Bestuurder die benzinepomp kapotreed verkeerde onder invloed en heeft geen rijbewijs

7
Een bizar ongeval afgelopen nacht in Suriname. Een auto reed iets na middernacht een benzinepomp op een servicestation helemaal kapot. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig verkeersongeval. De bestuurder reed over de Van 't Hogerhuysstraat, van Noord uit naar Zuid, toen hij de controle over het stuur verloor. Op de camerabeelden die hieronder ook te zien zijn, is goed e zien wat er zich heeft afgespeeld. De auto schoof helemaal vanaf de weg naar de servicestation en knalde daarbij tegen een benzinepomp. Deze werd totaal vernietigd. De auto schoof verder richting een niets vermoedende medewerker die op een stoel aan de zijkant zat. De man zag de auto op zich afkomen en dook weg. Gelukkig stopte het voertuig op tijd. Niemand raakte gewond. De politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.
Foto (c) Leandro Zaalman

De autobestuurder, die dinsdagavond iets na middernacht een benzinepomp van Shell servicestation aan de Van ’t Hogerhuysstraat helemaal kapotreed, verkeerde onder invloed van alcohol en is niet in het bezit van een rijbewijs.

De bestuurder, de 29-jarige D.G., reed over de Van ’t Hogerhuysstraat, komende uit de richting van Centrum en gaande richting Latour. Ter hoogte van het servicestation verloor hij de controle over het stuur en kwam met de auto tegen het gebouw aan. Daarbij reed D.G. een pomp helemaal kapot. Hij kwam met de schrik vrij.

De politie kreeg om 00.28 uur de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De bestuurder verklaarde dat hij plotseling problemen kreeg met de stuurinrichting van de auto en zodoende van de weg raakte. Zowel het voertuig als het pompstation had grote schade.

De sterkte arm bracht D.G. ter ontnuchtering over naar het bureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij heengezonden. De illegale bestuurder moet de aangerichte schade vergoeden.

Bekijk hieronder de camerabeelden van het voorval.

https://www.facebook.com/116673966398076/videos/425635635114392/

7 REACTIES

 1. Deze man mag nooit meer een auto besturen hij heeft geluk dat het geen mensen levens heeft gekost goed zo alle onkosten op hem verhalen
  Als hij de auto heeft geleend en de eigenaar weet dat hij geen rijbewijs heeft die ook beboeten


  Maak melding

 2. Gelukkig dat er in Suriname normale gestudeerde rechters zijn die zich aan het wetboek houden en straffen geven die in de wetboeken staan en niet instinctief reageren zoals bepaalde gasten hier.


  Maak melding

 3. Is er iets mis met de politie in Suriname? Deze dronken idioot, die zonder rijbewijs achter het stuur plaatsneemt en voor duizenden srd’s schade aanricht en mensenlevens in gevaar heeft gebracht, wordt heengezonden door de politie omdat hij beloofd heeft de schade te herstellen (dat moeten we nog afwachten), terwijl een 15 jarige jongen die een kinderfiets gestolen heeft opgesloten wordt. Waarom mocht deze jongen ook niet beloven de fiets terig te geven? Heeft dit, zoals gebruikelijk in Suriname, met names and faces te maken?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.