woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDeze camera zou dodelijk verkeersongeval Afobakaweg hebben vastgelegd

Deze camera zou dodelijk verkeersongeval Afobakaweg hebben vastgelegd

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is de Safe City veiligheidscamera op de hoek van de Afobakaweg en de nieuwe Bouterse Highway, die vastgelegd zou hebben wat er precies gebeurd bij de zware aanrijding op de Afobakaweg waarbij 6 mensen in een Noah busje kwamen te overlijden.

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag zelf bekend gemaakt dat uit het voorlopig politioneel onderzoek, naar aanleiding van het veiliggesteld beeldmateriaal van het Command Center, is komen vast te staan dat de bestuurder die de Noah autobus bestuurde uitweek naar rechts en op de rijhelft van de Ford Raptor pick-up bestuurder kwam.

Om een frontale botsing te voorkomen verliet de pick-up bestuurder zijn rijhelft en week uit naar rechts. Op datzelfde moment kwam de bestuurder van de autobus terug op zijn rijhelft met als gevolg de botsing tussen beide voertuigen meldt de Surinaamse politie in een officieel persbericht.

De camera die vanmorgen door onze redactie is gefotografeerd staat niet ver van de plek waar het ongeluk die middag plaatsvond:

De plek waar het ongeluk plaatsvond niet ver van de camera.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Mooi dat deze camera de waarheid vertelt. Kunnen bepaalde leugens geen voeding meer krijgen in de samenleving. Leugens die als vergif kunnen gaan werken.


  Maak melding
 2. Het zou heel verstandig zijn om meerdere camera’s op strategische plekken te plaatsen, zodat ook berovingen direct in beeld kunnen worden gebracht en de pakkans van die insecten een succes wordt.


  Maak melding
 3. Als ik die foto’s vh ongeluk op verschillende sites bekijk, dan zie ik dat de slachtoffers uit het busje zijn geslingerd. Conclusie geen gordels om. Ik hoef niet te vragen of de chauffeur over een airbag beschikte. En de remmen zijn ook een onderzoek waard.
  Toeristen zijn wel verplicht hun gordel en zwemvest om te doen. (mijn ervaring).

  Kortom strenge apk keuringen bij gerenommeerde garages, is een prima plan.


  Maak melding
 4. Het valt wel op dat de meeste aanrijdingen in het verkeer veroorzaakt worden door hele oude auto’s. Wordt het misschien tijd om deze oude barrels van de weg te halen en elektrisch rijden verplicht te gaan stellen? In Europa mogen benzine auto’s van een bepaald bouwjaar het centrum niet meer. Ik denk dat de Keuringsdienst strenger moet gaan toezien en deze auto’s naar de sloperij verbannen. Ze hebben hun beste tijd wel gehad. Laat ze los.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES