 jaar moet brommen, maar onvindbaar is als Hoefdraad.


  Maak melding
 4. Harold Pultoo en Santokhi moeten bidden voor deze 2 mannen en hen overdragen aan Jezus en niet aan de rechtbank. Misschien dat het helpt de criminaliteit te verlagen. Santokhi mag full time bekeerder worden naast zijn guru Harold Pultoo.


  Maak melding
 5. Cocaïne, is rond de jaren 1860, geïsoleerd, door een Duitser, voor medische doeleinden.
  Door de jaren heen is men gaan experimenteren.
  Werd, ontdekt dat men vrolijk van werd, de hebzuchtigen zagen een gat in de markt.

  Elk kruimel van dit spul, bij elkaar, brengt geld binnen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES