Man die bromfiets op Bosje brug achterliet sprong twee keer in rivier

6
Man die bromfiets op Bosje brug achterliet sprong twee keer in rivier

De man die gisteravond zijn bromfiets onbeheerd op de Bosje brug achterliet, sprong daadwerkelijk de Suriname rivier in vanaf de brug. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om de 36-jarige S.F. Hij werd door vissers in de directie omgeving levend uit het water gered.

Bizar genoeg sprong de man nadat hij gered was weer in de rivier en werd wederom gered, dit keer door vissers van een andere boot. S.F. werd overgedragen aan de Surinaamse politie die hem heeft afgevoerd voor verder onderzoek.

Maandagavond werd de bromfiets van S.F. onbeheerd aangetroffen op de Wijdenboschbrug in Paramaribo. Het vervoermiddel van de man werd positief herkend door familieleden, nadat een filmpje online verscheen:


6 REACTIES

 1. Ok… De uitdaging voor de journalist die dit stuk geschreven heeft, is om voor de lezers te onderzoeken als hij van de hoogste punt van de brug twee maal gesprongen is of niet??? En wat de reden geweest is.


  Maak melding

 2. Grappig!
  Die man springt een keer, heeft het overleefd. Vissers van een boot nemen hem mee en wordt aan politie afgeleverd.

  Die man pakt de krant en ziet zijn bromfiets en leest dat hij van de bosjebrug was gesprongen.

  Geen slachtofferhulp en het slachtoffer mag gaan.

  Die man klimt loopt nu weer naar het hoogste punt van de bosjebrug, zie zijn rode bromfiets en springt weer van het hoogste punt van bosjesburg.

  Komt heel huid en zonder letsels in de Surivier terecht. Een andere oplettende vissersbootje hoort tjoeboen weer in de Surivier en vaart mey zijn vissersbootje waar de plons was en haalt tjoeborn haalt tjoeboeng uit dr Surivier in zijn vissersbootje.

  Pers komt en schrijft een verhaal van de tweede plons van tjoeboeng in de Surivier. Politie komt san te pas en neemt tjoeboeng van de tweede plons in Surivier weer mee.

  Tjoeboeng leest weer zijn verhaal van de tweede plons in de Surivier in de krant en Tjoeboeng ziet dat hij weer het wereldnieuws heeft gehaald.

  Tjoeboeng is nu wel benieuwd of hij met de tweede plons wel de aandacht van slachtoffer hulp zal krijgen, zo niet denk ik dat tjoeboeng niet de derde plons in de Surivier zal overleven. Een derde vissersboot met bemanning zal als ze die plons van tjoeboeng horen wellicht niet meer naar toe varen.

  Tjoeboeng schreeuwt om
  aandacht, maar ik ben bang dat hij de derde plons niet meer zal kunnen lezen in de krant.

  Slachtofferhulp laten jullie tjoeboeng nu niet meer gaan.

  Die armd tjoeboeng heeft echt hulp nodig, hulp helpt, tjoeboeng vraagt of schreeuwt om professionele hulp. Geven jullie het maar aan tjoeboeng, waardoor als jij aan de eerste en tweede plons in de Surivier terug denkt, hij weer om kan lachen.


  Maak melding

 3. Boeriki djompo ete wan lesie wan schattig maagdelyke watramama ai wakti joe drape nanga opo anoe succes dit keer. De regering moet een speedboot 1×24u stationeren daar om dit soort ezels uit ht water te vissen.


  Maak melding

 4. Hij is volgens mij geestelijk niet orde. Hij moet geholpen worden om weer helder na te denken. Zijn tijd is er nog niet om dood te gaan. Deze man wordt zeker heel oud.

  Ik wil echt geen grap overmaken, maar sommige reacties waren echt op z’n Surinaams😂😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.