Vrouw meldt zich aan op SEH met placenta in vagina maar zonder baby

5
SH Academisch Ziekenhuis Suriname

Een vrouw heeft zich vrijdagavond aangemeld op de Spoedeisende Hulp in Suriname met een placenta in haar vagina, maar zonder een baby.

Waterkant verneemt van de politie dat de arts haar vroeg waar de baby is. De vrouw gaf aan dat er geen sprake is van een baby. Volgens de arts is dat onmogelijk, omdat de placenta groot is en er dus sprake is van een volgroeide baby. De politie is vervolgens erbij gehaald.

De moeder weigerde te zeggen waar de baby was. De politie wist haar woonadres te achterhalen en ging ernaartoe voor onderzoek. Het lijkje van de baby is aangetroffen in de woning. De verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Later meer.

UPDATE: de politie heeft de ouders van het kindje aangehouden.


5 REACTIES

  1. ratje wendy speelde mee in een horrorfilm , alleen had ze niet in de gaten dat het echt gebeurd is , nu is ze een moordenaar en zal lang in de nor belanden , , en daar zal ze vele horror meemaken , vraag maar een kuisheidgordel aan dat niemand naar binnen kan in je poesje


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.