Door kogel geraakte rover vermoedelijk doodgebloed

16
Door kogel geraakt rover vermoedelijk doodgebloed
Het ontzielde lichaam werd op 1 januari 2021 aan de Leliendaalweg te Ephraimzegen aangetroffen.

De man die op nieuwjaarsdag dood werd gevonden op een perceel aan de Leliendaalweg te Ephraimzegen, is de 39-jarige Petrick Apai. Hij is een bekende van de politie en heeft een lang strafblad.

Zo was Apai in 2006 met twee anderen betrokken bij een beroving gepleegd in een woning aan De Nieuwe Grondweg. Bij de beroving bij de familie Sewmangal werd de vrouw des huizes dodelijk geraakt. Zij werd in haar onderbuik geschoten en overleefde dit niet. 

Hij kreeg hiervoor een zware gevangenisstraf en was een maand terug in vrijheid gesteld. Op nieuwjaarsdag 2021 werd hij dood aangetroffen met een schot in zijn linkerbovenbeen. Het vermoeden bestaat dat hij door bloedverlies is komen te overlijden. Familieleden die zich bij de politie hadden gemeld hebben het lichaam van hem positief herkend.

Apai zou betrokken zijn bij een beroving, die in de nacht van 31 december op 1 januari op de hoek van de Ephraimzegen- en Mahadewweg plaatsvond. Het vermoeden bestaat dat hij tijdens het vluchten na de beroving door een verdwaalde kogel uit het vuurwapen van zijn kompaan is geraakt:


16 REACTIES

  1. Als je foefoeroe als je beroep wil maken, krijg je soms te maken een bedrijfongeval. Meer kan Ik niet van maken. Hij was blijkbaar een zzper zonder ongevallen verzekering.


    Maak melding

  2. Opgeruimd staat netjes! Net uit het cachot voor roof met moord,blijkbaar niets geleerd van zijn staatavakantie. Jammer genoeg trekken zijn collega’s hier geen lering uit maar het is er wel een minder!!!! Hulde aan zijn zogenaamde vrienden die hem bloedend en hulpeloos achterlieten. Dit geeft meteen aan wat voor mentaliteit dit soort dieren er op na houden!


    Maak melding

  3. eigen schuld dikke bult , ja als boef (inbreker ) is dit het risico van het vak , en deze held was een goede bekende van de politie , ze hadden dit schepsel al heel vaak opgepakt voor inbraak en zo , maar nu kunnen ze dit onkruid naar de verbrandingsoven brengen , eind goed al goed.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.