Deze man wordt gezocht in de zaak van de vermoorde 31-jarige Dominicaanse vrouw

6
Politie Suriname zoekt vuurwapen gevaarlijke man uit Frans-Guyana voor moord
Foto: Korps Politie Suriname

Dit is de man die gezocht wordt in de moordzaak, waarbij het ontzielde lichaam van de 31-jarige Dominicaanse Catheline Elizabeth de los Santos Mateo in verre staat van ontbinding is aangetroffen in een huurhuis aan de Irsillasttraat. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag laten weten.

Het gaat om vuurwapen gevaarlijke man geboren in Frans-Guyana. De politie bracht gisteren al dit opsporingsbericht naar buiten, waarin de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van deze 29-jarige verdachte Norvill Barthelemy werd verzocht.

Volgens de Surinaamse politie gebruikt de verdachte ook de naam Clinton Fonkel. Daarnaast kennen velen hem ook als Rasta Kodjo of Claudio.

Informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze verdachte mag doorgespeeld worden aan alle politie bureaus, het Command Center op het telefoonnummer 115 of de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer 403252.

6 REACTIES

 1. Waarom voert suriname de doodstraf niet in …dr zijn genoeg killers die rond lopen en celstraf totaal niet vrezen.
  Deze mensen genieten in de cel van onze zuur verdiende centen.
  Na de doodstraf weten we zeker dat hij of zij nooit meer zal moorden …
  We moeten meer straffen ..en de expres ook een salvo voor zn mars geven.


  Maak melding

 2. @Mojah ,..Hoe DOM & PRIMITIEF, kan men zijn..wij leven in een moderne samenleving waar de staat niet zelf mensen mag vermoorden,wij zitten niet in TEXAS ..USA,..of in landen waar handen worden afgehakt soms ten onrechte dus denk na als je zulke uitspraken doet !
  gemodereerd

 3. Klopt Kodja, Amerika bijv.
  De (serie) moordenaars/verkrachters zijn daar tig keer erger dan die van Su en Ned bijelkaar en dat ondanks de doodstraf!!


  Maak melding

 4. @Mix Chick en @Kong Dja,

  De reden dat de doodstraf de nheegers niet afschrikt, is omdat zij weinig denken en vooral – net als dieren – uit instinct handelen.
  Bij mensen met denkvermogen werkt de doodstraf wel afschrikkend.


  Maak melding

 5. Helemaal eens met Kodja en Mix Chick, Als je weet dat de doodstraf je te wachten staat als je gepakt zal worden maken een paar moorden meer of minder ook niets meer uit. De VS laten goed zien dat de doodstraf helemaal geen oplossing is om geweldsmisdrijven tegen te gaan. En daar wordt ook nog al vaak iemand ten onrechte veroordeeld en gestraft omdat een of andere ambtenaar voor zijn herverkiezing snel resultaten wil laten zien bij justitie.


  Maak melding

 6. @ibaH,

  Wéér zo’n figuur met een te laag IQ.

  Weet dat bijvoorbeeld de Golden State Killer (meer dan 50 casussen!) wit is…

  Genoeg witten moordenaars in de USA, maar jij bent vast niet ontwikkeld genoeg om dat te begrijpen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.