Groot geldbedrag buitgemaakt bij gewapende roofoverval op bedrijf

12
Groot geldbedrag buitgemaakt bij gewapende roofoverval op bedrijf
Politie van bureau Nieuwe Haven was vanmorgen ter plekke.

Bij een gewapende roofoverval op een bedrijf in Suriname is vanmorgen een groot geldbedrag buitgemaakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een overval op Meinderstma Suriname NV aan de Industrieweg Noord 58 te Paramaribo.

De overval zou gepleegd zijn door 2 gewapende mannen rond iets voor 09.00u in de ochtend. Niemand raakte gewond bij de roof. Het is niet bekend hoeveel geld er is meegenomen.

De verdachten zijn nog voortvluchtig. De politie van bureau Nieuwe Haven was ter plekke voor onderzoek in deze zaak.

UPDATE: bronnen melden aan onze redactie dat de overval zou zijn gepleegd op een medewerker van Meinderstma, die op het punt stond om naar de bank te gaan. Ze werd voor het bedrijf onder schot gehouden en beroofd van een tas met een groot geldbedrag.

UPDATE 2 – De politie heeft deze man aangehouden nadat een medewerkster van een zwaarmaterieel bedrijf gisteren van een groot geldbedrag werd beroofd, toen zij in de auto stapte om het geld te storten:

Bekijk ook:


12 REACTIES

 1. Ja, de banken hebben nauwelijks cash. De bedrijven en particulieren die al de cash de afgelopen maanden hebben vastgehouden die zijn nu een mooie (makkelijke) prooi voor de inside jobbers en rovers.

  We hebben een cash economie omdat de banken het ook niet iedereen makkelijk maken om een rekening te openen en ook nog allerlei kosten rekenen.

  Zelfs de overheid doet mee aan die nonsens om nog cashgeld aan mensen te overhandigen.

  En al wil je pinnen om te betalen dan kan dat ook niet overal omdat er plotseling een storing is…


  Maak melding

 2. Owroe jari en nieuwjaar in aantocht en het gebroed heeft geld nodig om dit te vieren.
  Ik adviseer “soet deng mang kirie” dan is er ondanks covid toch wat te vieren.

  Jaarlijkse herhaling en dat moeten bedrijven toch weten. Ik adviseer deze criminelen naar de rijke stinkerds te gaan waar meer te halen is maar het risico ook vele malen groter.

  Mozart guards mogen wapens dragen evenzo het beveiligingspersoneel van Linscheer zijn security bedrijf.
  Waarom hen niet inhuren om winkels te bewaken of zorg ervoor om geen geld in het bedrijf te houden.
  Advies:
  Stort in het beton een brandkast en zorg dat de sleutels niet in het bedrijf aanwezig is.


  Maak melding

 3. Ja he, alles wordt duur, geen werk mensen die afgestudeerd zijn van de universiteit krijgen niet de juiste baan. Nepotisme bij de vleet en ze zijn op zoek naar katvanger in het buitenland.
  Foei toch voor hen die zeggen ze houden van Suriname.


  Maak melding

 4. Bigi Sma zegt:
  “Ik adviseer deze criminelen naar de rijke stinkerds te gaan waar meer te halen is maar het risico ook vele malen groter”……………..

  Met je nickname geef je aan, dat je een volwassen persoon bent…… Met de hierboven vermelde quote, geef je ook duidelijk aan tot welk ziekelijk soort je behoort, ….Geen toeval, jong of oud met jullie duivelse nee´gher smoelwerken….zijn jullie 9 van de 10 keer ongeletterde parasieten. Die zgn.”rijke stinkerds” hebben in tegenstelling tot jouw soortgenoten, vaker keihard moeten werken en/of studeren om zichzelf op te kunnen bouwen. Volgens jouw gespleten denkwijze verdienen zij dus eerder een dergelijk lot. Ik heb nieuws voor je nietsnut, niemand verdient het om beroofd te worden! Maar het is duidelijk, werken en studeren is bij jullie soort teringlijers helemaal niet aan de orde, wel op anderen parasiteren.


