Oorzaak verkeersongeval waarbij 2 vrouwen omkwamen nog niet bekend

9
Twee vrouwen omgekomen bij een verkeersongeval Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist laten weten dat het nog niet duidelijk is hoe het kwam dat het voertuig, waarin de 21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes zaten, gisteren over de kop sloeg en in de trens belandde. De twee jonge vrouwen verloren daarbij het leven. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op vrijdagmiddag 28 augustus de melding van een verkeersongeval in de Mayalaan. Politieambtenaren gingen ter plaatse  voor onderzoek en troffen een auto in een trens, die loopt langs de Mayalaan. Er zaten twee jonge vrouwen in het voertuig en zij vertoonden geen teken van leven.

De brandweer werd ingeschakeld en brandweerlieden zorgden ervoor dat de twee slachtoffers uit het voertuig gehaald werden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast van Joella en Sarah. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen, door de politie, in beslag genomen voor obductie.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voor gekomen dat Joella Renfurm het voertuig bestuurde en dat Sarah Wartes de mede-inzittende was. Het voertuig ging op een gegeven moment over de kop en belandde in de trens meldt de Surinaamse politie. Het onderzoek is in volle gang.

9 REACTIES

 1. Weggerukt uit het leven deze 2 jonge dames sari tori.
  Moge jullie ziel in vrede rusten en fam gecondoleerd.
  Geef het in gods handen.
  gemodereerd

 2. Weggerukt uit het leven is als iemand vermoord word
  En wie heeft die twee slachtoffers uit het leven gerukt zeker die trens
  gemodereerd

 3. Is je straf! Je hoort thuis te blijven er is duidelijk aangegeven dat er een total lockdown is. Toch deze twee kiezen ervoor om te slenteren op straat, net goed voor hun!
  gemodereerd

 4. Is er hard gereden of moest het voertuig uitwijken voor iets of iemand? Dat zullen we nooit te weet komen wel triest dat deze twee jonge dames het leven hebben gelaten. Sterkte aan de nabestaanden.
  gemodereerd

 5. GECONDOLEERD/STERKTE IN DEZE DROEVIGE DAGEN AAN DE NABESTAANDEN/ PUT KRACHT BY GOD…KRAKTI….SOSO KRAKTI.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.