zondag, oktober 24, 2021
HomeNieuws uit SurinameMedewerkers SBB besmet met coronavirus; hoofdkantoor gesloten

Medewerkers SBB besmet met coronavirus; hoofdkantoor gesloten

-

- Advertisement -

Enkele medewerkers van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) in Suriname zijn besmet met het coronavirus. Het SBB-hoofdkantoor is ingaande woensdag 16 december tot en met vrijdag 18 december gesloten. Aan de hand van de situatie na vrijdag zal het bedrijf weer operationeel zijn.

- Advertisement -

Het bedrijf meldt dat de controleposten voor dit moment bemand blijven, waardoor de dienstverlening aan de klant daartoe gegarandeerd is. Met betrekking tot de stafwerkzaamheden zal de dienstverlening vanuit de SBB waar mogelijk worden verleend aan de klant.

Hieronder de bekendmaking:LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.