zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieParmessar doet aangifte wegens wegens smaad en laster op social media

Parmessar doet aangifte wegens wegens smaad en laster op social media

-

Does Travel - naar Suriname

DNA-lid voor de NDP Rabin Parmessar heeft dinsdag 6 oktober aangifte bij het Korps Politie Suriname gedaan wegens smaad en laster op social media. Dat heeft de parlementariër gisteren zelf bekend gemaakt op zijn Facebook pagina.

De valse beschuldigingen worden me te gortig. Ik heb een dringend beroep op de digitale recherche om conform onze wettelijke bepalingen dit grondig aan te pakken en we zullen voortaan alle beschuldigingen de politie doen toekomen. Laten we het fatsoenlijk houden” aldus Parmessar.

Om welke valse beschuldigingen het gaat, wat er precies is gezegd en tegen wie aangifte is gedaan, is helemaal niet duidelijk. Hieronder de verklaring van aangifte die de NDP’er zelf online plaatste:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

34 REACTIES
 1. Als mensen dingen plaatsen op social media die niet op de waarheid berusten, dan ben je vrij om een aanklacht in te dienen.
  Want het gebeurt niet alleen bij bekende mensen, ook van onbekende mensen plaats men allerlei nonsens op social media.


  Maak melding
 2. Het gedrag van Parmessar ten tijde van de NDP-regering wordt nu blootgelegd. Hij dacht onaantastbaar te zijn omdat de grootste crimineel en massamoordenaar zijn baas en grootste vriend was. Die bescherming is nu weggevallen. Ja, dan voel je je niet op je gemak. De NDP-regering deed niet anders dan opponenten beledigen. Nu voelt Parmessar wat die mensen hebben meegemaakt. En dan lees ik dat Paul Somohardjo dreigt aangifte te doen wegens schending van zijn eer en goed naam? Daar moet ik hard om lachen. Welke eer en goede naam? Hij is toch eerder veroordeeld wegens seksuele intimidatie? En toen Bouterse hem in 2010 geld en macht beloofde, gooide hij toch als zijn principes overboord! Welke eer en goede naam moet verdedigd worden? Hoe kun je bij Somohardjo iets schenden wat hij niet heeft? Somohardjo is een karikatuur van zichzelf geworden.


  Maak melding
 3. De heer Parmessar is medeverantwoordelijk geweest voor het leegroven van Suriname. Dat hij daar op wordt aangesproken lijkt me niet meer dan normaal. Er was ook flinke commotie ontstaan omtrent een overname van een VW Amarok van de overheid, voor het luttele bedrag van 20.000 SRD. Op social media waren velen niet te spreken over het feit dat een auto van dat kaliber voor omgerekend nog geen 1.500 euro op deze manier werd doorverkocht. Nieuwprijs is circa US$ 40.000. Onder druk van de opinie heeft hij de auto ingeleverd. Als meneer dit alles wil kwalificeren tot smaad en laster dan is dat voor zijn rekening. We hebben te maken met een bevolking is zwaar ontevreden is over 10 jaar paars wanbeleid.

  Meneer Parmessar stop aub theater spelen en neem je verantwoordelijkheid.


  Maak melding
 4. Alle politicussen hebben gestolen, de een meer dan de ander. maar wat mij het meeste raakt is dat als je steelt zorg er ajb niet voor dat volk diep in de ellende word gestort, dat nze kinderen geen toekomst meer hebben. Ik denk dat er vanaf Pengel gestolen is, mar we konden leven. Het is iedere keer erger en erger geworden. Niemant kan het met me oneens zijn. als je ziet hoe ze nu in weelde baden dan zeg ik jullie zijn hypocriete schoften .
  Dus ze mogen allemaal worden opgepakt.
  Begin bij die groep die het meeste heeft gestolen, dus begin bij de laatste groep, daar valt het meeste te halen en het is er nog. daarna komen de mannen aan de beurt van front enz
  ook hier moeten jullie het toch met me eens zijn, natuurlijk behalve als je een bouta man bent.
  Jullie hebben mooi praat, maar wonen niet hier en lijden niet zoals wij. ik zie dit iedere dag


  Maak melding
 5. Parmessar stop met je nonsens en wees blij dat je niet opgepakt wordt door de politie ondanks het leeg roven van staatskas en Suriname bankroet achter te laten.
  Bovendien is er geen eer voor je ,lummel!
  Over welke smaad en laster ben je aan het huilen?


