zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw van agent doodgereden, bestuurder onder invloed

Vrouw van agent doodgereden, bestuurder onder invloed

-

Does Travel - naar Suriname

Het slachtoffer dat gisteren werd doodgereden nabij een servicestation in Suriname, is de 33-jarige vrouw van een politieagent. Ze was samen met familieleden voor een eettent op de hoek van de Mawakabo- en Magentaweg, toen de 34-jarige dronken automobilist Anoep S. inreed op de eettent.

Naast het feit dat de veroorzaker onder invloed van alcohol verkeerde, zou zijn rijbewijs vervallen zijn. De man reed omstreeks 21.30u over de Magentaweg en doorkruiste de Mawakaboweg, waar hij moest stoppen. Hij reed daarbij met volle vaart tegen de eettent aan en schepte 3 personen die daar stonden.

Het slachtoffer werd circa 20 meter meegesleept en tegen een muur op het terrein van de servicestation geplet. Twee andere personen raakten zwaargewond en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Een van hen was op dat moment niet aanspreekbaar (foto).

Er was sprake van een enorme ravage nabij de servicestation. Op de foto hierboven is de auto van de veroorzaker, een blauwe Toyota Ist, linksachter te zien. Dit was over van de eettent:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Wanneer gaat men beseffen dat DRANK alleen maar kapot maakt. En het zijn naamgenoten als ..ANOEP…die zich frequent schuldig maken aan drank misbruik met alle gevolgen van dien. In dit geval is het dood door schuld dus hoop ik dat hij alle schade moet vergoeden en ten minste 15 jaar achter de tralies verdwijnt. ik ga er van uit dat er geen sprake zal zijn van NEPOTISME.


  Maak melding
 2. Franco , .je hebt echt gelijk ,
  Alleen vrees ik dat als zo een flikker met drank op zoiets bij mij zou flikken dat hij na die 15 jaren gevangenis liever in de gevangenis moet blijven ,
  Je zou uit woede toch bijna geneigt zijn heel zijn fam uit te moorden .

  Wat een hoerekind zeg .
  Hij zijn genot een ander zijn dood .


  Maak melding
 3. Het komt zo vaak voor in Suriname dat dronken mensen dodelijke aanrijden veroorzaken. Regering chantokie moet met zwaardere straf maatregelen komen, ik denk minimaal 15 jaar gevangenisstraf en levenslange rijbewijs ontzegging.


  Maak melding
 4. Maar je ziet het overal in suriname vooral in het weekend dat groepen mensen naast hun auto staan met hard muziek op en heel veel flessen alcohol naast hun.
  Daar begint het al het lijkt een soort van normaal om niet met een slok op..maar gewoon dronken en stoned deel te nemen aan het verkeer


  Maak melding
 5. Jong Suriname.

  Voor De Genen Die Dit Niet weten

  Dronken Achter Het Stuur En Deel Nemen Aan Het Verkeer Is Oa Het Surinaams Identiteit.
  Dat Is Suriname Van Anno 2020 Beste Mensen

  Ik Blijf Dit Zeggen
  Ik Weet In GoDs Naams Niet Waarom Mvr Mathoera Van De VHP Niet Op De Post Van Minister Van Justitie En Politie Geplaats Is.

  Bouterse Wilde Dat Niet Heb Ik Me Laten Vertellen.
  Geen Mathoera Geen Belfor.
  Bouterse Wilde Dat Brunswijk Een Slappe ABOP Mafkees Op Die Post Moest Plaatsen

  Dat Is Suriname anno 2020 Mensen


  Maak melding
 6. En het zijn naamgenoten als ..ANOEP…die zich frequent schuldig maken aan drank misbruik met alle gevolgen van dien.

  Naamgenoten van Anoep. Dus als je deze naam ook hebt maak je je waarschijnlijk schuldig aan drank misbruikt?
  Als je francock heet waar maak je je dan aan schuldig? pijpen?


  Maak melding
 7. Deel Nemen Aan Het Verkeer In Ons Gelief Suriname Is Gevaarlijker Dan CORONA
  Wat Doet De Minister Van Politie Zou Ieder Helder Klinisch Nuchter Denkend Mens Zich Nau Is Afvragen.

  Die Minister Zit Rustig Op Zijn Stoel Genieten Van Podosirie En Kwak Wat Hij Aan Het Vreten Is


  Maak melding
 8. Ik kan me nog herinneren dat er sedert begin jaren 70 dood en moordslag is in het verkeer in Suriname. Enige wat ik kan doen is de nabestaanden en vrienden heel veel sterkte sterkte wensen met het verlies van deze dames.


  Maak melding
 9. Dit is wreed, niet alleen hij maar ook de mensen die hem schonken en weg lieten rijden zelfde straf geven. Geef deze levenslang, met een voorgeknoopte touwtje, je weet tog.


  Maak melding
 10. Ram Singh , goed verteld , over dat touwtje weten we hoor , de beste vriend van bouta , Roy Horp werd dood aan getroffen met een koord van een sportbroek om zijn nek en hangend aan een stoel ? , en ze zeiden dat het zelfmoord was , maar wat denk je , bouta heeft hem opgeruimd en die verhanging is in scene gezet , dat het op zelfmoord leek , ja een touwtje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES