zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappij’s Lands Hospitaal schenkt 10 kinderbedden aan Wanica Ziekenhuis

’s Lands Hospitaal schenkt 10 kinderbedden aan Wanica Ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Het ’s Lands Hospitaal heeft 10 kinderbedden geschonken aan het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW). “Aangezien het RZW momenteel bezig is met het opstarten van de overige afdelingen voor de reguliere zorg, komt deze schenking goed van pas”, zegt de algemeen directeur Jason van Genderen.

Zijn collega van het ’s Lands Hospitaal, Dayasankar Mathoera, geeft aan dat er reeds een goede onderlinge samenwerking tussen beide ziekenhuizen bestaat en het de bedoeling is dat deze samenwerking verder opgevoerd zal worden.

Bij de overdracht waren ook aanwezig: Fauzia Poese, zorgdirecteur van het RZW, Soenita Nannan-Panday-Gopisingh en Marvin Madiksa, respectievelijk de medisch directeur en de inkoopmanager van het ’s Lands Hospitaal. Hieronder meer foto’s van de overdracht.

https://www.facebook.com/103772871166090/posts/230018998541476/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. heel goed dat ziekenhuizen hier in Suriname elkaar helpen , de nieuwe regering heeft een goed signaal gegeven dat de ziekenhuizen wat voor elkaar kunnen betekenen , , op dit idee kwam de paarse regering niet , want zorg voor ziekenhuizen , neen daar doen wij niet aan , , wij zorgen voor ons zelf en met een dikke portemonnee gaan wij naar cuba voor zorg


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES