Auto met gestolen goederen achtergelaten na achtervolging

7
Auto met gestolen goederen achtergelaten na achtervolging
Het in beslag genomen voertuig werd door een sleepbedrijf afgevoerd.

De politie in Suriname heeft vrijdagmiddag deze auto na een achtervolging in beslag genomen. In het voertuig werden diverse gestolen spullen aangetroffen. Één verdachte is daarbij aangehouden.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de politie het voertuig met daarin vier verdachten had gelokaliseerd te Pontbuiten. Toen de bestuurder door had dat ze werden achtervolgd, reed hij hard weg door de straten in Pontbuiten.

Op de hoek van de Jacquelina- en Henriëtteweg brachten agenten het voertuig tot stilstand. De verdachten vluchtten te voet verder en gingen richting Kweeklustweg. Een van de mannen werd ter plaatse gearresteerd door agenten van post Latour. Het gebied werd daarna door de verschillende eenheden uitgekamd, echter zonder resultaat.

Het voertuig dat werd achtergelaten, bleek gestolen spullen te bevatten en werd in beslag genomen. De Surinaamse politie werkt aan de aanhouding van de andere verdachten die voortvluchtig zijn.

Een agent die in een onopvallend politievoertuig reed, kwam in een flinke kuil met water terecht waardoor de achterbumper van het voertuig eraf viel:


7 REACTIES

 1. Men moet begrypen dat door het pandemie ,armoede is toegenomen, en mensen die al in een armoe situatie verkeerde nu in hoogste staat zyn en dus de criminaliteit zal toenemen.
  Het is na de lockdown op temerken aan wat je op straat ziet, alles na de lockdown opstraat is crimineel


  Maak melding

 2. @Rbown: Wat een gelul,…en blakamang gedachte… als je wilt kun je werken en geld verdienen om in je onderhoud te kunnen voorzien. Als je niet wilt werken, is dat jou keus maar nog geen reden om te gaan roven en stelen!
  Ga werken, ga planten, maak je nuttig ipv hangen op straat, stelen en roven.
  Ik ben absoluut niet racistisch, maar moet dit even kwijt!


  Maak melding

 3. Ik ben niet bezig criminaliteit goedt tepraten ik constateer alleen maar dat het water de armere mensen aan de lippen staat,
  als mensen geen opleiding hebben is er weinig kans op werk, (werk?) met een loon waarvan je niet eens naar de winkel kan, met deze lonen bewyzen wy zelfs hele goede onderdruker tezyn.


  Maak melding

 4. @ Rbrown die de lange IJ niet op zijn toetsenbord heeft,

  Citaat: als mensen geen opleiding hebben is er weinig kans op werk, (werk?) met een loon waarvan je niet eens naar de winkel kan.

  Het is nog geen vrijbrief om te roven, anderen die in dezelfde positie zitten die doen wat nuttigs, b.v. tuinieren, vissen, anderen helpen enzzzz.
  gemodereerd

 5. RBrown,

  Waarom heeft de een wel de school doorlopen en de ander niet? Iedereen in Suriname krijgt de kans in ieder geval de lagere school af te maken. Sommigen willen niet. Want op straat valt er wel wat te verdienen (dmv diefstal).


  Maak melding

 6. Lankini, verwacht je antwoord op je vraag? De reden of oorzaak dat niet iedereen een schoolopleiding doorloopt of doorlopen heeft, is voor iedereen verschillend. Waarom wordt niet iedereen arts, advocaat of professor. Zelfs in een rijk land als Nederland komen er Bakras voor die de lagere school niet afgemaakt hebben en analfabeet zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.