Vandaag weer COVID-19 persconferentie Surinaamse overheid

4
Vanavond persconferentie over huidige COVID-19 situatie en maatregelen in Suriname
De Surinaamse minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin tijdens een vorige persconferentie.

In Suriname is er vandaag, zaterdag 23 januari, weer een COVID-19 persconferentie van de Surinaamse overheid, betreffende de huidige COVID-situatie en de maatregelen. Deze vindt om 14.30u plaats en wordt gehouden in de Congreshal te Paramaribo. Dat heeft de Communicatie Dienst Suriname  vrijdagavond laten weten.

Tijdens deze persconferentie zullen de COVID-19 cijfers in Suriname besproken worden. De vorige keer werden de corona maatregelen met een week verlengd. De verwachting is dat er een evaluatie plaats vindt van de huidige cijfers en die van de afgelopen week.

Deze persconferentie zal live te volgen zijn op GOV.TV (kanaal 8.3) en de social media kanalen van de overheid.

Uit de laatste update van vrijdagavond 22 januari blijkt dat er in de eerste maand van januari al 27 mensen overleden zijn aan de gevolgen van het gevreesde virus. De afgelopen 24 uur zijn weer 65 mensen positief getest op COVID-19. dat is minder dan donderdag toen er 97 nieuwe gevallen waren:


4 REACTIES

 1. ZET LOCKDOWN 24 UUR VOOR 2 WEKEN LANG.

  ANDERS GAAT DIT ESCALEREN.

  KRIJGT DE BRAZILIAANSE VARIANT OOK GEEN KANS.

  STUUR DE MILITAIREN NAAR HET BOS OM BRAZILIANEN OP TE HALEN


  Maak melding

 2. Suriname zit vol onwillige koeien en koppige ezels en zal een lange strijd aangaan tegen de Covid-19 pandemie. De braziliaanse variant loopt zich al geruime tijd vrolijk te verspreiden in Paramaribo. De testen die worden uitgevoerd maken geen onderscheid tussen de normale of de brazillaanse variant. Dus, if joe wan waka-waka, jo ka foe tek eng…ba soekoe, ba fenie, ba tjarie..


  Maak melding

 3. Ik hoop dat die arme mensen genoeg weerstand hebben om
  een eventuele besmetting te kunnen overleven. Want zij zijn
  altijd aan hun lot overgelaten.

  Tip; GEEN SUIKER en GEEN KOUDE DRANKEN gebruiken
  maar wel veel gekookt water met lemmetje sap drinken
  Suiker geeft veel slijm.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.