woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameVoortreffelijke Surinamers gedecoreerd vanwege Srefidensi

Voortreffelijke Surinamers gedecoreerd vanwege Srefidensi

-

Does Travel - naar Suriname

De mensen die gisteren gedecoreerd zijn door president Chandrikapersad Santokhi, zijn Surinamers die zich op voortreffelijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor land en volk. Ze zijn voorgedragen uit verschillende sectoren door verschillende organisaties.

Het gaat volgens het staatshoofd om burgers in Suriname die zich belangeloos hebben ingezet voor land en volk, vanuit hun eigen verantwoordelijkheid. Hij noemt concreet sporters die zich nationaal en internationaal hebben ingespannen, alsook cultuuruitdragers, politici en personen uit verschillende beroepsgroepen.

President Santokhi zei dat dit jaar de criteria voor voordrachten zijn aangescherpt. De president heeft de hoop uitgesproken dat andere burgers inspiratie kunnen putten uit de waardering die gedecoreerden krijgen, om zich zodoende ook op voortreffelijke wijze in te zetten voor land en volk.

Ook oud-president Ronald Venetiaan, die Suriname in uitdagende tijden kundig heeft weten te leiden, werd gedecoreerd voor zijn inspanningen:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
  1. hé ksaba , wat denk je is ddb een persoon die echt iets voor het land gedaan heeft , neen die rotzak heeft ons land vernietigd , Dazlinger zou zeggen geen onderscheiding maar een nekschot voor die drugs en drank verslaafde


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES