Medewerker Popeyes Wilhelminastraat positief getest op COVID-19

2

Een medewerker van fastfoodrestaurant Popeyes aan de Wilhelminastraat in Suriname is positief getest op COVID-19. Het filiaal zal grondig ontsmet worden en is tot nader order gesloten. De medewerkers die in contact zijn geweest met de positief geteste persoon zijn allen in thuis quarantaine geplaatst.

Het aantal coronabesmettingen sinds de uitbraak in Suriname nadert de 2.000. Dinsdagavond werd gemeld dat de afgelopen 48 uur maar liefst 88 personen positief getest zijn op het gevreesde virus. Daartegenover zijn in 24 uur 51 personen genezen verklaard.

Met de nieuwe gevallen is de teller van het totaal aantal besmettingen gesprongen naar 1.981.

2 REACTIES

  1. Wanneer gaan de ogen van de mensen open om deze en andere gelegenheden te sluiten de laatste tijd zijn het allemaal instanties en andere gelegenheden waar het geconstateerd word. Zijn de bevoegde instanties van het covid team bewust bezig dat de ziekte zich verspreid zijn ze aan het slapen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.