Tweejarig meisje loopt geslachtsziekte op na poging misbruik

21
meisje in Suriname

Vorige week vrijdag deed een oma aangifte van misbruik van haar tweejarig kleinkind. Dit nadat het meisje zou hebben geklaagd over pijn bij haar geslachtsdeel. De politie in Suriname heeft inmiddels bevestigd dat er getracht is het meisje te misbruiken.

De oma verklaarde vorige week dat zij het kindje, dat bij de grootouders woont, naar de dokter had gebracht omdat zij pijn had aan haar geslachtsdeel. De oma vermoedde dat de pijn kwam door huidirritatie. De pijn bleef aanhouden en de oma vond het vreemd.

Volgens de politie zou het slachtoffertje na die poging een geslachtsziekte hebben opgelopen. De opa kwam daarbij in beeld, maar de politie laat weten dat er nog geen aanhoudingen in deze zaak zijn verricht.

De zaak is inmiddels overgedragen aan de jeugdpolitie.

21 REACTIES

 1. Ach Wendy, jij heult met veroordeelde moordenaar welk onze broeders op een beestachtige wijze heeft omgebracht. Dat jij nu op komt voor dit slachtoffertje is totaal ongeloofwaardig.


  Maak melding

 2. de rechtspraak zal met opa af rekenen, reken maar dat hy een flinke douw krygt,men hoefd daar niets aan toe tevoegen,want de rechters gaan er van uit dat deze viezerik dit vaker by andere kleintjes moet hebben gedaan en dit keer is hy door de mandt gevallen
  @KOOS
  jy moet de mening van een ander respecteren ook al zyn jullie het niet met elkaar eens
  en ook geen vergelykingen maken die nergens op slaan


  Maak melding

 3. @Wendy
  15 families wachten nog steeds voor gerechtigheid.Hun geliefden werden vermoord door je baasje en samen met hun wachten de rest van de surinamers op de gevangeneming van je baasje die eerder tot 20 jaar is veroordeeld voor de moord van 15 burgers.
  Jij bent medeplichtig voor de moord van deze burgers!


  Maak melding

 4. Wishfull thinking. Als er geen lijfelijk kontakt is geweest , waar en hoe kan een peuter aan een geslachtsziekte komen? Dat is niet iets dat uit de lucht komt vallen. DDUUUHHH!!!!!


  Maak melding

 5. Opadoeli er zijn nog andere alternatieven hoor dan n onschuldig babykind vn 2jr te mishandelen n haar toekomst te verpletteren. Zo’n onschuldig kindje hoort nog te spelen n te huppelen n volop te genieten vn haar prille babyjaartjes. Een mierenhoop of n bijenkorf zou jou echt dat gevoel laten ervaren waarnaar je zo verlangde of pak maar n olifant joe koulo sakasaka dagoe wees toch vervloekt man n crepeer als n rat.


  Maak melding

 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Tweejarig meisje loopt geslachtsziekte op na poging misbruik.

  Eerst was Opa van Oma in Beeld gebracht als verdachte.
  Maar de politie laat weten dat er nog geen aanhoudingen in deze zaak zijn verricht.
  De zaak is inmiddels overgedragen aan de jeugdpolitie.

  Men heeft nu geconstateerd dat tweejarig meisje (geslachtsziekte) heeft opgelopen na misbruik door ………!

  Want als Opa het kind zou hebben misbruikt, dan heeft Oma ook een (geslachtsziekte) opgelopen van Opa.

  Dus er moet vermoedelijk een ander persoon in het spel zijn.
  Bij TWIJFEL, dient Oma heel snel ook een arts te raadplegen.

  Wij wachten nu rustig het nader onderzoek van de jeugdpolitie in deze af.
  Want die SMEERLAP moet snel achterhaald worden.


  Maak melding

 7. Als opa het gedaan heeft dan is opa ziek net zo ziek als velen hier met hun zieke ziekelijke reactie,s hoe ziek moet je zijn om zulke ziekelijke mislijk makende reactie,s te plaatsen jullie en opa hebben allemaal hulp nodig


  Maak melding

 8. Mensen het gaat om de misbruik van een jong kind, met deze leeftydt zeggen wy nog baby
  geen normaal denkend mens kan het in zyn hoofd halen dit zo,n een kindt aan tedoen
  wie of waar zo iemandt zich bevindt zyn straf zal die niet ontlopen
  ik wil de oma bedanken dat ze snel actie heefd ondernomen daardoor is dat kindt erger bespaard gebleven,ik vraag aan een ieder op dit soort situatie,s op teletten want het gebeurd wel vaker maar dan wordt het in de doofpot gesmoord,doe dat de kinderen niet aan
  wy zyn toch niet zo opgevoedt, er is een wetgeving en met zn allen kunnen we dit soort gedrag stoppen


  Maak melding

 9. @Zwakka, ben jij ook zo een gore vieze vuile pedofiel met je eerste opmerking? Als je één ander verstandelijk beperking hebt, ga dan terug naar de LPI ! Ik ben blij dat je een Suriname woont en blijf lekker daar met je pedo opmerking. Bah Bah!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.