Hotelbeheerder opgesloten vanwege mensensmokkel

7
gevangenis suriname

De 38-jarige hotelbeheerder Vishal D. is door de politie van het district Nickerie in verzekering gesteld ter zake mensensmokkel. Op maandagavond 3 augustus trof de politie 17 personen in het hotel aan, die vanuit Guyana naar Suriname gesmokkeld waren. Het gaat in deze om 13 Guyanezen en 4 Cubanen meldt het Korps Politie Suriname.

Deze personen werden door Vishal geaccommodeerd nadat zij naar Suriname gesmokkeld waren. Zoals eerder aangegeven is Vishal door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie.

De 17 illegalen zijn heen gezonden onder voorwaarde dat zij verplicht zijn zich elke dag aan te melden bij de politie. Dit in afwachting tot het nemen van een definitieve beslissing door de daartoe bevoegde autoriteiten, aldus de politie.

Bekijk ook:

7 REACTIES

 1. Mensen die de grens ilegaal zyn over gestoken in corona tydt zou ik gelyk uitwyzen, wat is dit nou, en de persoon die ze geacomodeerd heefd wordt wel aangehouden ,hy is de grens niet overgestoken terwyl het niet mocht


  Maak melding

 2. Beheerder opsluiten en zijn zaak ook en tevens een boete laten betalen hij brengt willens en wetens de bevolking in gevaar. Hebzucht. Al het geld dat hij ontvangen heeft verbeurd verklaren
  gemodereerd

 3. Vishal D. kreeg zeker geen gasten meer in zijn hotel.
  Hier zal Hoefdraad ook wel overnacht hebben voor hij de andere kant op werd gesmokkeld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.