  Maak melding
 6. Als het verhaal van de auto klopt, zat het gaan om andere zaken. Meneer Patmessar benoem paard en wagen(auto).
  Een rein geweten vreest geen aanklacht toch. Als jij weet dat je zuiver op de graad bent, moet je niet nu lopen janken. Andermans leven is duister en dat weten we allemaal zo goed en jij weet het beter en zeker. Kijk goed in de spiegel en je weet hoe of wat.
  De waarheid werkt heel verlichtend. Doe waarvoor je gekozen bent.


  Maak melding
 7. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  NDP Rabin Parmessar doet aangifte wegens wegens smaad en laster op social media.

  Ik heb eigenlijk weinig hieraan toe te voegen.
  Maar lees de onduidelijke aangifte goed.
  Deze werd toevallig opgemaakt door een neef van de op non-actief gestelde NDP directeur van Staatsziekenfonds (SZF), Ricky Kromodihardjo.

  Laat de NDP’er Rabin Parmessar maar hierop reageren.
  Hij denkt in deze heel (slim) te zijn.


  Maak melding
 8. Vind het wel raar dat hij een bewijs van aangifte krijgt. Waar is je aangifte met daarin alles opgetekend. Wat je laat publiceren is geen aangifte. Ik ben benieuwd wat je allemaal heb lopen verklaren. Voor smaad en laster, wordt een klacht ingediend en een hovj neemt het hun ontvangst en dan stelt een ambtenaar dat in geschifte op middels een proces verbaal met verzoek tot vervolging. Laat de stukken publiceren.
  Ben je passie aan het preken? De boer let wel op.


  Maak melding
 9. Deze Parmessar Heeft Ook Zijn Neus Vol Gesnoven.

  It Verwondert mij Dat Deze maff Kees Nog Niet In De Bajes Zit

  Spoedig Zal Ik De PG Een Brief Sturen. De NDP Is Een Criminele Organisatie Die Voorboden Moet Worden.


  Maak melding
 10. Ben ik met je eens Olivia, alleen gaat het heel, heel, heel traag in deze zaken.
  Ineens heeft het OM last van lekkende smeerolie.
  Het is net als het dopinggebruik bij wielrennen, ze gebruiken allemaal, maar alleen degene die effe niet oplet of de zaak verziekt wordt gepakt.

  Weleens meegemaakt dat de witte boorden criminelen regels hebben gemaakt tegen zichzelf, ik nog nooit.


  Maak melding
 11. Elke politicus over de hele wereld heeft een eigen belang.
  dat is gewoon een vaststaand feit van het beroep.

  de kwestie is alleen hoe groot dat belang is, en hoeveel desbetreffende politicus steelt van de samenleving.
  een slimme politicus rooft nooit teveel zodat hij kan blijven roven.
  ndpers zijn zo dom om alles geroofd te hebben waardoor het roven niet eens meer mogelijk is.
  hadden die domme ndpers gewoon het land door laten draaien?? dan hadden ze een grote kans gehad nu nog aan de macht te zijn….
  behalve domme politica zijn het ook nog erg domme dieven.. want alles is open en bloot geroofd..
  het is alleen nu afwachten tot de huidige regering eindelijk eens straffen uit gaat delen voor al dat geroofde geld weggewerkt is


  Maak melding
 12. Parmessar. U moet duidelijk zijn. Want gaat u duizenden mensen op social media kunnen aanklagen? Denkt u dat de surinaamse politie tijd daarvoor heeft om alles te onderzoeken? U probeert de aandacht af te leiden van de onderzoeken,die naar de paarse criminele boevenbende op stapel liggen. Te beginnen met die van u over de vw amarok. En uw driedubbele salarissen van DNA lid,exminister van LVV EN als directeur van EBS. Dus wie moet worden aangeklaagd als dief van het verarmd surinaams volk meneer Parmessar???
  U bent niets anders dan een ordinaire paarse zakkenvuller uit ocer en een handlanger van de paarse hoofdman uit leonsberg. Klaag mij maar aan paarse wc worong .


  Maak melding
 13. Deze man heeft gestolen vanaf toen hij manager van AZ ziekenhuis was, en nu wint een andere partij de verkiezing, kan hij dus niet meer stelen want hij zit in de opositie. Gelukkig maar want zn partij bestaat alleen uit rovers en houd echt NIET van het volk. Even kijken hoeveel rovers deze nieuwe regering heeft?? Dan zullen we wel merken en hopen dat men niet verkeerd heeft gestemd.


  Maak melding
 14. RobG 7 oktober 2020 At 14:20
  Het is goed dat de heer Parmessar een daad stelt. De lafaards moeten aangepakt worden.

  RobG
  De grootste lafaard die ik tot nu toe in levende lijve ben tegengekomen is jou halfgod die geboeide en of onder schot gehouden personen heeft vermoord.
  Een laffere daad bestaat niet want de slachtoffers hebben geen lans gehad zich te verweren.
  Ze werden met tig personen onder schot gehouden terwijl ze zelfs ongewapend waren en wellicht geboeid en dan komt jou halfgod een vakbondsleider de ballen afsnijden en daarna neerknallen.
  Hoe laf is zo een daad? Moeten die lafaards worden aangepakt? Jazeker.
  Ja zelfs Roy Horb die zogenaamd zichzelf aan het koordje aan een balk welke niet voor hem bereikbaar was heeft opgehangen.
  Zie je het al voor je RobG. Hou a.u.b. op met de stupide opmerkingen want daar baal en walg ik van.
  En laat Pony het nu niet voor je opnemen dat ik altijd op je posting moet reageren


  Maak melding
 15. hallo , wie is deze man parmessar nog nooit van gehoord het blijkt een vriendje te zijn van ricje en robje g , , dus ook zo’n lamzak .
  en Wat is een ndp’er ook dat kennen ricje en robje g , heeft dat te maken met zwarte aarde , wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in of zo , , niet geschikt voor het geschiedenis boekje


  Maak melding
 16. Deze man is de enige tot nu toe die de goedkoop gekochte auto heeft ingeleverd. Hij verdient enige sympathie daarvoor. De rest vindt dat ze recht hebben op hun koopje.
  Zo’n Adhin zal wel denken, hum kienlie tab doeser ke gaar kaahe ke djare hai.
  Ingrid zal wel denken, mijn man was de machthebber dus ik had er recht op en niemand moet zeuren. Sab aapan aapan gaar band kar lewe, want ham kuchh na lautaarab.


  Maak melding
 17. Ik heb geleerd een Hindoestaanse vriend, parmesser je bent een khorie laarchata van bouta koeta ben je, ik hoop dat je leest meneer parmesser kijk hoe de mensen over jouw denken, geboren leugenaar parmesser


  Maak melding
 18. DIE MAN DENKT DAT HIJ GOD IS – TBN PRIME ALERT 06 JULI 2020

  Kent u deze opname nog van 3 mnd terug? Jongeren van Welgelegen uitten zich over meneer zijn gedrag.


  Maak melding
 19. Ik vraag me af wie van de online anonieme helden hier een vpn verbinding en Tor gebruiken anders staat er vandaag of morgen bij jullie ook politie voor de deur ivm smaad, laster en discriminatie.


  Maak melding
 20. Robles 7 oktober 2020 At 23:15

  Ik vraag me af wie van de online anonieme helden hier een vpn verbinding en Tor gebruiken anders staat er vandaag of morgen bij jullie ook politie voor de deur ivm smaad, laster en discriminatie.
  ===============
  Dus gewoon meh waktie wang tranga loes bere, da meh loesing in joe smoel, kan jij je dat voorstellen, mooi!


  Maak melding
 21. RobG 7 oktober 2020 At 14:20

  Het is goed dat de heer Parmessar een daad stelt. De lafaards moeten aangepakt worden.
  =================
  Ai ai die paarse lafaards moeten inderdaad aangepakt worden robgay, big up mang big up.


  Maak melding
 22. Wat een stommiteit van die para misser. Laat hij komen, hij is mede verantwoordelijk voor het mismanagement van de staat Suriname. Ik denk dat elke willekeurige burger uit hoofde van hun grondwettelijk recht hem hoofdelijk aansprakelijk kunnen stellen voor het mede gevoerde desastreuze beleid de afgelopen 10 jaar. Hij is te stom om te weten dat als je geschoren wordt je gewoon f@cking stil moet zitten.
  De enige daad die gesteld moet worden is dat al deze figuren voor een hele lange tijd achter de tralies verdwijnen.
  Mensen ken uw geschiedenis, je maakt jezelf alleen maar onsterfelijk belachelijk hier op waterkant.net als je deze criminele bende blijft verdedigen.


  Maak melding
 23. hé robje-les hoe dan , , heb je die parmessar horen praten vanmiddag op de radio ABC , en WAT een onzin kraamde deze man uit , , hij is zeker medeschuldige aan de wandaden van regering bouta en aardappel en ui kop , die Suriname de laatste 5 jaren tot de afgrond hebben gebracht , , en hij vertelde het zelfde als Pontius Pilates , en waste zijn handen in onschuld


  Maak melding
 24. Boskopoemang 8 oktober 2020 At 00:50

  Dus gewoon meh waktie wang tranga loes bere, da meh loesing in joe smoel, kan jij je dat voorstellen, mooi!
  =============

  Bedankt voor je feedback. We zullen er naar kijken. 💪🏼


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES