President Bolsonaro van Brazilië heeft corona

13
President Bolsonaro van Brazilië heeft corona

Zojuist is bekend geworden dat de president van Brazilië Jair Bolsonaro, positief getest is op het coronavirus. Vannacht bleek dat Bolsonaro coronaverschijnselen had en getest zou worden. Hij had onder meer 38 graden koorts.

Er zou een corona test worden gedaan en de uitslagen daarvan zijn net binnen. De president, die de dreiging van het virus herhaaldelijk heeft gebagatelliseerd en corona eerder vergeleek met een ‘kleine griep’ maakte het nieuws zelf bekend op een persconferentie in Brasilia.

Daar verklaarde hij zich verder prima te voelen. “Ik zou hier graag een rondje wandelen, maar dat mag niet op doktersadvies.”

In het buurland van Suriname is de corona pandemie hevig. meer dan 1,6 miljoen mensen zijn besmet en intussen zijn er al meer dan 65.000 mensen overleden. Brazilië telt na de Verenigde Staten de meeste coronadoden. 

13 REACTIES

 1. Hij zal geluk hebben en snel herstellen. Dan kan ie roepen dat hij gelijk heeft. Jammer voor alle arme mensen in de achterstandswijken die sterven als ratten.


  Maak melding

 2. als deze man de virus heefd opgelopen is niet intersant, door hem hebben velen het leven verruild voor de dood dus hy kan er ook wel by


  Maak melding

 3. Wy, zy, hy, my, gy, Ry, vry, bly, dy, ryk, nyd, wyd, gyt, tyger, spyt, vlyd, ys, wys, grys,prys,
  myn, zyn
  Mijn toestel blijft maar corrigeren dat het fout is maar ik doe alle moeite om het fout te schrijven ik wil en zal moeten opvallen 😂😂🤣🤣😂🤡🤡 weer een clown erbij 👍👍👍👻👻👻


  Maak melding

 4. ze zijn er weer alle drie
  rob (g) rob (less) en bro (wn)
  Kwik kwek en kwak (donaldduck.nl/duckipedia/k/kwik-kwek-en-kwak)

  Geldt dit ook voor
  waldo glenn en wayamboo
  de zware jongens (donaldduck.nl/duckipedia/z/zware-jongens)


  Maak melding

 5. Geluk dat deese siekte is nie alleen fan arme en swakke mense. Ook reike mense die goet eete kreige deese siekie. Alleen se hebbe meer kans om te ooferleefe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.