Gestolen hondje terug, kinderen super blij

12
Gestolen hondje terug, kinderen super blij

Deze kinderen zijn super blij dat hun gestolen hondje Chanel weer terecht is. De Maltipoo Shih Tzu pup werd zondag bij de poort van hun huis in Suriname gestolen. De diefstal werd door een bewakingscamera vastgelegd en is hieronder te zien.

De dief kon snel worden aangehouden, maar had het dier niet meer in bezit en weigerde in eerste instantie te vertellen waar Chanel was. “Een heler voelde gisterochtend nattigheid en koos eieren voor zijn geld. Hij heeft Chanel gisteravond gebracht. We zijn heel erg blij” aldus de moeder van de kinderen tegen Waterkant.Net.

De heler zou het hondje voor 1.000 SRD hebben gekocht van de drugsverslaafde man, die het hondje wegnam. Hij beweerde dat hij niet wist dat het om een gestolen hond ging toen hij de pup kocht. Daarna verkocht de heler het dier aan zijn vriend, die het voor zijn vriendin zou hebben gekocht.

De Maltipoo Shih Tzu hondjes zijn zeer gewild en kosten in Nederland rond de 800 euro. De heler bracht de hond gisteravond terug en de kinderen zijn weer gelukkig (foto).

https://www.instagram.com/p/CEiBE5IBg1f/?utm_source=ig_web_copy_link

12 REACTIES

 1. De heler zou het hondje voor 1.000 SRD hebben gekocht van de drugsverslaafde man, die het hondje wegnam. Hij beweerde dat hij niet wist dat het om een gestolen hond ging.

  De heler een boete geven want zo een hond koop je niet voor SRD 1.000 eerder Euro 1.000
  Zijn vriend is kennelijk een hondenkenner om het te kopen voor zijn vriendin


  Maak melding

 2. Leuke foto, leuke kinderen en een schattig hondje. Misschien kan het hekwerk (de poort)aangepast worden door het hoger te maken en de onderlinge afstand tussen de ijzeren staven te verminderen of stevig gaas (rooster) te plaatsen. Geef mij maar liever mijn Surinaamse bastaards. Taaie rakkers en niemand komt op het idee ze te stelen. Welbeschouwd is dit volgens goed NDP-gebruik niets anders geweest dan het in tijdelijk bruikleen nemen van dit hondje. Het is terugbezorgd. Eind goed al goed.


  Maak melding

 3. Politie ,sluit de heler op.
  Hij bracht het hondje terug omdat hij spijt had dat de diefstal en dief in action ,vastgelegd werd op camerabeelden.Hij weet dat de politie hem gauw zou traceren.
  Kom nou heler,een zwerver kan zich zelf niet verzorgen laatstaan een hondje .
  Politie de heler heeft zich netjes aangemeld,sluit hem op.


  Maak melding

 4. Die puppies kosten echt geen 1000 SRD. Mensen verkopen ze voor tussen de 500 en 800 USD in Suriname.
  Die heler wist dondersgoed waarmee hij bezig was.


  Maak melding

 5. Fijn zelf de hond is blij terug te zijn bij de kinderen. Er lopen genoeg straathonden in onze straten die een lief baasje zoeken. Ook het dierenasiel puilt uit.Genoeg keus. Dus stelen is niet nodig.
  gemodereerd

 6. Men wil een handeltje gaan drijven met deze trouwe viervoeters. In vele opzichten beter dan mensen zelf. Eerst verdwenen goed uitziende honden van de straat om vervolgens te belanden in de pot van een chinees om vervolgens deze op te dienen voor consumptie. Nu worden honden thuis zelf ontvreemd voor winstbejag; koop en verkoop. Ze moeten deze a..holes die het lef hebben op mensen hun erf waardevol goed te stelen, hun handen afhakken. Net zoals in vele moslim landen gebeurt. Als je zo iemand tegenkomt op straat, weet je gelijk dat het om een crimineel gaat; iemand die lange vingers had.


  Maak melding

 7. telegraaf.nl/nieuws/2061465765/meisjes-7-en-8-en-vrouw-meerdere-keren-gebeten-door-loslopende-rottweiler
  was het deze hond maar.
  Ow deze honden vormen de regering noh
  Hopelijk ziet Nederland wat er gebeurt in Suriname en bedenken ze zich niet wat visum betreft en bedenken ze zich wel wat steun betreft.
  Suriname moet HELEMAAL NIETS krijgen
  de ene dief volgt de andere dief op


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.