Vrouwen overleden nadat auto over de kop sloeg en in trens belandde

20

In Suriname zijn vrijdag twee jonge vrouwen om het leven gekomen na een eenzijdig verkeersongeval. Het zou gaan om de 21-jarige Joella Renfrum en de 23-jarige Sarah Wartes, melden Surinaamse media.

De auto waarin de twee zaten zou over de kop zijn geslagen en in een trens terecht zijn gekomen aan de Wolframstraat, nabij Bridge Village. De stoffelijke overschotten van de slachtoffers waren nog in de auto, toen deze uit de trens werd gehaald

Over de toedracht is nog niet veel duidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek.

20 REACTIES

 1. Het was niet aan de Wolframstraat maar aan de verlengde van de Mayalaan en dat is achter Bridj Village.
  gemodereerd

 2. RIP mooie, jonge dames… aan de rest van mn de jeugd, een auto is een moordwapen als je het verkeerd gebruikt!

  Sterkte ad familie.
  gemodereerd

 3. En zijn schepen, vliegtuigen , bussen ,treinen,metro,s en trams ook moordwapens of zijn alleen auto,s moordwapens en als je er fatsoenlijk mee rijdt is het ook een moordwapen waarom is die trens of het water niet het moordwapen
  gemodereerd

 4. Auto over de kop geslagen gebeurt niet zomaar. Er is te hard gereden! De wegen in su zijn daar niet voor aangelegd. Sterkte aan de fam. Derest, wees voorzichtig, haastig spoed is zelden goed.
  gemodereerd

 5. 🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿
  gemodereerd

 6. @kolebri, idd zijn de wegen in Su niet gemaakt om hard te rijden. Dat wilt men niet horen. Men rijdt als bezetene daar. Jammer voor deze 2 mooie jonge vrouwen. Mijn hart huilt. Ik ben ook moeder. Aan de fam heel veel kracht en sterkte. Sarie torie.


  Maak melding

 7. Je kan niet zomaar roepen dat iemand te hard heeft gereden. Dat moet onderzocht worden. Dat de auto mischien niet goed onderhouden is zou ook zomaar kunnen, of een klapband of lekke band. Of moeten uitwijken. Er kan zoveel gebeuren in een paar seconden. Het is wreed dat deze jonge dames in hun bloei van hun leven zo abrupt worden afgenomen van hun dierbaren. Heel veel sterkte voor de familie leden.
  gemodereerd

 8. Vaak wil men ook laten zien, dat men een auto kan kopen en rijden ( sensatie )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Ik wil weer zeggen triest van 2 jonge levens. Je wilt toch als ouder niet zo je kind verliezen. Als baby zorgen dat je kind de eerste levensjaren veilig haalt, daarna loodsen door zijn/haar lagere schoolopleiding, daarna de middelbare school en door de puberteit zodat ze als jong volwassene kunnen participeren in de maatschappij. En waren er geen omstanders die dat zagen gebeuren? En weet men wat men te doen staat als dit op straat gebeurt? Dat men gelijk zo moeten ingrijpen, omdat elk minuut op zo’n moment telt. En als hulpdiensten worden gebeld hoe snel zijn ze dan op de locatie van ongeluk?? Hoe snel is de brandweer van Su dan op locatie? Ik heb slechte ervaringen gehoord over de brandweer. Heel slechte ervaringen.
  Ik hoop dat er een grote evaluatie komt over de hulpdiensten in Suriname. Hoe efficiënt en effectief ze zijn. En hoe verantwoordelijk ze zijn.
  Weten wij en zijn we ervan bewust dat op de Wijdenbosch brug zich in potentie vandaag of morgen een grote ramp zich kan voltrekken. En zijn de verschillende hulpdiensten in Suriname op deze ramp scenario getraind??
  Jammer van al de verspilde jonge levens in Su. Auto ongelukken, bromfiets ongelukken, voetgangers die overreden worden, kinderen die afschuwelijke dood ondergaan omdat ze gevangen zijn in hun eigen huis (door al het dievenijzer). Brandweer is dan in geen wegen en velden te bekennen. Dat moet echt benoemd worden in Suriname.
  En de overheid moet met een grootscheepse campagne komen wat de burger/omstanders moeten doen, als zich een ramp voltrekt.


  Maak melding

 10. Op die stenen racen met droge stof is van de weg vliegen.
  Is een aanrijding, het zijn verkeersdoden al zouden ze verdronken zijn. Hoe komen ze in het water??
  Ze zijn niet gaan zwemmen
  gemodereerd

 11. Zijn de wegen in su zo geweldig om het als een racebaan te gebruiken en of hebben ze misschien wat op!? De wijlen dames hoeven niet meer op rijles. Zo erg man, net om de hoek van m’n neef en gezin.. Mensen voorzichtig op de weg!! Heel veel sterkte aan de faam van de 2 dames!!
  gemodereerd

 12. Jammer dat er niemand ter plekke was om heel snel in te grijpen. Bewusteloos in een trens belanden. Alleen iemand anders kan je levend uit zo iets halen. Jammer.
  Veel sterkte aan de nabestaanden. God geeft kracht!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.