Commissie Oneigenlijk Gebruik Publieke Goederen geïnstalleerd

20
Commissie Oneigenlijk Gebruik Publieke Goederen geïnstalleerd

President Chandrikapersad Santokhi heeft op woensdag 5 augustus de commissie Oneigenlijke Gebruik Publieke Goederen geïnstalleerd op het presidentieel paleis. Deze commissie heeft ondermeer als taak een inventarisatie te plegen van de aangetroffen situatie bij de machtsoverdracht in Suriname. Er moet een inventarisatie komen van de aangekochte goederen ten behoeve van de staat en of semi- overheidsinstellingen en of parastatale ondernemingen alsmede het gebruik en de fysieke aanwezigheid van goederen.

Arun Hardien voorzitter van deze commissie zegt desgevraagd dat er een integrale inventarisatie van diverse publieke goederen zal plaatsvinden en de status daarvan in kaart te brengen. De commissie zal de regering van adviezen voorzien ten aanzien van de status van deze goederen, stelt de voorzitter. Hardien gaf verder aan dat nagegaan zal worden waar en welke objecten aangehuurd zijn en wat ook de status daarvan is. Een andere opdracht voor deze werkgroep is een inventarisatie van de aangekochte, gehuurde en verkochte voertuigen ten behoeve van de staat en of semioverheidsinstellingen en of parastatale ondernemingen.

De commissie krijgt een jaar om de werkzaamheden af te ronden,stelt de voorzitter die ook aangaf dat president Santokhi spoedig uitkijkt naar het eerste advies van deze werkgroep. Hardien gaf verder aan dat het instellen van deze presidentiele commissie van belang is om een duidelijk beeld te hebben wat de status van alle goederen die door de overheid zijn aangeschaft aangezien de Surinaamse samenleving daar recht op heeft.

De presidentiele commissie bestaat uit de volgende personen:
Drs. Arun Hardien (voorzitter)
Mr. Garcia Paragsingh (vice voorzitter)
Mr. Richele Apinsa (lid)
Amina Pardi (lid)
Irshaad Fatehmohamed (lid)
Drs. A.R. Rahamat (lid)
Aniel Biharie Bsc. (lid)
Mr. Dharmradj Parohi (lid)
Paul Van Dun LLM (lid)
Harty Dijksteel (lid)
Malinidevi Sewradj Bsc. (secretaris)

20 REACTIES

 1. Petje af hoor! Er wordt echt veel werk verzet door de regering. De deskundigheid en kwaliteiten waar deze regering over beschikt wordt heel goed benut. Ik zou zeggen: ga zo door! Want de Surinaamse bevolking wil antwoorden over hoe het nou zo uit de hand heeft kunnen lopen de afgelopen tien jaar.


  Maak melding

 2. Commissie moet per ministerie of bedrijf rapporten. Dat schiet beter op. Overdracht evetueel aan PG en dan volgende. Zo kan synchroom doorgepakt worden. Anders wordt t n heel groot dossier.


  Maak melding

 3. Mpp meervoudige moordenaar bouta zou zeggen zand erover tegen de boevenbende. Maar BAAS CHAN wil transparantie en gerechtigheid. Twee weken en nu al is Chan de beste president ooit van Suriname. Wat een geweldige stunt. Ga zo door CHAN. Het volk staat achter u.


  Maak melding

 4. Ik heb voorheen alleen gelezen naar de reacties die hier geplaatst worden. Ik heb zelf eens iets gepost hier, iets wat een normaal van strekking was maar werd blijkbaar door WKN toch verwijderd!😇

  @ Wayambo: jij zit lekker in NL kritiek te leveren op Surinamers en Su. Waarom zit je NL? Waarom ben je niet in SU om het land helpen opbouwen? Ook tijdens de voorgaande regime( ja dat was het, en geen regering) zat je ook veiling ergens in NL om de ndp te promoten. Wat voor belang had je erbij? Of is het soms als ik maar genoeg heb en de rest mag omkomen van de honger? Dit geldt natuurlijk ook voor Wendy( die lijkt wel een IQ van onder de 50 te hebben)
  gemodereerd

 5. De samenstelling van de commissie beoordelen naar deskundigheid, niet op ras. Er is veel gedaan dat het daglicht niet kan verdragen. Vandaar de reacties van de Nationale Dieven Personen.
  Het komt hun dun de broek uit getuige de criminele afleiding.
  Niet vergeten de ndp is een criminele organisatie onder leiding van een meervoudige moordenaar en veroordeelde drugsdealer, die ons land
  wederom heeft leeg geroofd en met schulden opgezadeld.


  Maak melding

 6. Wayambo

  5 augustus 2020 At 22:38

  Leuke roddel clubje bij elkaar!!
  7 X bara
  2 X pom
  1 X awara
  1 X pinda

  ===========================

  Hou jij het maar maar bij het inzepen van je Nigeriaanse buurman. Wat een droeftoeter ben je toch ook.


  Maak melding

 7. Dit is een geweldige zet van Chan. De onderste steen moet naar boven komen.

  Idd graag een kliklijn openen !

  Landverraders moeten zich grote zorgen maken.


  Maak melding

 8. Weer een stel propagandisten die gefaciliteerd worden. Owru gwenti fu todo na kras-krasi! Leuk he, die titels? Bachelor wil tegenwoordig niets zeggen, het is geen universitaire titel zoasl velen jullie willen doen denken maar dat je bent afgetudeerd van de hoge school en niets anders!! Dit noemt men tingi-prodo! Hahahaah!


  Maak melding

 9. Koos 5 augustus 2020 At 23:51
  Dit is een geweldige zet van Chan. De onderste steen moet naar boven komen
  =====
  He zwerver, koetia-singh! Vandaag zal er een geweldige feest zijn in die bordeel van je vrouw. De Nigerianen zullen de samba met jullie dansen van onderste naar boven! Zet hem op koosje😂🤣😭👍


  Maak melding

 10. President, u hebt alle steun van het blok.
  U laat met deskundigen zien dat u en uw team voor het volk werkt.
  Een echte surinamer, waar ook op de wereld, wenst u en een goed en gezond leven.
  Bedankt,


  Maak melding

 11. Wayambo heeft geen leven. Hij wenst iedereen die zijn bekrompen denkwijze niet toejuicht het ergste toe. Positivisme en positief denken zijn hem vreemd. Maar ach, gelukkig is hij niet uniek, er zijn meer van zijn soort, de kudde. Ze zeggen veel maar de inhoud is loos. Blaten heet dat.


  Maak melding

 12. Ma warom preesiden moete instelle kom missie? As die mense gebruike die apparaate oneigelik, dang hei moete se geefe hant lijding so dat se kunne gebruike die apparaate goet. As wil jei koopiejeere dang jei drukke op knop fan vax, dang sulke oneigelik gebruik fan die printer is nie goet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.