Met jachtgeweer gewapende straatrovers na achtervolging aangehouden

14
Met jachtgeweer gewapende straatrovers na achtervolging aangehouden

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag deze foto’s vrijgegeven van de 30-jarige Giovanni Y. en de 36-jarige Stefano N. De twee zijn op zondag 26 juli aangehouden door de politie en wel kort nadat zij een man beroofd hadden van zijn gouden halsketting.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg melding van een beroving gepleegd in de Sierpalmstraat. Twee criminelen hadden een man beroofd van zijn gouden halsketting waarna zij in een auto stapten en weg reden. Voorts dat de benadeelde de straatrovers achterna was gegaan in zijn voertuig.

Tijdens de achtervolging kwam de benadeelde een surveillance eenheid in een pro wagen tegen en vertelde de politieambtenaren wat er gaande was. De pro wagen bemanning reageerde op wat er gaande was en zette de achtervolging ook in.

De vluchtende criminelen reden op een bepaald moment een doodlopende weg in en konden worden aangehouden. In hun voertuig is aangetroffen en in beslag genomen een jachtgeweer met ingekorte loop compleet met patronen en een mes. De gestolen halsketting is terug gevonden en is inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

De vluchtauto van de criminelen is ook in beslag genomen. Deze auto is voorzien van een valse kentekenplaat. Zowel Giovanni als Stefano zijn bekenden van de politie en van de justitie. Giovanni is op vrijdag 17 juli van dit jaar op vrije voeten gesteld.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is dit rovers duo door de politie van Uitvlugt in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

14 REACTIES

 1. 17 juli vry en 26juli begint hy weer te roven.mpp beesten moeten gewoon doodgeschoten wordn en klaar s die hele pakertjes spel met politie en dief.want deze soort leert het nooit af.lek fa deng ede wierie fromoe lek so de hersen fromoe toe.


  Maak melding

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Met jachtgeweer gewapende straatrovers na achtervolging aangehouden.

  Deze VERVLOEKTE CRIMINELEN die hun moeders/vaders op deze AARDKLOOT ter wereld hebben gebracht, zijn oude bekenden van de politie.
  Zowel de 30-jarige Giovanni Y. en de 36-jarige Stefano N., willen niet werken.
  Hun enige arbeid is het Beroven van mensen.

  Nota bene werd de 30-jarige Giovanni Y. recentelijk ontslagen uit Santo Boma.
  Wel beiden kunnen nu voor minimaal 5 jaren zonder voorarrest te Santo Boma worden opgesloten.


  Maak melding

 3. Weer 2 losers waar Suriname niks van kan verwachten. Alleen maar ellende veroorzaakt deze gasten. Schaamte en trots hebben deze gasten niet in hun donder. Ik hoop maar ze dat mensen hebben om eten voor ze brengen in gevangenis.


  Maak melding

 4. Su moet met nieuwe wet komen, bij stelen, schieten en iemand doden dan krijg je doodstraf of ledemaat afhaken. De rovers belandde in het gevangenis en kost heel veel geld, eten, medische zorg, water, stroom alles wordt voor deze boeven en moordenaars betaald ipv dat geld gaat naar bejaardenhuis en weeskinderen. Of zet deze mensen aan het werk met ketting en alarm vast aan hun beide benen dat ze korte passen kunnen nemen, ze kunnen alle straten gaan onderhouden en sloten baggeren hoe onze overgrootouders hebben gedaan die onschuldig waren en nu mogen zij doen. Ze mogen eigen kleding, toilet, badkamer schoonmaken en groenten verbouwen dan pas krijgen jullie eten. Wie voor 2de x terugkomt een ledemaat afhakken. Voor stelen hun hand of een been, moord direct alle 2 benen en bij verkrachting hun geslachtsdeel. Dan kunnen wij merken of er in het land gestolen wordt. En overal flyers ophangen met het wij houden jullie in de gaten en je weet wat gevolgen zijn. De vorige president heeft veel connectie afgelegd met landen waar martelaars zijn van beroep die even dienst nemen om dit in te voeren.


  Maak melding

 5. Herinvoeren straffen uit de periode slavernij. Met name dwangarbeid herinvoeren.
  Boeven werden veroordeeld tot x jaren gevangenisstraf en OW (openbare werken). Dat betekent met houwers , tjappen, schoppen en andere attributen openbare werken onderhouden en moesten tijdens deze werkzaamheden een hesje dragen waarrop aan de voor- en achterkant de letters D.A. (dwangarbeid) waren vermeld.
  Voordeel: op die schandelijke manier leer je in ieder geval werken voor je eten.


  Maak melding

 6. Mahabierlul@@ Jij bent een achterlijk idioot. Begint niet met je bullschit reactie..Kijk je niet dan je neus lang is? De hindoestaan die zijn buurman roof en kapot slaan met een stuk hout heb je zeker gelezen pannekoek? Ik heb pleuris aan zulke hindoestaan als jij. Altijd naar de ras van iemand kijken. Rot op idioot. Wat weet jij de slavernij af ?


  Maak melding

 7. Zo ken ik de moderator weer. De comment van de racistische hond Mahabier wordt geplaatst en als er iemand wat plaatst dat niet strookt met zijn opvattingen, wordt hij eruit geknikkerd. Ja, Waterkant is de racistische mediapoot van de VHP!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.