donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie36-jarige Rishi Sital door meerdere politiekogels om het leven gekomen

36-jarige Rishi Sital door meerdere politiekogels om het leven gekomen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De man die dinsdagmiddag in Den Haag door de politie werd neergeschoten en daarbij kwam te overlijden, is de 36-jarige Surinaams-Hindoestaanse Rishi Sital. Hij zou dreigend met een kapmes op straat hebben gelopen toen de politie op de melding van een verwarde man af kwam. Omroep West sprak buurtbewoners en probeerde een reconstructie te maken.

Volgens de omroep zou Rishi daarvoor eerst veel herrie in zijn woning gemaakt hebben. Hij liep toen met een mes naar buiten en agenten zouden hem gesommeerd hebben om het mes weg te doen. Ze schoten eerst in de lucht maar toen hij geen gehoor gaf en weigerde het mes weg te leggen werd hij in zijn been geschoten.

Buurtbewoners verklaren dat hij toch weer op de agenten afging, die hem probeerden te overmeesteren. Daarbij zou hij meer dan vier keer in zijn buik zijn geschoten. Hij raakte zwaargewond en overleed enkele uren daarna aan de verwondingen.

Volgens buurtbewoners was hij een aardige man die geen overlast veroorzaakte. “Ik denk dat de echtscheiding en dan vooral het feit dat hij de voogdij over zijn kinderen kwijt raakte de reden is dat hij doordraaide”, zegt een andere bewoner van de portiekflat tegen Omroep West.

De media omschreven hem als een ‘verwarde man’ maar familieleden en bekenden van het slachtoffer benadrukken tegenover de website Boevennieuws, dat Rishi Sital geen verwarde man was.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

30 REACTIES
 1. @blakaboy, waar LUL je nou over. Ik ben zelf “ zwart”, . Jou reactie slaat kant nog wal. Met dat black live matters gelul. All live matters. Die donkere maken mekaar ook af en de wereld kijkt toe


  Maak melding
 2. Black live matter, al te beginnen slaat inderdaad nergens op, zwarte mensen maken elkaar af, om te kijk naar Afrika Amerika, zolang wíj elkaar niet respecteren zál het zo blijven, nobody can change this matter, deze meneer verward of niet, hij heeft de problemen zelf veroorzaakt, de politie had hem gesommeerd om het mes weg te doen, maar ging op de politie af, blijkbaar geïrriteerd, vroeger was het anders, praten praten, tegenwoordig is first shoot end than talk, amerkaanse systeem, familie beweren het was een rustige man, als hij zo rustig is van waar het mes, op straat lopen de mensen elkaar netjes te groeten, maar in privé sfeer weet men niet wat afspeelt, maar goed wij mensen laten aan de buiten wereld zien, hoe goed we zijn, me briebi wan dagoe, ma libie sma, mie ne briebi zijn duivel, rip sital


  Maak melding
 3. Familie verklaren hij was een rustige man, vanwaar de agressie dan, iets klop niet met meneer sital, bovendien wat bij mensen in privé sfeer afspeelt, weet je niet, maar rip meneer sital,


  Maak melding
 4. Tegenwoordig is het first shoot end than talk, amerkaanse systeem, no doe law law sani, want als je niet luistert wat de agent zeg, leg je het loodje
  It is hard, maar is de realiteit, en dat is overal in de wereld, mensen zijn eenmaal hard geworden, tang boeng!!


  Maak melding
 5. Door de recente gebeurtenissen in bv Frankrijk, waarbij moslims onschuldige burgers hebben vermoord, is de politie extra alert en wordt daardoor buitensporig geweld gebruikt. Er is ook weinig kennis bij de politie hoe om te gaan met overspannen personen. Hierbij worden donkere personen harder aangepakt. Het is bekend dat sinds de corona, minder aandacht is voor psychiatrische patiënten, omdat er veel minder afspraken gemaakt worden door hulpverleners. Daarbij komt nog dat veel gesprekken telefonisch plaats vinden. Velen zullen zich afvragen of het niet mogelijk was om deze man in de been te schieten.


  Maak melding
 6. Rishi is letterlijk vol lood ingepompt. Er was een eerste schot nodig om hem onschadelijk te maken. Kennelijk was dat niet voldoende. Het komt wel te enthousiast over als er meerdere kogels aan te pas komen. Het lijkt er sterk op dat men zich vergaloppeerd heeft. Het lijkt sterk op onkunde van desbetreffende agenten. Die onkunde kost Rishi het leven. Rishi geeft wel aanleiding door met een mes rond te lopen. Dan nog hoefde hij het leven niet te laten. Als burger moet je wel van tevoren goed nadenken. Geen rare dingen uithalen. Binnen het politieapparaat heb je genoeg gekken en onkundigen die veel te enthousiast reageren. Overbodig geweld is hier van toepassing.


