Kluis leeggehaald bij inbraak guesthouse in centrum

11
Politie Suriname

Bij een inbraak in een guesthouse aan de Van Roseveltkade in het centrum van Paramaribo hebben criminelen een kluis geforceerd en leeggehaald.

De verdachten hebben meer dan SRD 20 duizend, een horloge ter waarde van 10 duizend euro, een laptop en andere goederen buitgemaakt.

De benadeelde had de spullen in de kluis bewaard. De inbrekers drongen het pand binnen en forceerden de kluis.

Na het ontdekken van de inbraak maakte de benadeelde donderdagavond hiervan melding bij de politie. De sterke arm in Suriname heeft de zaak in onderzoek.


11 REACTIES

 1. Misdaad is van alle tijden niet alleen onder Chan. Hebzucht naga griedie drijft dieven naar de kluis van een domme opschepper die loopt rond te bazuinen hoe rijk hij wel niet is en waar hij die bimbam heeft opgeborgen. Stop een makka slang in die kluis en verteld dat er een ton euro in zit dan is het andere koek.


  Maak melding

 2. Ik geloof er niks van. Op een Seiko is het net zo laat als op een Rolex.
  gemodereerd

 3. @Delano
  Zozo als je een keer op vakantie ging ? Vanuit welke buurt ging je op ” vakantie ” ? Of is het meer ” voor een hotel hangen ? ” Als je uit Holland ” op vakantie ” komt… wat heb jij afgelopen 46 jaar gedaan voor Su? of een combinatie van ? Ieder geval een trol die de geschiedenis niet kent …. soso bla bla … Fijne avond!


  Maak melding

 4. john je kan wel eens gelijk hebben , maar dan is het ook een inside job wat Ram Singh er mee bedoelt, heren ze moeten jullie vragen om bij de politie te gaan , maar jullie hebben toch wel een rijbewijs.


  Maak melding

 5. @@ Delano,probeer jouw naamgenoot niet wit te wassen want onder zijn bewind zijn DE GROOTSTE MISDADEN (MASSAMOORDEN/BANKROOF EN DRUGSHANDEL) gepleegd,jo FARIZEEER .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.