  Maak melding

 5. Pa Winti 14 december 2020 At 17:58
  Ja he, alles wordt duur, geen werk mensen die afgestudeerd zijn van de universiteit krijgen niet de juiste baan. Nepotisme bij de vleet en ze zijn op zoek naar katvanger in het buitenland.
  Foei toch voor hen die zeggen ze houden van Suriname.
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Alsof in de vorige regeerperiode geen nepotisme was maar toen durfden jullie niets te zeggen Denk aan Peggy, Dino,fistlady, nep Bishop, Boefdraad,Walter en zo kan ik doorgaan.


  Maak melding

 6. Als iedereen zou werken niet op de hoek zou staan te niksen, zou het land volk het veel beter hebben..
  Daarbij zouden de jongeren ook bij gedient zijn..
  Maar helaas het poep volk wil niet anders…


  Maak melding

 7. Xavier ´d Lorean
  Die zgn.”rijke stinkerds” hebben in tegenstelling tot jouw soortgenoten, vaker keihard moeten werken en/of studeren om zichzelf op te kunnen bouwen.

  Xavier ´d Lorean
  Je voelt je kennelijk op je slappe pik getrapt hé.
  Ik noem enkele namen en plaats jij hierachter indien je denkt dat deze mensen hard hebben gewerkt.
  Want kijkend naar mezelf zeg ik dan “hard gestudeerd en hard gewerkt en maar 30k euro per maand verdiend dus over 10 jaar maximaal 3,6 miljoen bij elkaar geschraapt en hiervan 50% opzij gelegd kom ik in 10 jaar op 1,8 miljoen.
  En nu de namen (allen uitgedrukt in USD)
  – Abrahams, deelname voor 50 miljoen USD obligatielening aan Suriname
  – Sardjoe, op buitenlandse rekeningen geschat vermogen de afgelopen 10 jaar 140miljoen totaal vermogen circa 400 miljoen
  – Bouva, geschat vermogen dus inclusief onroerend goed boven de 10 miljoen
  – Abdoel, geschat vermogen op 7 miljoen
  tja ik zal maar even stoppen met aangeven. Jij Xavier ´d Lorean staat er niet bij omdat ik dat niet weet


  Maak melding

 8. een ding staat vast je neemt het niet mee je graf in, sorry voor alle egoisten maar helaas zogaat dat ,en O w er een nieuwe Socialistisch windt over Suriname gaat waaien, dan is het einde oeffening voor alle Kapitalisten linkse of rechtse


  Maak melding

 9. Sammy the Queen, omdat de vorige regering aan nepotisme deed, dan mag de huidige reggering gewoon doorgaan met nepotisme. Dan maken de afgestudeerde geen kans in de maatschappij in Suriname.

  En wie zijn opzoek naar katvangers in het buitenland om geld weg te sluizen.
  Is het de vorige regering of de huidige regering. We bene benieuwd.

  Voor hen die zeggen ze houden van Suriname foei toch. Jullie moet je schamen om te denken aan ike ike ike en de rest mag stikken.


  Maak melding

 10. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Groot geldbedrag buitgemaakt bij gewapende roofoverval op bedrijf.
  Niet uitgesloten dat het ook een INSIDE JOB is geweest.

  Want bronnen melden dat de overval zou zijn gepleegd op een medewerker van Meinderstma, die op het punt stond om naar de bank te gaan.
  Ze werd voor het bedrijf onder schot gehouden en beroofd van een tas met een groot geldbedrag.

  @Bigi Sma 14 december 2020 At 21:24
  Je hebt ook groot gelijk met je (reactie) TOP.
  Want de reacties van deze (persoon) met zijn steeds weer terugkerende racistische opmerkingen (worden) niet beoordeeld om geplaatst te worden.

  En over hardwerkenden/gestudeerden die zich zelf hebben opgebouwd, zou ik deze persoon ook verwijzen, naar de voormalige topman van de Yokohama Groep, Bidjay Parmessar.
  Rudy Ghazi veroordeeld in Gambia. En natuurlijk heeft deze er voor gezorgd, dat zijn (milioenen) Euro’s en Dollars via de kanalen van de (hardwerkenden/studerenden) terecht komt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.