  gemodereerd
 7. Ten eerste wil ik me richten tot de nabestaanden en familieleden. Heel veel sterkte. Naar mijn mening was Rishi een soort van terminator/matrix die geraakt was in zijn been en verder ging met zijn mes. Dus dit heeft niets met blakamang lives matter te maken. Vandaag zullen wereldwijd weer meer dan 40.000 kinderen omkomen van de honger. Maak er liever ” childeren lives matter”


  Maak melding
 8. Door alle ellende in zijn leven is ie misschien doorgedraaid. Als gesommeerd word hadden omhoog te doen dringt het misschien ook niet door iemands hoofd.
  Als iemand lichamelijk ziek is zijn we begripvol, maar is iemand mentaal niet in orde dan word er lacherig over gedaan, of men zegt die spoort niet. Terwijl niemand erom vraagt om ziek te zijn. Sterkte toegewenst aan de kinderen die hun pa kwijt zijn geraakt.


  Maak melding
 9. Deze man had een probleem, dat komt duidelijk naar voren.
  Wat er allemaal speelde in het gezin, zal verdere onderzoek uit wijzen.
  Het is inderdaad triest, maar ook ik vraag me af of er geen andere manier was om de man uit te schakelen.
  Het is een drama voor de dierbaren.
  En misschien een trauma voor de kinderen. Ik wens de politie veel wijsheid, het gaat overigens om een leven.
  Veel sterkte, voor beide partijen.


  Maak melding
 10. Ik heb gisteren een documentaire gezien van politiehonden in Nederland. Ik begin echt te twijfelen of bepaalde politiemensen in Nederland oprechte mensen zijn. Zelf een politie baas zat keihard te liegen voor de camera. Toen hij.de bewijzen en camerabeelden zagen stonden ze helemaal met mond vol tanden. Dat je iemand 4 keer in de buik moeten schieten om hem uit te schakelen heb ik daarbij mijn twijfel. Het kan ook zo zijn dat ze niet kunnen schieten. In Den-Haag heb je veel politieagenten met een macho gedrag wanneer ze politie uniform aan hebben.

  RIP. Sital.


  Maak melding
 11. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  36-jarige Rishi Sital door meerdere politiekogels om het leven gekomen.

  @Glenn 20 november 2020 At 14:06
  Ik heb ook naar de volledige uitzending zitten kijken.
  Ze hebben nimmer in de wetgeving m.b.t. het onderdeel van de politie Hondengeleider geregeld.
  De politiedeskundige heeft het in de uitzending ook gezegd, dat hij het reeds 11 jaar geleden naar voren gebracht.
  En nog steeds is het niet in orde.
  In de uitzending hebben ze ook 2 (video) laten zien, waarmee de politieleiding en het O.M. worden geconfronteerd.
  Ze waren in Regio Den Haag totaal fout. En nadat het slachtoffer met zijn advocaat de korpsleiding met bewijs naar voren hebben gebracht, hebben ze ook een schade vergoeding betaald aan het slachtoffer.
  Ondanks dat ze het niet menen, hebben ze hun verontschuldiging aan het slachtoffer geboden.

  Maar de 2e zaak met (video) beelden, krijgt een vervolg.
  Ook het O.M wordt met dit bewijs geconfronteerd. Want ze hebben verschrikkelijk gelogen in deze zaak.
  Zogenaamd was er geen enkel bewijs. Nu dat de beelden aan het licht zijn gekomen, heeft de advocaat de korpsleiding en het O.M hiermee geconfronteerd.
  Het slachtoffer is vermoedelijk iemand uit het voormalige Oost-blok.
  En er komt ook een nader onderzoek tegen de Hondengeleider.
  Want ze vermelden nimmer dat onderdeel in hun proces-verbaal.

  Jammer dat er geen (video) beelden zijn gemaakt van het slachtoffer 36-jarige Rishi Sital.

  R. Sital R.I.P


  Maak melding
 12. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  36-jarige Rishi Sital door meerdere politiekogels om het leven gekomen.

  @Glenn 20 november 2020 At 14:06
  Ik heb ook naar de volledige uitzending zitten kijken.
  Ze hebben nimmer in de wetgeving m.b.t. het onderdeel van de politie Hondengeleider geregeld.
  De politiedeskundige heeft het in de uitzending ook gezegd, dat hij het reeds 11 jaar geleden naar voren heeft gebracht.
  En nog steeds is het niet in orde.
  In de uitzending hebben ze ook 3 (video) beelden laten zien, waarmee de Korpsleiding en het O.M worden geconfronteerd.
  Ze waren in Regio Den Haag totaal fout. En nadat het slachtoffer met zijn advocaat de korpsleiding met bewijs naar voren hebben gebracht, hebben ze ook een schade vergoeding betaald aan het slachtoffer.
  Ondanks dat ze het niet menen, hebben ze hun verontschuldiging daarna aan het slachtoffer geboden.
  Want hij was helemaal niet betrokken bij het incident.

