Personeel Surpost brengt knelpunten onder aandacht van vp Brunswijk

16
Personeel Surpost brengt knelpunten onder aandacht bij vp Brunswijk

De vice-president van Suriname, Ronnie Brunswijk, heeft maandag 17 augustus enkele personeelsleden van Surpost ontvangen. Brunswijk heeft daarbij een brief in ontvangst genomen, met daarin knelpunten binnen het bedrijf. Een van de zaken is dat het personeel eist dat Surpost directeur John Power zo snel als mogelijk vervangen moet worden.

Binnen de organisatie zou er een steeds terugkerende conflictsituatie met de directeur zijn, wanneer het aankomt op het uitbetalen van de zaken waarop het personeel recht heeft. Het personeel is ook niet tevreden over de ‘no-work-no pay’ situatie die de directeur in leven heeft geroepen.

Elke maand zou er weer een probleem zijn met de directeur. Het personeel van het Surinaamse postbedrijf eist daarom dat de regering John Power per direct afzet als directeur.

16 REACTIES

 1. John Power moet opgepakt en opgesloten worden .Hij is 1 van de grootste oplichter die bij Surpost werk .John L Power heeft samen met zijn vrouw die bij MI Glis werkt heel veel mensen opgelicht ,door het verkopen van hun percelen .
  gemodereerd

 2. Volgens mij is de ellende bij Surpost aan jaren aan de gang.
  Ook de service van Surpost is erbarmelijk. Brieven blijven maanden liggen en waardevolle poststukken worden opengemaakt. Dit is ontstaan door waardeloze en sjoemelende directeuren en een RVC die niet deugt en natuurlijk gedemotiveerde personeelsleden. Ik laat mijn belangrijke post voor Suriname via shopping bedrijven bezorgen. Kost wat meer, maar is vele malen betrouwbaarder. Mijn advies aan de overheid is: Laat de boel bossen.Jaag de directeur en RVC weg en begin met een hele nieuwe Surpost. schoon schip , nieuwe bemanning. Soms is een nieuw organisatie opstarten vele malen goedkoper dan de oude in stand te houden.Deze huidige organisatie is in mijn ogen te diep gezonken om nog gered te kunnen worden.


  Maak melding

 3. Als Ronnie Brunswijk zich niet vermaand, zal het binnen de kortste keren afgelopen zijn met zijn erfenis van VP. Het zal dan ook de eerste en meteen de laatste keer zijn dat er een Marron als VP of zelf als President van Suriname naar voren geschoven zal worden. De Marrons zullen massaal terug gaan naar de NPS.


  Maak melding

 4. Bron Wikipedia

  Verzelfstandiging[bewerken | brontekst bewerken]
  Bij Wet van 4 april 1993 is het Surinaams Postbedrijf ‘Surpost’ ingesteld. Surpost werd opgericht als rechtspersoon “Sui Generis”, aangezien deze rechtsvorm voorziet in de uitoefening van overheidsinvloed op de openbare nutstaken van het postbedrijf. Het postbedrijf wordt bestuurd door een algemeen directeur, bijgestaan door een financieel directeur, een management team, stafleden en CAO- medewerkers. Een door de Minister van Financiën benoemde Raad van Commissarissen oefent controle uit op het door de Directie gevoerde beleid. Door de nieuwe en autonome bedrijfsvorm is aan het postbedrijf die ruimte en flexibiliteit verleend, waardoor het op een snelle en effectieve wijze kan inspelen op ontwikkelingen in de postale markt en een goede invulling kan geven aan de haar toegewezen taken. In de achter ons liggende jaren is internationaal merkbaar, dat vanwege verschillende redenen overheden weinig tot geen aandacht schonken aan Postadministraties. Men was de mening toegedaan dat er vanwege de duidelijker merkbare veranderingen op telecommunicatie-gebied, meer tijd en geld in die sector moest worden geïnvesteerd. Over het algemeen is de verhouding tussen bedrijf en Staat nu zodanig, dat zowel recht wordt gedaan aan de taak van de Staat om het algemeen belang van een goed functionerende landelijke postdienst te behartigen als aan het belang van het bedrijf om te functioneren met inachtneming van een bedrijfseconomisch verantwoordelijke exploitatie.


  Maak melding

 5. Het is niet alleen Surpost is een probleem wat service aan de klant betreft.
  Het Personeel van bijna alle overheid instanties hebben moeite met service verlening.
  Of je wordt van kasje naar de muur gestuurd.
  Of ze zitten te eten,of tori te praten.
  Maar aan het eind van de maand krijgen ze hun volledige salaris.
  Het 7 even mentaliteit die moet weg, om het land op te bouwen.
  Rotte appels eruit,anders wordt het niks.
  gemodereerd

 6. Luister naar het volk Brunswijk.
  Het volk heeft vertrouwen in jou.
  Opruimen de ndp mannetjes die nog steeds als parasieten zijn blijven hangen op bepaalde posten.
  Benoem bovendien geen enkel lid van de ex – ndp criminele regering om deel uit te maken van de nieuwe regering.Het volk heeft ze overtuigend afgewezen.Stel ons niet teleur.


  Maak melding

 7. @Ray
  een ieder die niet voldoet aan de verpichtingen van het werk moet plaats maken maak niet uit voor welk party dan ook ,wy zyn allemaal vervangbaar dat heefd de tydt toch al bewezen
  dus ik wil geen party politiek op pinnen . een ambtenaar zyn heefd niks met politiek temaken
  of moeten wy terug naar de tydt dat ambtenaren niet mochten stemmen
  lyk my beter want ze worden na de verkiezing op afgerekend


  Maak melding

 8. haha rob, je kan en zal het niet laten, die laatste zin gooi je er toch maar weer even uit.
  ja jongen, die criminelen van je zullen allemaal gepakt worden.


  Maak melding

 9. Opruimen die handel allemaal stinkende boeven zijn het.hele families uitroeien.allemaal hebben ze zitten vreten,kinderen en kleinkinderen,jammer jammer er zijn wat demonen losgelaten in mijn mooi,prachtig land.


  Maak melding

 10. Mensen de Hr Brunswyk heefd duideiyk een oproep gedaan,in alle redelykheidt je kan niet iedereen naar huis sturen, dan blyf Menr santoki en brunswyk over en de rest ligt thuis op de bank, lees wat een Haat dragende belachelykheidt,nog even dan gaan hele bevolkings groepen remigreren,en wat hebben wy dan bereikt geen mallemoer ,ga by je zelf tenrade en zie in dat de verkiezing voorby is en dat we weer door een deur moeten wat voor politieke kleur de ander ook mag hebben is niet belangryk. en wie strafbare feiten begaan heefd wordt voor het gerecht vooroordeeld zo gaat dat in een beschaving ,niet anders zoals ik hier al die baarbarse ideen lees


  Maak melding

 11. Nee rob bro
  Wie wil remigreren moet dat vooral doen. Daag het ga jullie goed in je thuisland.

  Een ieder die gestolen heeft moet zeer zwaar worden aangepakt,
  om hun walgelijke wandaden en om duidelijk te maken dat dit NOOIT meer mag gebeuren. Afschrik middel

  Wie niet wil werken zal niet eten, ja dat valt tegen. Onder de ndp sekte hoefde je niet te werken, maar kon je gewoon je hand ophouden. Het geld lenen we wel en de jeugd zoekt het maar lekker uit in de toekomst.
  Wat een walgelijk idee en dat juich jij toe. Hie slecht ben jij wel niet. Bah viezerik

  Ja, de verkiezing is voorbij nu nakomen wat je beloofd hebt.
  Dat hoefde vroeger niet noh, vroeger kon je gewoon beloven en daarna daag.

  Nee jochie die tijden zijn voorbij.


  Maak melding

 12. Ik voorspel dat de ABOP gaat Bossen. Er is teveel ontevredenheid binnen de gelederen en ik zie dictator Bokito niet in staat om de boel te sussen. Ja Politici. Het volk wilt een nieuwe wind en als je ze dat niet kan geven zullen er zeker ongelukken plaats vinden.
  Bokito Brunswijk: je bent niet capabel genoeg voor de functie als VP en nog minder voor de functie als president. Knoop dat goed in je oren. Ook ben je niet in staat om de ontstane strubbelingen binnen jouw eigen partij het hoofd te bieden. Ook is gebleken dat je niet alleen een leugenaar maar ook niet te vertrouwen bent. Je hebt een dubbele agenda. Vergeet een ding niet: het volk kiest zijn leiders en het volk zet ook zijn eiders af bij ongeschiktheid. Je moet dus inbinden, de wil van het volk uitvoeren of het veld ruimen. Ik heb intussen meer vertrouwen in Tigri barba.


  Maak melding

 13. O dat vergat ik mede te delen. Het valt op dat de Surinaamse parastatale bedrijven een waterhoofd hebben.
  Teveel en te duur betaalde toppers die het bedrijf eigenlijk ondermijnen. Men moet naar een goedkopere en beter gestructureerde manier vinden. Ik ga geen gratis advies gven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.