dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameVerzoek regering om vervoer te regelen voor personeel AZP

Verzoek regering om vervoer te regelen voor personeel AZP

-

Does Travel - naar Suriname

Gezien de recente verscherping van de COVID-19 maatregelen zal het openbaar vervoer niet beschikbaar zal zijn voor zorgpersoneel bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), dat in de avond moet werken of juist in de avond van het werk gaat.

“Het personeel zal verstoken worden van openbaar vervoer. Hierdoor zullen de kosten voor vervoer hoger komen te liggen of anderen zullen naar huis moeten lopen, met alle gevaren van dien” zegt Lloyd Pool, bondsvoorzitter van het personeel bij het AZP in Suriname.

Hij heeft daarom het beroep gedaan op de regering om vervoer in zetten voor deze groep. Pool heeft deze week deelgenomen aan een meeting met de Surinaamse regering, op het kabinet van de president.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Ook voor deze hulpverleners, kan en moet vervoer geregeld worden.
  Zij gaan immers niet voor hun lol op pad. Hun hulp hebben we nodig.
  En inderdaad, ze moeten het vertrouwen hebben om zich veilig te voelen.


  Maak melding
 2. Er moet gewoon een ophaal/verzamel plaats komen waar deze hulpverleners zich moeten verzamelen om vervoerd te worden naar hun werk plaatsen.Het is vervelend de werknemers van huis op te halen en weer thuis af te zetten na hun dienst.Een hele werkdienst zal verloren gaan want van 7 uur smorgens tot 3 uur zijn we dan nog bezig personerl voor de ochtend dienst op te halen van thuis.


  Maak melding
 3. Niet alkeen het verplegend personeel van AZP heeft geregeld vervoer nodig.Straks komen al de anderen die werkzaam zijn in verpleegkundig sector, met eisen.Ook zij gaan dan vervoer van en naar hun werk eisen.Gewoon een verzamelpunt of meer dan 1 verzamelpunt beginnen en bussen inzetten die op bepaalde tijden zullen vertrekken.En na hun dienst weer terug brengen naar plaats van vertrek.


  Maak melding
 4. WAT EEN GELUL. HET ZIJN AL LUIE BEESTEN. DAN DE SOEKE GRATIS VERVOER.

  ROEPING 200% ZOEK. VOORAL DEN BIGI GO (BILLE) WANG

  GA OM 23U NAAR EHBO. DE KIER JOE MARS DRAPE.

  LATEN ZE THUISBLIJVEN.


  Maak melding
 5. nou nou Ali , niet allemaal over een kam scheren , natuurlijk zijn er luie zorgmedewerkers , , maar dat zijn die paarse dames (die zijn liever lui dan moe ) , , je zag toch toen bouta een bezoek bracht aan een ziekenhuis en die loopse dikke luie verpleegsters??? , vielen bouta om zijn nek ,en dat in coronatijd .
  maar Ali zeker 80% van de zorgmedewerkers heeft zijn hart op de goede plaats hoor


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES