Net geplaatste paaltjes langs Wulfinghstraat alweer weggehaald

17
Net geplaatste paaltjes lang Wulfinghstraat alweer weggehaald
Een deel van de paaltjes aan één kant van de weg is alweer verwijderd.

Nauwelijks een dag nadat aan de Monseigneur Wulfinghstraat in Suriname paaltjes langs de weg waren geplaatst, zijn deze voor een deel aan één kant van de straat weer verwijderd. Dit na klachten van ondermeer het personeel van het gerechtsgebouw, dat in die straat is gevestigd.

Eerder deed ook een boze Surinaamse advocaat haar beklag op Facebook. De vrouw was niet te spreken over het plaatsen van de paaltjes, omdat er daarna nog minder parkeergelegenheid was voor bezoekers aan het gerechtsgebouw.

Ze gaf aan dat er voor het aanleggen van de paaltjes al weinig parkeerplek was voor bezoekers. Deze parkeren hun auto daarom langs de kant van de weg. Door het aanleggen van de paaltjes was dat niet meer mogelijk.

De paaltjes zijn aan één kant van een deel van de weg verwijderd, zoals te zien is op bovenstaande foto die vanmorgen gemaakt is. Lees ook:

Bekijk ook:

17 REACTIES

 1. The law of the jungle, de grootste brulapen hebben het voor het zeggen? Als de Min van OW zich serieus neemt de criminelen die dit uitgevoerd hebben de zwaarste straffen in het wetboek van strafrecht opleggen. Eveneens als ze in dienst van de staat zijn op staande voet ontslaan. En voor die klagende advocate haar toegang uit het gerecht verbieden. En dan ook nog de staat compenseren voor 10X de schade die ze aangericht hebben want het moet toch eens ophouden. Desnoods al hun bezittingen afvijlen om de schade te betalen.


  Maak melding

 2. Helemaal eens met Ram Singh
  Wkn in hun nopjes natuurlijk vanwege het vorige bericht.

  Sodom & Gomorra op zijn top, bah!

  Nou dan weer op zem banabong manier iedere keer de weg afsluiten bij een rechtszaak. Begin maar op 29 jan.


  Maak melding

 3. gebrek aan inzicht,men moet daar betaalautomaten plaatsen voor parkeerplaatsen,en geen paaltjes,de auto,s zyn er al nu de behoorlyke parkeerplaatsen en betaal gelegenheidt
  een inkomsten bron voor de staat en brengt ook werkgelegenheidt
  jammer hoor ,waar is jullie denkvermogen, vergeet die fuck diaspora shit
  kleur het niet erger dan het is ,maar kleur het goedt. als men zegd van Suriname tehouden moet je het ook laten blyken, niet alles wat blinkt is goudt, u weet wat slechte heelmeesters
  doen.


  Maak melding

 4. In Suriname klinken holle vaten het hardst. Als je hard genoeg schreeuwt word je soms zelf beleidsadviseur…
  en als een Surinamer een auto heeft, gaat hij niet lopen en gaat voor de deur parkeren.


  Maak melding

 5. De paaltjes zijn ivm de verkeersveiligheid en doorstroming een goed oplossing.
  Echter blijkt nu dat er niet met het geheel rekening is gehouden.
  In delen van de straat zijn er ook gaten. Ten tweede, als er behoefte is aan parkeergelegheid dan moet er een veiliger alternatief geboden worden. Maar half op de stoep en half op de straat is niet veilig en veroorzaakt ook overlast. Dit zouden de advocaten wel moeten weten ! Advocaten moeten hun bezoekers wel op veiligheid en verantwoording wijzen.

  Misschien is het een oplossing om van deze straat een eenrichtingsweg te maken zodat er ruimte ontstaat voor een parkeerstrook en zodat er toch nog een veilige ruimte is voetgangers en (brom-) fietsers.

  Niet klagen maar help meedenken !

  Together we will make it.
  Yess, we will. W’o set en. Krakti !


  Maak melding

 6. Wat een issues hebben deze ziekelingen, die denken dat ze God op aarde zijn. Deze hebie zal met geen medicijn op de wereld te verhelpen zijn. Het is toch Godsgeklaag van deze mensen. Wie denken ze wel dat ze zijn? Wauw, dit is met geen pen te beschrijven. Arrogantie ten top. Stelletje sukkels🧠🧠🧠🧠


  Maak melding

 7. Beschikt Suriname wel over planologen die alles ordelijk in kaart brengen? er is voldoende ruimte voor moderne parkeergelegenheden in het centrum. Investeer in betaald parkeren met goede bestrating en beveiliging. Men is bereidt te betalen voor hun bolide. Ondergronds parkeren b.v onder het gerechtsgebouw, zodat rechters en advocaten veilig het gebouw kunnen betreden. Men denkt alleen aan feesten ook tijdens de Lock down en niet aan ontwikkeling.


  Maak melding

 8. In Suriname moet alle wegen in Paramaribo één richting verkeer worden, dat is beter er moeten een planoloog in dienst genomen worden die een goede visie heeft van het hele verkeer in Suriname,
  Maar deze regering is goed bezig, met minder middelen moeten zij bergen verzetten, langzaam zal het lukken, niet vergeten, tijdens aftreden ndp hebben zij gestolen wat er gestolen kon worden,


  Maak melding

 9. Er is een ministerie van Ruimtelijke Ordening. Weet de minister van Openbare Werken dat wel ? Laat de mensen betaald parkeren dan is het probleem opgelost. Je zult merken dat daar niemand zal parkeren! Geen paaltjes meer nodig !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.