Jarige seniore burger (80) al vijf dagen vermist

2
Jarige seniore burger (80) al vijf dagen vermist
De vermiste heer Theo Jong.

Deze seniore burger in Suriname, die vandaag 80 jaar wordt, is op dit moment al vijf dagen vermist. Het gaat om de heer Theo Jong (foto), die maandag 18 januari jongstleden van huis vertrok met onbekende bestemming.

De man vertrok rond 08:00u vanuit de Boedhiastraat te Zorg en Hoop. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem zegt de familie. Op het moment van verdwijning droeg hij een rode PL trui, een schots overhemd en een grijze broek.

Zijn familie is radeloos en vraagt een ieder om naar hem uit te kijken. Heeft u informatie, neem dan contact op met politiebureau Kasabaholo, ressort Uitvlucht Paramaribo telefoonnummers: 498537 – 498045.


2 REACTIES

  1. @ Dansi

    Inderdaad, en wanneer komt de jouwe ??? ” Ik weet hoe oud je bent, ik hoop dat je de 80 jaar bereikt joe Koe jij ”.

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.