VIDEO: Nummer van nieuwe muziekgroep ‘Kazter’

0

De Surinaams-Nederlandse artiest Serry Schenkers heeft sinds kort een eigen muziekgroep genaamd ‘Kazter’. De groep heeft onlangs hun nieuwste productie uitgebracht. Het nummer ‘Had ik Geweten’ is online gelanceerd met een prachtige videoclip.

Het is tevens de derde single van de groep die wordt gevormd door Serry Schenkers (zanger), zijn broer Quintin Schenkers (producer) en Randy Wouter (drummer). De tweede track ‘Miraisha’ werd eerder in juli 2020 gedropt.

“Kazter bestaat net een paar maanden. De start was met de release van onze eerste track ‘System Medley’ eerder vorig jaar 2020. De fans kunnen nog meer nieuwe tracks verwachten. Er liggen al een aantal tracks klaar voor release” aldus Serry Schenkers in een gesprek met onze redactie.

Kazter is volgens Serry geen Urban groep/band maar eerder een groep die kaseko uit Suriname durft te mixen met urban pop en afro invloeden. Serry Schenkers is onder meer bekend van tracks als ‘Poppie Huil Niet’, ‘Ik Mis Je Mooie Ogen’ en ‘Vlinder Vleugel’.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.