RBTP houdt verdachte aan voor overval op medewerker zwaarmaterieel bedrijf

25
RBTP houdt verdachte aan voor overval op medewerker zwaarmaterieel bedrijf

De Surinaamse politie heeft deze 27-jarige man aangehouden nadat een medewerkster van zwaarmaterieel bedrijf Meindertsma aan de Industrieweg Noord, gisteren van een groot geldbedrag werd beroofd toen ze op het punt stond om geld te gaan storten. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De vrouw werd voor de zaak bij het instappen in haar voertuig klemgereden door een witgelakt voertuig waarin 2 manspersonen zaten. Onder bedreiging van een vuistvuurwapen, werd zij door deze mannen beroofd van een tas met daarin een groot geldbedrag in valuta en SRD.

Na de daad reden de daders naar de richting van de Koffiedam. Het voertuig werd kort daarna onbeheerd aan de IJzerhartstraat in de directe omgeving van een hotel aangetroffen en in beslag genomen. Uit onderzoek blijkt dat de verdachten in een ander voertuig van een bekend taxibedrijf stapten en reden naar de richting van de Pikin Stonstraat.

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft in deze zaak de 27-jarige verdachte R.M. aangehouden. Hij wordt ervan verdacht samen met zijn kompaan de beroving in de ochtend van 14 december te hebben gepleegd. R.M. werd aangehouden, overgebracht en in verzekering gesteld.

De afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek werkt aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige kompaan meldt de Surinaamse politie.


25 REACTIES

 1. Sorry, niet discriminerend bedoelt wat ik ben er zelf 1. Maar 9 van de 10 overvallen worden door 1 en dezelfde bevolkingsgroep gepleegd. Je schaamt je soms voor je afkomst waar je eigenlijk trots op hoort te zijn. Sorry maar dit moest er ff uit….poefffffff


  Maak melding

 2. Inside job. Hoe anders wisten ze dat die vrouw naar buiten kwam met al dat geld. Ze stonden klaar en zijn gebeld. Telefoongegevens van die mast natrekken.


  Maak melding

 3. RBTP vh KPS wordt steeds beter. Waarom
  lukt het hen niet boefdraad zware kapitale delicten op te sporen?

  Een grootste crimineel met aanhangers van Su die op Leo woonachtig is, kan men toch zo aanhouden.


  Maak melding

 4. QQQ Frank

  Frank Verkoop jij Je Kont Op De Wallen

  Jij En Die Hoeren Die Daar Werken Vertonen De Zelfde Eigenschappen

  Soms Kom Je Als Een Ka Motjo Meid Over. Doe Er Wat Aan
  Ik Hoop Dat Jij Je In 2021 Iets Wat Mannelijk Gaat Gedragen

  Met Je Ka Motjo Meid Uitspraken


  Maak melding

 5. QQQ,,

  Beste Mensen

  Lees Daar Wat Die Frank Schrijft,, Ga Maar Visualiseren

  Zie Je Een Man Gekleed Als Een Hoer Die Achter Een Laptop Zit Te Zeiken

  Dat Is Frank


  Maak melding

 6. limbo moet jij zeggen , , jij bent net zo als die frank , , limbo jij zit zeker de gehele dag en nacht aan je balletjes te krabben , , en jij wilt niet inzien dat jij degene bent die zo dom zit te kankeren op alles en nog wat , , en van deze overval op die dame weet jij wel meer van , want jij weet toch alles , zo verkondigd jij het zelf toch iedere keer en limbo we denken dat er heel veel mensen zijn die je haten , , en je wilde de politie toch helpen met informatie , , nou drankschuit waar wacht je dan op.


  Maak melding

 7. QQQ.. Wat

  Misschien Is Frank Geen Hoer Maar De Trekjes Van Een Hoer Heb Die Wel

  Als Man Moet Je altijd Mannelijk Zijn.. Een Mannelijke Man
  Maakt Niet Uit Hoe Dom Je Loopt Te Zeiken.. Maar Gedraag Je Als Een Man In Jou Gezeik


  Maak melding

 8. QQQ.. Maripa Ko…

  Ie Wan Fi See Tu He

  Volgens Jullie Beperkte Inzichten Zijn Het Alleen De Creolen Die Lopen Te Jatten.
  Ga Jij Maar Netjes Terug Richting Jou Honden Hok.

  Andres Yu Au Kies fi See Tu


  Maak melding

 9. Frank, mensen zoals jij kunnen de maatschappij heel makkelijk een positieve dienst bewijzen door zich te laten steriliseren want elk kind van jou is volgens jou een misdadiger in de dop, hoe minder kinderen je krijgt, hoe beter voor de maatschappij.


  Maak melding

 10. By deze kan men de bedoeling en de instelling van betreffende personalia ontdekken .
  het druipt van ze af ik zal ze als NIKS betitelen ,gewoon waardeloze Hufters


  Maak melding

 11. @Ivanoff Limburg, volgens zit achterlijkheid in de genen. Ken er toevallig nog 1. Gelukkig is hij niet meer te horen op SRS. Je weet wel….ja die. De waarheid is hard. Je lult maar wat hier op de site. Maar ja, het is hopelijk nog niet te laat om wat aan je achterlijkheid te doen. So langa libie de bribie de zou oma zeggen. Ik blijf erbij wat ik heb gepost. Wacht maar tot de eerstvolgende roofoverval dan heb je gelijk het antwoord kijk dan naar de foto( s ). Want lezen gaat jou te ver….achterlijke dweil.


  Maak melding

 12. Weer een djuka aan het werk.Ze vermeerderen als muizen in het binnenland en komen naar de stad om te roven.
  Allemaal mislukkelingen uit marron gemeenschap,nooit leren werken,in plaats van werken waren hun voorouders weggelopen van de plantages.Nu willens ze alles gratis hebben door stelen en roven.Zulke criminelen moeten opgehangen worden.
  De kapiteins en de ouders in het binnenland doen niets aan opvoeding van hun kinderen.


  Maak melding

 13. Inbrekers, rovers, insluipers zijn in alle rassen en culturen, sugereer geen discriminatie.
  Help de politie, deze daden te elimineren, ook al lijkt het moeilijk.
  Samen streven naar een veilig Suriname.


  Maak melding

 14. Kali madjoe@@ je bent zo dom dat je alle donkere mensen zien voor marrons. Dat jij de voorouders van de marrons uitmaken voor luie mensen zeg al genoeg hoe dom en achterlijk jij moet zijn. Ze hadden gelijk om te vluchten. Hadden ze alle die pakslagen en verkrachtingen van de blanken moeten accepteren? Blijkbaar was je voorouders ook zulke slavendrijvers en verkrachters. Je bent een fucking ezel.


  Maak melding

 15. O, we zijn gelijk beledigd als we het beestje bij zijn naam benoemen en gaan duiden.
  Mijn broertje werd beroofd en mishandeld en heeft het na kunnen vertellen. Ze hebben hem met een kolf van een pistool op zijn achterhoofd geslagen. Hij is coöperatief geweest. alles meegegeven. geld, sieraden, laptops, auto en nog veel meer.
  O ja, het waren Javanen. nee sorry, Hindoestanen. Foutje, Chinezen die leken op Indianen. Sorry mensen. ik ben effe de etniciteit kwijt. ze waren wel wreed. ze wikten of leven een dood. O, ja de auto van mijn broertje werd teruggevonden op Sunny Point.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.