53-jarige militair schiet zichzelf door het hoofd

23
politie-suriname-in-actie-nieuw

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de militair Robert A. (53) zelfmoord gepleegd in Paramaribo-Noord. De man heeft zichzelf door het hoofd geschoten met zijn dienstwapen.

De militair, die ingedeeld is bij het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) in Suriname, was aan het werk toen hij deed dit. Het motief is vooralsnog onbekend.

De politie van Geyersvlijt werd over het geval gealarmeerd en ging voor onderzoek op het adres. De officiële dood werd vastgesteld door een arts, waarna het lijk werd afgevoerd.

De Surinaamse Militaire Politie heeft de zaak in verder onderzoek.


23 REACTIES

 1. Par´bo Noord is net ver van Leonsberg, misschien schiet iemand anders daar in de buurt ook door zijn kronto ”klote kanis”. ”Het zou mooi zijn voorzelf, en de meeste inwoners van Su”

  sari tori

  Jacko.
  gemodereerd

 2. De psychische gesteldheid van dragers van dodelijke wapens dient beter in de gaten gehouden te worden. Dat is een belangrijke taak voor de leiding. Tevens wordt het echt tijd voor een betere controle op wapenbezit en het meenemen van dienstwapens in Suriname. Dienstwapens horen na diensturen op de kazerne of het politiebureau te blijven.
  gemodereerd

 3. wat houdt iemand tegen die al een vergunning heeft om een eigen wapen te hebben?
  dus waar dat dienstwapen blijft is ook niet erg afdoende.
  En indien het op de werkplek blijft? kan een off duty politie agent nooit ingrijpen indien dat nodig is.


  Maak melding

 4. Mensen worden radeloos.De ontwikkeling komt te langzaam op gang.Er is geen geld in het land.Alles is gestolen door de nationale dieven partij.Dit soort dingen krijg je dan.
  gemodereerd

 5. Het is bekend dat sommige mensen hun psychische problemen heel goed kunnen verbloemen en verbergen.
  Vooral de mensen die niet veel praten, teruggetrokken zijn in hun doen en laten. Depressies die over het hoofd worden gezien. Triest wat er is gebeurd. Moge zijn ziel de eeuwige rust vinden.
  Familie sterkte met dit weer verlies.
  gemodereerd

 6. Die PSYCHIATERS hier, zeggen dat die arme man overspannen was
  maar in Suriname is er NOOIT oorlog geweest.

  Militairen zijn getrainde mensen en kunnen tegen stress. DUS.


  Maak melding

 7. @think twice, reken ook twice als hij nu 53 jaar is was hij 12 tot 13 tijden binnenlands oorlog. Dus daarvan kan hij geen ptsd overgehouden hebben. In geld problemen gekomen omdat cocaine transporten zijn opgedroogd.
  gemodereerd

 8. 10 jaren onderdrukking mond dood kleven onder een verkapte dictatuur,,, kan je niet na 6 maanden vrijheid blijheid vervangen ..
  het zal nog enige tijd duren, voordat de welvaart terug komt en iedereen een beter leven heeft..
  vergeet niet, dat niet iedereen kan omgaan met deze vrijheid leven in armoede, geen toekomst perspectieven meer. privé omstandigheden uitzicht loos,…


  Maak melding

 9. Heel ingrijpend en heel triest als iemand uit het leven stapt. De redenen zijn velerlei. Het vereist soms ook moed denk ik, om tot deze radicale beslissing te komen.
  De impact voor de omgeving is groot. Voor zijn familieleden.
  Wij staan en verkeren in een comfortabele en luxe positie om wat er van te kunnen vinden. De beste stuurlui staan vaak aan wal.
  Wat ik wel begrijp en weet, dat zelfmoord in geen enkele religie wordt vergeven.
  Ik zou willen zeggen, goede man ga met het licht. Hoop dat je ziel tevreden zal zijn met de radicale- en finale beslissing die je hebt genomen. Denk dat het leven te knellend en te belastend voor jou zal zijn geweest om voor deze vlucht te kiezen.


