zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Dode en gewonden na ongeval bij service station

VIDEO: Dode en gewonden na ongeval bij service station

-

Does Travel - naar Suriname

Heftig nieuws zojuist uit Suriname: bij een zwaar verkeersongeval nabij een service station aan de Mawakaboweg, zijn zondagavond een dode en gewonden gevallen. Er is sprake van een flinke ravage zoals op onderstaande foto te zien is.

Een auto zou twee andere voertuigen en daarna enkele personen hebben aangereden. Het voertuig zou daarna tegen een pand terecht zijn gekomen. Tot op dit moment is er sprake van 1 dode en meer dan twee gewonden. Nadere updates volgen.

UPDATE: Volgens de eerste berichten naderde een auto de kruising, maar de bestuurder verzuimde af te remmen. Hij reed daarbij drie vrouwen aan en eindigde tegen het pand van de service station. Alle slachtoffers sleurde hij mee. Een van ze werd tegen de muur geplet en was vrijwel opslag dood. De twee anderen raakten zwaargewond en zijn per ontboden ambulance afgevoerd.

De veroorzaker is door de Surinaamse politie naar het bureau afgevoerd. Het vermoeden bestaat dat hij onder invloed van alcohol verkeerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. zijn het die dames die zaten bij die worst-stand naast de servicestation ?
  Ik reed vanavond nog langs en ze zaten daar te babbelen, dus het moet niet zo lang daarna zijn gebeurd :O


  Maak melding
 2. rijden onder invloed is een strafbaar feit,alcohol in het verkeer bestraffen .en dus stoppen met bijv in het casinos van suriname verstrkken van een glaasje sterke drank,Doe testen ,als je niets doet dan denken ze ,ding mang toch no e check.njaming strak


  Maak melding
 3. Weer een slachtoffer: De oorzaak is het uitverkopen van rijbewijzen in Suriname, door de rijscholen en corrupte agenten, die meewerken. Men kent de verkeersregels niet iedereen speelt chauffeur met allerlei gevolgen van dien. Enige oplossing is iedereen die rijbewijs heeft behaald vanaf 2000 tot 2020 rijtest te laten doen. Ben van overtuigd dat niet eens 5% zal het behalen om achter de stuur te zitten.


  Maak melding
 4. Ik vind het ontzettend jammer dat de huidige technologie nog niet in staat is gebleken om een auto automatisch niet te laten starten als er sprake is van alcoholgebruik door de bestuurder.
  Ik weet het ook niet hoe dit zou moeten plaatsvinden, maar ik ben dan ook geen expert op dat gebied.

  Geen tolerantie voor alcohol!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES