zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Regering gaat nadenken over financiële tegemoetkoming voor entertainment branche'

‘Regering gaat nadenken over financiële tegemoetkoming voor entertainment branche’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse regering heeft wat toezeggingen gedaan, zoals een mogelijke financiële tegemoetkoming voor personen en organisaties in de entertainment branche, die de afgelopen maanden het hardst zijn getroffen door de COVID-19 crisis.

Dat schrijft het Dagblad Suriname vandaag op basis van een gesprek met Brian Muntslag van het Platform ter bevordering van Entertainment, Cultuur en Kunst in Suriname (PECS).

De organisatie is niet te spreken over het feit dat er nieuwe en nog eens aangescherpte COVID-19 maatregelen zijn ingevoerd waardoor events niet door kunnen gaan. Dit nadat PECS recent protocollen inzake het veilig organiseren van evenementen en entertainment met de autoriteiten had besproken.

Muntslag zegt aan de krant dat er een toezegging is vanuit de regering van een eventuele vergoeding voor mensen, die het meest geleden hebben. Hoe dat precies vorm gaat krijgen is nog niet duidelijk. Als het aan hem ligt zouden de zwaarst getroffen personen en organisaties aanspraak kunnen maken op bijvoorbeeld een maandelijkse subsidie gedurende 9 maanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Mensen coronavorus is nog steeds echt en het heerst nog steeds.De maatregelen die getroffen worden dienen ons te beschermen en niet om ons te duperen.Iedereen is getroffen door covid -19.
  Hoe hard is het om de radio aan te doen en luisteren naar muziek?
  Op dit moment hebben wij geen behoefte aan live muziek en tentoonstellingen.Wij kunnen zonder dit alles leven.Zo artiesten ga wat echte werk doen.Toerisme is zo goed als dood…kunstwerken en souvenirs produceren heeft geen enkel zin.Iedereen in Suriname wil geld hebben zonder ervoor te werken.Niemand zal verbaasd zijn als dit een nieuwe gewoonte wordt van de surinamers ook lang na covid -19.


  Maak melding
 2. Wat een Bull Shit!! Om te zien dat deze gasten totaal niet weten waar ze mee bezig zijn hebben ze Mell haar gang laten gaan en nu gaan ze zogenaamd luisteren naar de protesterenden? Zij denken echt dat iedereen zo dom is als hun politieke achterban!. Ze hebben met 2 maten gemeten en nu proberen ze zaken recht te trekken en weer middels list en bedrog! Ze hadden de Bigismadeey nooit moeten laten doorgaan, maar dat heeft de 1st-lady mooi doorgedrukt. Onze Bigismas zijn bij uitstek de kwetsbare groep wat covid betreft dus zou het helemaal afgeblazen moeten zijn! Maar natuurlijk Chan zijn woord is wet maar de wil van zijn vrouw gaat boven de wet! Natuurlijk doet ze haar stinkende best om haar zeer beschadigde imago op te krikken, alleen blijkt uit haar besluiten en daden dat het alleen nog slechter kan. Het niveau van de vorig first-ladies zal ze nooit bereiken. Het zit niet in haar aard en dat zal nooit veranderen, na ing tang tang so! Ondertussen heeft ze ruim 800 seniore burgers aan de dood laten ruiken, alleen maar om schone schijn! Bah, bah, wat een smerig mens!!


  Maak melding
 3. @Lucien
  Bullshit van jou.
  Een ieder weet dat ouderen kwetsbaar of eerder kwetsbaar zijn vooral zij die aan chronische ziekten lijden.Dat wil niet zeggen dat ze moeten ophouden te leven.Die bigi sma day is georganiseerd en verantwoordelijk ook.De ouderen klagen niet alleen de jaloerse ndpers zo als jij zitten gal en gif uit te spuwen.Bigi sma day is intussen voorbij en ouderen die hier aan hebben deel genomen hebben genoten.Je kan ophouden zielig te zijn.


  Maak melding
 4. Lulsien, was je niet uitgenodigd? Nogmaals jong, NIEMAND maar dan ook NIEMAND werd verplicht te verschijnen. Hert was VRIJWILLIG dombo
  Je leeft nog in de tijd van de sekte, ja bij de sekte werd je GEDWONGEN. JE MOEST VERSCHIJNEN. Het sektehoofd eiste dit, zoals gebruikelijk bij een sekte.

  Het niveau van de vorige first lady? haha,
  ok wat heeft zij ooit bereikt?
  ok wat heeft zij ooit gepresteerd?
  Maar het klopt de huidige first lady zal dit lage niveau nooit bereiken, daar is ze te intelligent

  Bedenk jong, bedenk dat je met jouw reacties hier meer stuk maakt dan je en de hele ndp en I. Bouterse lief is
  Mijn advies is dan ook; wees stil en doe waar je goed in bent; slapen


  Maak melding
 5. Zo leeghoofdig ken ik jullie weer. Mica, jij leutert ze niet verplicht waren te verschijnen??? Dat geeft jou niveau aan. Dus als onze ouderen naar een bigismadeey gaan, die blijkt de COVIDregels met voeten te treden en ze worden ziek, dan is het weerwoord van de VHP: ‘maar niemand heeftb ze verplicht te verschijnejn?”Wat een niveau, wat een decorumverlies! Dat geldt ook voor jou, loser Ray. Het ging allemaal om schone schijn van valse Mell! Ze heeft weer eens getoond schijt te hebben aan alles en iedereen en heeft gewoon de ouderen willens emn wetens ingevaar gebracht. En dan liegt een ieder alles bij mekaar om haar te beschermen, ze waren van plan het e.e.a. aan te passen?? Hebben ze dat gedaan? Geen wonder dat de pers er niet bij mocht, want edem ben sabi dat dem faya!! Troep gewoon, deze gasten en jullie ook!!


  Maak melding
 6. iemand is op zijn penis getrapt
  hij ziet paars van de jaloezie.
  HEERLIJK
  Ja jong als je een lo go schrijft kan je verwachten dat je in de hoek wordt gezet,
  wel een vooruitgang zo uit de go van bouters met de stront nog in je ogen regelrecht de hoek in
  mars ga je snuit wassen lulsienne
  BTW is de voortvluchtige crimineel Boefdraad al opgepakt of dokt hij nog


  Maak melding
 7. schipper , wat denkt je zelf , , jou denken is het zelfde als jou lekgeslagen stoombootje van jou , of beter gezegd als een vergiet
  die entertainment branche moeten ze naar leonsberg sturen , die bouta kan wel een verzetje gebruiken van al die paarse artiesten


  Maak melding
 8. Te corona nak deng mars, die paarse djamoe edes, gaan ze lopen brullen dat de regering de regels niet goed heeft gehandhaafd. Laat die domme paarse rat dommekoe aangeven, hoeveel geld hij zou maken de afgelopen 9 maanden. Hij dacht dat opa D zou winnen en dan zou hij een belijdsadviseursfunctie krijgen net als die boef boi gaurdiolo en dikie boloe. Geen ze geen ka. Gratis geld bestaat niet.


  Maak melding
 9. De regering heeft nagedacht
  Jullie krijgen niets, helemaal niets. Zodra boefdraad is opgespoord, nu is nog ontspoordt, komt het schip met doekoe binnen dan krijgen jullie wat. ok?
  een uitzondering wordt gemaakt voor de dieren. ja ik weet het sommige van jullie zijn dagoes, maar toch krijgen ook jullie niets. Alleen die kanaarie kan in aanmerking komen voor een portie paddi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES