Door KPS gezochte moordverdachte in Frans-Guyana aangehouden

4
Politie Suriname zoekt vuurwapen gevaarlijke man uit Frans-Guyana voor moord
Foto: Korps Politie Suriname

De vuurwapen gevaarlijke verdachte Norville Barthélémy, die gezocht wordt in de zaak van een in Suriname vermoorde Domicaanse vrouw, is in Frans-Guyana aangehouden. Barthélémy werd op 21 augustus jongstleden op de opsporingslijst van de Surinaamse politie geplaatst.

De 29-jarige man wordt in Suriname gezocht in de moordzaak, waarbij het ontzielde lichaam van de 31-jarige Dominicaanse Catheline Elizabeth de los Santos Mateo in verre staat van ontbinding werd aangetroffen in een huurhuis aan de Irsillasttraat te Uitvlugt.

In Frans-Guyana werd hij ook al gezocht voor een moord gepleegd in januari 2018 in Cayenne. Na die moord vluchtte hij naar Suriname. Hij verdween niet van de radar want de man was regelmatig op social media actief. Hij kwam in augustus dit jaar weer in het nieuws toen hij zijn voormalige metgezel, de Dominicaanse vrouw, zou hebben vermoord.

Barthélémy ging terug naar Frans-Guyana waar hij geboren is, en dook daar onder. Uiteindelijk besloot hij zich zondagmiddag zelf aan te geven bij de politie van Cayenne.


4 REACTIES

 1. Goed.In Frans Guyana zal deze moordenaar gestraft worden in de moordzaak gepleegd in Frans Guyana zelf.Daar zal hij zodanig gestraft worden dat hij nooit meer levend uit de gevangenis komt.In Suriname zou hij na een weekje weer vrij komen.Frans Guyana straf deze moordenaar!


  Maak melding

 2. Ray@ hij is nog steeds een verdachte tot het tegendeel is bewezen of heb je gezien hoe hij die vrouwen heeft vermoord zoniet dan maar rustig afwachten totdat hij bekend heeft en kan bewijzen dat hij de moorden heeft gepleegd zo werkt het in een rechtstaat


  Maak melding

 3. Laat het verleden rusten, laten we naar de toekomst kijken
  Moorden vinden al sinds eeuwen plaatstst.
  het gaat om de toekomst
  Toch rbro

  BTW ken je deze nog

  Rbrown 13 oktober 2020 At 03:54
  je reageert toch niet op anderen, alleen op het artikel. Dit is nu al de tweede keer, joe saka saka dagoe
  Mars ga in de hoekh liggen en je ballen likken.

  BTW
  er staat nog een vraag van Olivia open lulhannes

  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug, zodat ons land weer een vrede lievend sociale staat wordt.

  Ik denk trouwens dat je heel graag tot de inheemse bevolking zou willen behoren, maar je zal het moeten doen met inteelt en niet met inheems


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.