Op perceel aangetroffen lijk met schotwond mogelijk van rover

14
Lijk van man aangetroffen op perceel, vermoedelijk misdrijf

De man die op nieuwjaarsdag dood werd gevonden op een perceel aan de Leliendaalweg te Ephraimzegen, heeft mogelijk iets te maken met een beroving die in de nacht van 31 december op 1 januari op de hoek van de Ephraimzegen- en Mahadewweg plaatsvond. Er wordt rekening ermee gehouden dat de man, die geraakt is door een kogel, een van de roofverdachten is.

In die ochtend van nieuwjaarsdag hebben twee verdachten middels dreiging met een vuurwapen, een halsketting van een man op bovengenoemde hoek buitgemaakt. Na de beroving vluchtten de rovers te voet via de Leliendaalweg. De verdachten werden achterna gezeten door het slachtoffer en een groep mannen.

Tijdens het vluchten hebben de verdachten schoten gelost in richting van de groep, waarbij de benadeelde een schotwond heeft opgelopen. Hij verkeert buiten levensgevaar.

Uren later werd het ontzielde lichaam van een man gekleed in het zwart, op een perceel met een in aanbouw zijnde woning op de kruising van de Leliendaalweg en de Bellevuestraat in Suriname aangetroffen. Het lijk had vermoedelijk een schotwond in het linker bovenbeen. Ook waren bloedsporen zichtbaar, vanuit de richting waar de man het perceel zou zijn op gelopen.

Het vermoeden bestaat sterk dat het om een van de verdachten gaat, die betrokken zou zijn geweest bij de beroving op de kruising van de Mahadew- en Ephraimzegenweg. De man is waarschijnlijk tijdens het vluchten door een verdwaalde kogel uit het vuurwapen van zijn kompaan geraakt.

Zijn ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen door de Surinaamse politie. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak verder in onderzoek.


14 REACTIES

 1. (mis)Calculated Risk.
  Man Missing in Action.
  Het is toch ergens goed fout gegaan dat mensen voor de waarde van misschien een paar duizend SRD’s hun leven op het spel zetten.
  Onze leiders hebben hier een rol te vervullen, niet alleen het Parlement, Politie, Politiek maar vooral de ekte ekte leiders zoals Clan-, Getto-, Dorps- en dat soort sociaal maatschappelijke leiders.


  Maak melding

 2. Het vermoeden bestaat sterk dat het om een van de verdachten gaat, die betrokken zou zijn geweest bij de beroving
  Maar bepaalde gasten hier die weten het al alsof ze getuigen zijn


  Maak melding

 3. Ze horen of lezen iets en jullie staan al als straat hoeren te gillen jullie kunnen niet wachten op het officiële onderzoek jullie lullen als motjos van de watermolen straat de WKN lul wedstrijd


  Maak melding

 4. Nee dit is niet mogelijk. Gedood worden door een schotwond in de linkerbeen lijkt mij sterk.
  Politie moet geen onzin uitkrammen als ze het niet zeker weten tenzij een van de rovers met een kanon of Riotgun schoot.


  Maak melding

 5. Hi Paul, ik ben geen dokter, maar het is niet onmogelijk dat iemand die in zijn (linker) been geschoten is, komt te overlijden, want ook in je (linker) been heb je een slagader lopen en als die kogel nu juist daarin terecht komt, dan bloed je binnen de kortste keren dood.


  Maak melding

 6. Henkes , het kan kloppen maar ik wacht toch het onderzoek af. Het lijkt mij ook zo merkwaardig dan dat de andere rover het slachtoffer per ongeluk in de bovenbeen raakte. Ik sluit niet uit dat een van de achtervolgers gericht schoot.


  Maak melding

 7. Nou als er meer van dit soort gespuis opgeruimd worden, want het zijn dieven die willen niet werken alleen kijken naar andermans bezit, mocht het dat dit 1 van de rover is, zoals het wordt aangegeven?
  Dan opgeruimd staat netjes?
  Deze dieven kennen geen genade tegen de slachtoffer, a bin de wang foefoermang druim a mang op,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.