Schoolhoofd besmet met coronavirus, scholen eerder dicht

6
coronavirus-covid-19-test-suriname
Man ondergaat coronatest in Suriname

Het hoofd van een Openbare School in Suriname, blijkt besmet met het coronavirus. Dat werd gisteren doorgegeven aan ouders van schoolkinderen. Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft dit niet bevestigd, maar heeft vandaag wel laten weten dat de Surinaamse scholen twee dagen eerder zullen sluiten.

Aanleiding voor deze maatregel is volgens het ministerie dat verschillende leerkrachten positief zijn, waardoor enkele scholen zijn gesloten. Ook zijn diverse leerkrachten in quarantaine.

In Suriname heeft de regering de COVID-19 maatregelen per 16 december aangescherpt. Dit naar aanleiding van de plotselinge toename van het aantal corona besmettingen dinsdag.

In 1 dag werden 22 besmettingen geregistreerd. Een van de maatregelen is dat gedurende de zaterdag en zondag de lockdown geldt van 19:00 tot 05:00.


6 REACTIES

 1. Typish Surinaamse non-journalisme. Het hoofd van een school.
  In een land ergens in de wereld is het hoofd van een school besmet geraakt met corona virus.

  En wanneer een boom in een oerwoud ergens neervalt ,hoort iemand het wel?

  Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft dit niet bevestigd, maar heeft vandaag wel laten weten dat de Surinaamse scholen twee dagen eerder zullen sluiten.

  Oke, waarom dan?

  Aanleiding voor deze maatregel is volgens het ministerie dat verschillende leerkrachten positief zijn, waardoor enkele scholen zijn gesloten. Ook zijn diverse leerkrachten in quarantaine.

  Bevestig het, kaar a neng fu a skoro mek kondre sabi san e psa nanga san fu du.
  De oerstomme gewoonte in Su van “oen ne kaar neng” is achterlijk en counterproductief.


  Maak melding

 2. waarheid Jij bent achterlijke en je reactie ook bel het ministerie van onderwijs en vraag ze naar de naam van die school de ouders van de kinderen zijn al op de hoogte gesteld als jij een belanghebbende was dan zou je het ook weten je speelt hier de inspectie maar je leest selectief dus hoepel op met je rotzooi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.