  Maak melding

 10. In Nederland plegen mensen dagelijks zelfmoord. Ze zijn hun huis kwijt geraakt of hun goed betaalde baan. Vaak vermoorden ze ook hun kinderen wegens geld gebrek. Alleen wordt zelfmoord vaak
  uit de media gehouden. Laatst heeft een man voor een bankfiliaal een kogel door zijn hoofd geschoten, Baan kwijt huis kwijt. DUS HET GEBEURT OOK VAAK IN NEDERLAND.
  gemodereerd

 11. Dit zijn de voortekenen van de ellende die ” wo sit ing ” over het Surinaamse volk brengt. Alleen zijn aanhang van mafkezen en avonturiers heeft het nog niet door dat het totaal los is geslagen in Suriname.De regering Santokhi moet na 200 dagen ophoepelen.


  Maak melding

 12. HAHA HEERLIJK

  WIE IS DE PRESIDENT

  WIE IS DE EX-PRESIDENT. EX EX EX KNOOP HET IN JE OREN DRAAI JE OM IN JE DOOS EX AFGESCHREVEN STOP HEM IN ZIJN DODENKIST EX EN NOG EENS EX

  NOOIT MEER NDP. HEERLIJK. DEAL WITH IT BOY

  GA GERUST DOOR MET KLAGEN EN HUILEN BOY, NOOIT MEER BOUTERSE. LEKKERRRRRRRRRRRRR
  GA HOEFDRAAD ZOEKEN, VOLG JE NEUS, VOLG DE STANK EN JE VIND HEM
  MISSCHIEN IN DE GO VAN BOUTERSE
  DE MAN DIE SURINAME HEEFT VERNIETIGT, GELUKKIG IS DTA VER WEG VAN BIJLMER.
  HEHEHEHE


  Maak melding

 13. hahaha Rob raakt gefrustreerd… want ” soulmate ” oproeikraaier / demonstrant is opgepakt… Nou valt het maskertje definitief … houd je puberteitsproblemen voor je zelf nu je bijna bejaard bent aub … weer n topic gevonden om letterlijk over lijken te gaan? jij hebt niks voor de su-jeugd of SU waardeloos stuk wannebe econoom… waarschijnlijk heb je nooit iets kunnen bewijzen (OP Echte niveau) in t leven … now oe wang prey psychiater … jij denk dat echte suri’s dom zijn??? pure minderwaardigheids complex hahahaha… wat heb jij kunnen regelen voor SU afgelopen 3 generaties … en aub geen retorische vragen of stuiptrekkingen…


  Maak melding

 14. @ RobGay

  Jij altijd met grote Bek, ga dan lekker or zijn plaats zitten en wij zullen wat jij ervan bakt. Jullie stomme NDP´ers aanhang hebben een grote smerige smoel, maar op politiek gebied hebben jullie in 10 jaar het tegenover gestelde verwezenlijkt. En jij Rob de boeler( nep Econoom tap yu tingie mofo, bikassi a skopoe no ka )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 15. Realtymaster,Rob g is gewoon jaloers en niet echt geschoold. Zelf woont hij in Holland met alle voordelen van sociale voorzieningen. Zelfs daar geeft hij op af, dat wil zeggen hij is in Suriname en Holland mislukt. Nu spuugt hij zijn gal en welke econoom kan nou zeggen dat paars het 10 jaar goed heeft gedaan. Alleen deze idioot kan recht lullen wat krom is. Laat hem eerst in de spiegel kijken en afvragen wat zijn bijdrage was naar Suriname en inwoners. Tis en blijft een lage hond die meer met zichzelf in de shit zit. Ik hoop niet dat zo iemand als Rob g kinderen op de wereld heeft gezet. Het zal maar je vader wezen.


  Maak melding

 16. Rectificatie

  Sorry hier en daar woorden ( Zinnen) ingeslikt, komt door de lekker Borgoe !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.