Vrouw en kindje overleden na aanrijding met vrachtwagen

13
Vrouw en baby overleden na aanrijding met vrachtwagen
Foto (c) Anoep Rambali/Facebook

Op de Oost-Westverbinding in Suriname, ter hoogte van Calcutta, zijn vanmorgen een vrouw en een kindje van 2 jaar overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde iets voor 09.00u ’s morgens.

Volgens de eerste berichten van de Surinaamse politie zou het gaan om een aanrijding tussen de truck en een bromfiets, maar dat klopt niet.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het kindje de straat oprende. De 54-jarige grootmoeder rende haar achterna waarbij beiden op straat werden aangereden door een vrachtwagen met container, die op weg was van Nickerie naar Paramaribo.

De twee waren op slag dood:

Bekijk ook:


13 REACTIES

 1. Mensen rijden niet voorzichtig. Elke dag voorbeelden in het verkeer waar men “haast” heeft. 2020 duurt nog ongeveer 2 weken. We volgen de berichten…


  Maak melding

 2. R.I.P.
  Een ongelijke strijd, vrachtwagen en bromfiets.
  Surinamers staan er bepaald niet bekend om, ook voet- en (brom)fietspaden te bouwen bij het aanleggen van asfalt.
  En zo modderen wij maar voort in het ontwikkelingslandje.


  Maak melding

 3. Ongelooflijk triest en pijnlijk. Zolang bestuurders niet ophouden om als dollen over de straten te rijden, zullen er slachtoffers blijven vallen. Het schijnt elk weekend raak te zijn. Dat supe asociaal en verkeersonfatsoenlijk gedrag moet serieus worden afgestraft! Ik snap ook niet waarom er nog steeds niets gedaan wordt om de flitspalen in werking te stellen. Die slappe minJusPol en de korpschef zitten en kijken ernaar, het lijkt wel alsof men het prettig vind om tegen het eind vh jaar opnieuw hoge statistieken te publiceren van het aantal dodelijke verkeersslachtoffers!!


  Maak melding

 4. algemeen feit is dat vrachtwagens over de doorvooer veels te hard rijden
  ze halen zelfs in op plaatsen waar het zelfs met een personenauto gevaarlijk is
  ze halen zelfs bromfietsen in op hun rijbaan als ze een tegenligger krijgen.
  als je kinderen langs de weg ziet? moet je sowieso vaart minderen en indien mogelijk opschuiven naar de andere kant van de weg om ruimte te maken indien nodig.

  ongeacht de situatie? je weet gelijk al dat de vrachtwagen te hard gereden heeft en niet opgelet heeft


  Maak melding

 5. Mensen, mensen. Triest allemaal. Fietsen en bromfietsers zijn kwetsbare verkeersdeelnemers en vaak zijn autobestuurders asociale verkeersdeelnemers. Prent dat aub in je hoofd. Je kan nooit voorzichtig genoeg zijn.


  Maak melding

 6. Zelfs in je voorzaal is het niet veilig, want een automobilist rijdt er zo in. Laten we proberen dit jaar levend af te sluiten. Wees voorzichtig mensen.


  Maak melding

 7. De wegen beantwoorden nietmeer aan de
  Hedendaagse verkeerstoename.
  De meeste wegen zijn te smal geworden.aln highway indiragandhiweg en commewijne zijn ietwat veilig te noemen.


  Maak melding

 8. Wat is het toch moeilijk om begrijpend te lezen. Een kind ontsnapt aan de aandacht dat is de oorzaak. En natuurlijk kan een vrachtwagen langzamer rijden. De droevenis bij opa, vader en moeder en alle ander familie leden is dramatisch. Maar waar kakelen ze hier weer dezelfde onzin. Surinamers lezen en begrijpen wat er geschreven is en medeleven tonen. Enkele begrippen die jullie door de kolonisator bijgebracht zou zijn als jullie niet als kippen zonder kopen aan het kakelen slaan.


  Maak melding

 9. Daan 14 december 2020 At 18:21

  Alsjeblief zeg, niet zo f..king betweterig doen naar de forummers hier. Onze opmerkingen waren al geplaatst voordat het artikel werd aangepast.
  En btw, de mijne blijft als een huis staan, als je het nu leuk vind of niet, zwakzinnige leeghoofd.


  Maak melding

 10. sommige mensen geven een reactie en dan denk ik.. weten jullie wel te lezen, begrijpen jullie wel wat er staat..
  mijn grootmoeder die analfabeet was zei altijd- a no sjing if i no sab lesi a no sjing if ne begrijp- maar if i verstang nomo dat wan sma dede bv zoals in dit verhaal dan zeg je desnoods alleen R.I.P. zet geen nonsens reactie erachter dat helemaal nergens opslaat
  de hele situatie is al erg genoeg moet men nog met jou onzin gaan dealen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.