  Maar de 2e zaak met (video) beelden, krijgt een vervolg.
  Ook het O.M wordt met dit bewijs geconfronteerd. Want ze hebben verschrikkelijk gelogen in deze zaak.
  Zogenaamd was er geen enkel bewijs. Nu dat de beelden aan het licht zijn gekomen, heeft de advocaat de korpsleiding en het O.M hiermee geconfronteerd.
  Het slachtoffer en zijn advocaat gaan namelijk in Hoger Beroep.
  Het slachtoffer is vermoedelijk iemand uit het voormalige Oost-blok.
  En er komt ook een nader onderzoek tegen de Hondengeleider.
  Want ze vermelden nimmer dat onderdeel in hun proces-verbaal.
  Ze hadden niet verwacht dat er (videobeelden) van de winkel op You-Tube zou zijn gebracht.

  Jammer dat er geen (video) beelden zijn gemaakt van het slachtoffer 36-jarige Rishi Sital.

  R. Sital R.I.P


  Maak melding
 13. Het is niet de eerste keer dat de politie verwarde mensen doodschiet .
  Ze wisten dat hij verward was waarom niet een taser of in de benen schieten en GGZ
  erbij halen??.
  Hopelijk gaat de fam een proces starten.
  RIP man.


  Maak melding
 14. Niet alleen de politie , het OM, de politiek, mijn buurvrouw , mijn landgenoot …. allen zijn ontzettend onbetrouwbaar. Ook is weer bewezen dat de grootste groep terroristen niet uit het Midden Oosten maar uit het Westen komen zie de moorden op onschuldige burgers in Afghanistan en Irak door het Westen.


  Maak melding
 15. Amerikaanse toestanden hier, er moet zo is zo een einde aankomen. Respect voor onze agenten in Su. Als zwarte hier in Nederland ben je een schietschijf voor het blanke ras. Wij moeten iets bedenken!


  Maak melding
 16. Alweer Den Haag. Eerst iemand dood wurgen, dan op een treinstation iemand die geen wapen had neerknallen, nu iemand die al gewond was aan zijn been nog 4 kogels in de buik pompen – zoiets van, heb je honger? hier heb je 4 kogels in je maag – en je mag er 100% vanuit gaan dat niemand ook maar van iets schuldig zal worden bevonden.
  Welke les leert een echte crimineel hieruit? Zodra je een cops ziet, gelijk vloeren, want je zal niet gespaard worden.


  Maak melding
 17. 1 ding staat als een paal boven water de politie in Nederland houdt niet van kleuringen.
  Er was toch een Nederlandse Surinamer in een hoge functie bij de politie.
  Toevallig was het een hindoestaanse van Surinaamse ouders.

  Ze hebben hem toch weggepest en heeft ontslag genomen.


  Maak melding
 18. Deze gebeurtenis is zeer triest. Maar het is niet de enige wees
  dus waakzaam en alert. Bescherm je denk en gevoelsvermogen
  tegen negatieve beïnvloeding zodat je geen schietschijf wordt.
  BIDT tot het licht in jouw (je universele persoonlijkheid/GOD).
  Dat is geen gekte maar zelfbeheersing.


  Maak melding
 19. Ik ben het volkomen eens met jabala en PaWintie. Vooral wat PaWintie. Een kennis van mij heeft dat persoonlijk ondervonden. Een blanke heeft die kennis van mij en zijn vrouw vreselijk mishandeld. Om zichzelf in te dekken is hij te politie gaan vertellen dat mijn kennis een pistool had. Haha, zeker in zijn broek. De politie heeft ook gefouilleerd en uiteraard niets gevonden. Daarna is die blanke politieman naar mijn kennis gegaan en met bijna tranen in zijn ogen heeft hij verzocht geen aangifte tegen de blanke dader te doen. Hij dreigde ook dat als die kennis aangifte zou doen, hij die kennis 2 dagen zou opsluiten. Die kennis van mij zei de witte politie man om hen in zijn rug te schieten zoals ze gewend zijn. Hij heeft de camerabeelden ook laten bewerken. Wat een lafaard.


  gemodereerd
 20. Heftig wat daar in Nederland gebeurd. Niet zo lang geleden las ik ook een bericht over een Nederlandse marinier die met leugens en list en bedrog een onschuldige Afghaanse burger door Australische mariniers heeft laten martelen en vermoorden, dit terwijl uit onderzoek van de veiligheidsdiensten is gebleken dat het slachtoffer onschuldig was. Wanneer Westerse oorlogsmisdadigers gestraft zullen worden zal altijd een wens blijven.


  gemodereerd
 21. Waarom hebben deze Goudahoofd duivelse agenten geen pepperspray,big boss gebruikt.Als hun lege hoofd zo knap was konden ze dat toch doen.Jullie Tata politie schoften hebben onze Surinamer vermoord.Jullie gaan naar hellen jullie honden didibries .Jullie lyken op bertje de grasnaaier.Ja ik ben zwart en ben heel boos op de politie die Sital heeft vermoord


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES