zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChauffeur laat bus staan en vlucht na aanrijding, 3 passagiers gewond

Chauffeur laat bus staan en vlucht na aanrijding, 3 passagiers gewond

-

Does Travel - naar Suriname

Een buschauffeur is vanmiddag gevlucht nadat hij een aanrijding veroorzaakte op de kruising van de Gemenelandsweg en de A.L. Waaldijkstraat in Suriname. Bij een inhaalmanoeuvre kwam de bestuurder van de lijnbus in botsing met een ander voertuig. Drie passgiers raakten gewond.

Het grijs gelakt voertuig (inzet) reed rond 16.00u over de Gemenelandsweg in de richting van de Fred Derbystraat. De bestuurder van de lijnbus (Hannaslust) reed over de Waaldijkstraat richting Limesgracht en haalde een andere bus in bij de kruising. Hij kwam daarbij in botsing met het grijze voertuig.

Drie passagiers van de bus raakten gewond. Twee zijn per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan en één werd met een ambulance afgevoerd. De buschauffeur heeft zich na de botsing uit de voeten gemaakt. Omstanders konden hem niet tegenhouden.

De lijnbus is weggesleept naar het bureau en in beslag genomen. De politie van het ressort Nieuwe haven heeft de zaak verder in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. zal wel een van die illegale bus zijn en die chauffeur heeft natuurlijk niet de gewenste papieren , en daarom vlucht deze man , , als je alles in orde hebt ga je niet vluchten , want een ongeluk zit in een klein hoekje , en dat kan iedereen overkomen


  Maak melding
 2. Je heb altijd van de debiel chauffeur, sranang pasie smara foe inhaal, deng dong kow ne yere, binnenkort hoor je nogmaals eentje die haast had, boerikie je komt op je bestemming, als je geduldig rijdt,


  Maak melding
 3. waterkant.net/suriname/2020/11/03/bestuurder-die-78-jarige-voetgangster-doodreed-nog-steeds-voortvluchtig/

  waterkant.net/suriname/2020/10/30/8-decemberproces-verschoven-vanwege-afwezigheid-bouterse/

  waterkant.net/suriname/2020/10/27/hoefdraad-met-harde-schijf-ervandoor-gegaan/

  waterkant.net/suriname/2020/10/09/internationale-opsporing-hoefdraad-naar-interpol-gestuurd/

  I rest my case


  Maak melding
 4. Het openbaar vervoer is in de jaren zeventig door de VHP ontwricht , het is nu tydt dat Suriname een openbaar vervoer ontwikkel waarby de bussen van alle particuliere bedryven onder staats toezicht de routes gaan ryden .zodat de pryzen betaalbaar blyven wat nu niet het geval is
  wat nu gebeurt is ontoelaatbaar, te wild west achtig


  Maak melding
 5. hé rbrowny met y , , te wild west achtig , , hé oen , je moet een wasi doen eikel , , in de jaren zeventig , , was je dan al geboren met y , , en had je al een paars gezicht , , en je hebt niets geleerd oekel , , na 1970 , , dus jij bent een gewone paars broekje , , zeker ook geen bewijs dat je bestaat , , paarse ratten zijn verleden tijd


  Maak melding
 6. Heeft Ons Geliefd Land Goed Geschoolde Journalisten Die Oog Hebben Voor Belangerijke Details Of Zijn Die Journalisten Gewoon Lassers Of Timmermannen Die Een Bij Baan Als Jounalist Vervullen.

  IK Wilde Graag Dat Een Journalist De Minister De Vraag Stelt; Als De Minister Een Strategisch Plan Heeft Om De Zovelen Verkeer Ongelukken Die Dagelijks In Ons Land Plaats Vinden Te Halveren.

  Mvr Mathoera Van Defencie Moet Naar Justitie En Politie. BELFOR Naar Defensie


  Maak melding
 7. Ieder Normaal Journalist Zou De Minister Van Politie Opzoeken En Hem De Vraag Stellen.
  Want Elke Dag Is Het Weer Raak In Het Verkeer.

  Vandaag Weer 2 Doden Afobaka Weg.

  Ons Land Is een 4de wereld Land Op Die Nivo denkt Men Zo Wilt Men ook Blijven Denken en Handelen.

  De Huidige Minister Van politie En Verkeer Is Er 1 Van Kwak, Pimba. En Podosirie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES