Man die overleed na bijenaanval was gaan jagen en vissen

13
Man die overleed na bijenaanval was gaan jagen en vissen

Dit is de man die zaterdag 5 september jl. tragisch om het leven kwam, na een aanval door een zwerm Braziliaanse bijen. Het gaat om de 33-jarige Donovan Emanuelson die volgens het Korps Politie Suriname van plan was, om samen met een vriend te gaan vissen en jagen in een stuk bos te Houttuin.

Volgens verklaring van de vriend hoorde hij en ook het latere slachtoffer een gezoem, toen zij op het punt stonden het bos in te gaan. Vervolgens werden zij aangevallen door een zwerm Braziliaanse bijen. De vriend gaf verder aan dat hij hard weg rende met Donovan achter hem aan.

Toen zij zich op een weiland bevonden keek de vriend om en zag dat Donovan op de grond lag en dat bijen hem aanvielen. In tegenstelling tot Donovan wist zijn vriend zichzelf in veiligheid te brengen. Donovan heeft de aanval van de bijen helaas niet overleefd schrijft de politie.

Brandweerlieden haalden het ontzielde lichaam van het slachtoffer uit het weiland. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Donnevan Emanuelson officieel vast waarna zijn ontzielde lichaam, in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie, door de politie van het bureau Houttuin is afgestaan aan zijn nabestaanden.

13 REACTIES

 1. Als ik het goed begrijp gold er op zaterdag een algehele lockdown en de heren hebben dat genegeerd en besloten te gaan jagen en vissen. Lockdown is om de verspreiding van besmetting te beheersen en frontlinie werkers te ontlasten. Nu moesten ze iemand die zich niet aan de afspraak hield uit het bos halen. TrangA Jessie.
  gemodereerd

 2. Dat je mooie kleren aan hebt.
  Modo mang of modo vrouw

  De dieren communiceren met elkaar en vormen een blok tegen de mensheid op diverse fronten
  gemodereerd

 3. Als eerst wil ik de nabestaanden van Donovan sterkte wensen. Krakti famirie. Begin jaren 70 hoorde je niet van dit soort beestachtige aanvallen. Als ik dit zo lees ben ik bang om kwie-kwie te komen vangen in SU.


  Maak melding

 4. Dit echt tragisch. Vreselijk voor zijn nabestaanden. Zoiets verwacht je toch niet! Ik lees vaak over aanvallen door bijen. Maar dit is echt verschrikkelijk. Condoleances aan de nabestaanden en heel veel sterkte gewenst.
  gemodereerd

 5. RIP Jongen fam gecondoleerd.
  Wie verwacht dat jij je leven op zo een wijze verliest.
  Deze bijen moeten uitgerookt worden, anders is dit het begint.

  Muskieten, slangen, krokodillen Jaarlijks vallen er vele doden door deze dieren.


  Maak melding

 6. Ken deze bijen uit eigen ervaring.
  Imker. Moet je geen grappen mee maken. Risico van het jagen.
  Had overal kunnen gebeuren. Domme pech.
  Is niet de eerste en niet de laatste die ten prooi valt aan de KillerBee’s


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.