Niet iedereen blij met paaltjes bij nieuwe inrichting Wulfinghstraat

14
Nieuwe paaltjes en éénrichtingsverkeer Monseigneur Wulfinghstraat
Vanmorgen was men bezig de nieuwe paaltjes te plaatsen.

Het ministerie van Openbare Werken in Suriname is momenteel bezig met aanpassingen aan de Monseigneur Wulfinghstraat in Paramaribo. De straat wordt vanaf maandag 25 januari eenrichtingsverkeer en zal alleen toegankelijk zijn vanuit de Henck Aaronstraat. Ook worden er paaltjes langs de weg geplaatst (foto) en daar is niet iedereen blij mee.

Een bekende Surinaamse advocaat is niet te spreken over de plaatsing van de paaltjes. In de Mgr. Wulfinghstraat zijn het Kantongerecht Strafzaken, het Hof van Justitie en het Kabinet Rechter Commissaris gevestigd. Parkeren is daar een ramp, dus parkeren bezoekers aan de kant langs de weg. Door het plaatsen van paaltjes wordt dit onmogelijk zegt ze.

Echt moe wordt je in dit land van de stomme ad hoc maatregelen, die onnadenkend en zonder dringende noodzaak worden genomen. Ga illegale parkeerwachters aanpakken die inbreken in de auto. Ga parkeerruimte optie eerst na. Ik gebruik niet vaak scheldwoorden op FB maar dit is echt f*ck f*ck f*ck” aldus de boze advocaat die duidelijk niet te spreken is over het plaatsen van de paaltjes.

Naast deze drukte door het gerechtsgebouw, is het voor en na school altijd heel druk in de Mgr. Wulfinghstraat en sprake van flinke filevorming. Dit vanwege de concentratie van scholen in de straat. Het ministerie geeft aan dat er aan de oostelijke zijde van de Wulfinghstraat, nabij de Elisabethschool, parkeervakken op de openbare weg zullen worden aangebracht ten behoeve van kort parkeren.

Gehoopt wordt dat de nieuwe inrichting van de straat, deze chaos bij scholen gaat aanpakken.

De onlangs geplaatste paaltjes


14 REACTIES

 1. Het enige wat opvalt is een advocaat die “fuck you” aan de overheid ‘zegt’ vanwege genomen veiligheidsmaatregelen.

  Je zal zo’n advocaat hebben; fuck you overheid, because I AM God!


  Maak melding

 2. Deze advocaat mag haar gal spuugen tegen over maatregels die vooraf niet gemoniteerd worden, het i s makkelijk te pennen dat je op de fiets moet als je bijvoorbeeld regen op leiding , lelydorp of commewijne woon, en dan maar niet te spreken over die automobilisten die als idioten rijden , en er geen fietspaden in Suriname te zien zijn, he kunt inderdaad palen neerzetten, maar begin paar keer gelegenheden in te voeren zodat burgers en auto mobilisten hun voertuigen ergens veilig kunnen parkeren, want je kan geen wegen belasting moeten betalen of andere belasting soort en je komt de bevolking niet tegemoet dus ja advocate gelijk heb je om te vloeken geef mensen de gelegenheid en maak privé plekken voor ze


  Maak melding

 3. Redskin, niet iedereen die een andere mening geeft heeft Bouterse als baasje. Als je geen steekhoudende argumenten hebt, ga lekker fietsen in de hete zon. Wat een zwakte, steeds naar Bouterse wijzen.


  Maak melding

 4. Eerst afwachten hoe de ontstane situatie zich in de praktijk gaat ontwikkelen. door het een richtingsverkeer kan het inderdaad zo zijn dat de paaltjes geen belemmering zullen veroorzaken aan het doorgaand verkeer. Dus mensen eerst zien dan reageren.


  Maak melding

 5. hé pony , jij lult weer he paarse rat , en alle ongemakken hier in Suriname is de schuld van jou baasje bouta , en jij probeert er weer om heen te draaien , , en paarse lullemijer kun jij wel fietsen, en laat staan in de hete zon daar in de bijlmer ?.


  Maak melding

 6. Ondertussen zijn we al decennialang gewend dat praktisch alle maatregelen in SU als blikseminslag bij heldere hemel worden genomen. Ik weet niet als er vooraf studies, of simulaties, etc. worden uitgevoerd alvorens over te gaan tot het implementeren van iets. Er wordt in SU omgekeerd gewerkt. En, als een maatregel is doorgevoerd, komt er nooit een evaluatie moment om te zien als die maatregel gewerkt heeft of niet. Ook al heeft de maatregel niet gewerkt, men is te trots om fouten te corrigeren. Gevolg: meer frustratie creeren voor de gemeenschap.


  Maak melding

 7. Terecht dat de overheid ingrijpt om de veroorzaakte overlast van wildparkeren tegen te gaan. Mensen die het niet dagelijks meemaken omdat ze uitlandig zijn moeten hun grote kwebbel dichthouden. Deze o zo bekende advocaat (wij hebben het over mr. Truideman) moet ook zijn kwebbel houden.


  Maak melding

 8. “In de Mgr. Wulfinghstraat zijn het Kantongerecht Strafzaken, het Hof van Justitie en het Kabinet Rechter Commissaris gevestigd.”

  Fuck you advocaat als je niet begrijpt hoeveel rechtszaken binnenkort op de rol staan, en waarom deze straat wordt aangepakt. Fuck you.
  Doe ik nooit, maar nu wel. Heb ik zin in. Schijnt toch normaal te zijn voor de gemiddelde suri en surined. Fuck you at all.


  Maak melding

 9. Surinamers rijden liever in grote auto’s terwijl het land uitermate geschikt is (smalle wegen, slechte wegen, weinig parkeerplaatsen) voor hele kleine en zuinige auto’s. Ook nog goed om ergens snel te parkeren.


  Maak melding

 10. Wij Surinamers houden niet van regels. Altijd maar klagen, wat gebeurt er met de trottoirs? De voetgangers moeten over straat lopen om een advocaat die op het trottoir wil parkeren. Ai baja.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.