zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Brand Heilig Hartschool veroorzaakt door vleermuizenpoep in vliering'

‘Brand Heilig Hartschool veroorzaakt door vleermuizenpoep in vliering’

-

Does Travel - naar Suriname

De brand die vorige week in Suriname een deel van de Heilig Hartschool vernietigde, is veroorzaakt door vleermuizenpoep in de vliering. Dat zegt waarnemend schoolleider Jozua Graanoogst tegen de Surinaamse krant de Ware Tijd (dWT).

“Door de hitte zijn er gassen vrijgekomen met de brand als gevolg” zegt Graanoogst tegen de krant. Een hele vleugel van de school brandde op 14 oktober jongstleden af. Daarbij raakten zeker vijf ruimten waar 196 leerlingen werden geaccommodeerd onbruikbaar.

Gelukkig kunnen de leerlingen van de school op Paranam sinds kort weer normaal lessen volgens. Dat doen ze in delen verspreid in de plaatselijke kerk, in de mediatheek en in een lokaal van de nabij gelegen lbo-school schrijft dWT.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. OK, waarom wordt de vliering dan niet schoongemaakt één keer in de zoveel tijd. Het is lastig om deze beesten te weren, men moet wel zo goed mogelijk de kieren dichten.


  Maak melding
 2. Dan zouden er veel meer gebouwen in brand moeten vliegen. Elk gebouw heeft vleermuizen op de vliering. Ik geloof er niets van dat het door vleermuizen poep komt


  Maak melding
 3. De vleermuizen buiten gouden door de dakranden en andere sleten goed te isoleren. Of gewoon overgaan tot een stenen plafond en dak net als Spanje. deze beesten zijn ook nog de verspreiders van vele ziektes.


  Maak melding
 4. Kan degelijk wel kloppen, want als het echt heet is midden op de dag, klim in de vliering, het is alsof het 50 graden is mie sabi
  Het kan kloppen, corona vleermuizen, vleermuis poep is óók heel gevaarlijk, toch zijn het mooie beesten, protection the bad,


  Maak melding
 5. Vroeger, in de vijftiger jaren van de vorige eeuw, hadden we een groentetuin op het etf van de Oranje school san de Gravenstraat. Het is algemeen bekend dat vleermuizen poep is uitstekende mest is. De Heilig Hart school moet ook maar een moestuin aanleggen en de vleermuizen poep voortaan als mest gebruiken. Daarmee slaan ze meerdere vliegen in één klap; 1. Aanschouwelijk onderwijs aan hun leerlingen.2. eigen onbespoten biologische groente. 3. Geld uitsparen in deze dure tijd en 4. Voorkomen van vleermuizenpoep brand in de toekomst.


  Maak melding
 6. Laat het Surinaamse volk maar nagaan door welke poep het financieel-economisch met Suriname zo slecht gaat en grote armoede en grote ellende is bij de Surinamers.


  Maak melding
 7. ja Passant 66% weet het nu , , maar 34% blijven geloven in die paarse poep , , die poep begint wel op te drogen en net als vleermuizenpoep krijg je door de hitte zelfontbranding , , daag paars


  Maak melding
 8. ha ha Henkes goed opgemerkt de meeste poep van dieren kun je gebruiken voor bemesting , , jij zal nu wel 70 zijn of iets ouder , , maar kruip niet meer zelf op de vliering , , laat die jonge gasten het voor je doen , , en zo leren die jonge gasten ook iets wat nuttig is


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES