1 coronapatiënt overleden en 61 nieuwe gevallen

3
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

Maandagavond na 20.00u zijn de COVID-19 statistieken van de Surinaamse overheid weer bijgewerkt op de officiële site. Hieruit blijkt dat er de afgelopen 24 uur weer 1 persoon in Suriname om het leven is gekomen als gevolg van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal doden komt hiermee op 48.

Ook werden 61 nieuwe gevallen geregistreerd. De afgelopen 24 uur zijn 118 personen genezen verklaard. Het aantal active cases is van 933 gedaald naar 891.

De forse stijging van het aantal Surinaamse personen dat positief getest is op COVID-19 komt mede doordat er veel meer mensen getest worden

3 REACTIES

 1. Tenminste 1 ding dat goed gaat in dat land.. de doden nemen toe, het Corona virus zegevierdt en dan nog wordt er niet ingegrepen, maarja de gezondheid en veiligheid van het volk geniet geen prioriteit… de koek moet gedeeld worden, NDPers moeten het land uitgezet worden en Borso is slechts lid geen ondervoorzitter blah blah blah dat alles geniet prioriteit… Total Lockdown daar zijn we te deskundig voor, noodtoestand afkondigen nah het betteft niet de deling van de koek, maar slechts stemvee die mogen sterven waarom dan de noodtoestand afkondigen??!! Mijn Suriname, triest echt triest!!!
  gemodereerd

 2. wat moest het effect zijn dat het maar 1 keer wordt bijgewerkt op de site?? Dat mensen het vergeten. Was sensatie??
  Nu werkelijkheid.
  Waarom heeft wanica zoveel??
  Ding lostu a ziekenhuis fu Bouta.
  Schelden op wat de man voor Su heeft gedaan daarom gaan ze dood als ze er gebruik van maken


  Maak melding

 3. Wendy blijft maar nepnieuws verspreiden. Het ziekenhuis is geschonken door China. Bouta is na 40jaar revolutie van een eenvoudige sergeant opgeklommen tot een steenrijk man. A so yu lobi a man, dat yu e pina fu mek’ a man kon gudu.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.